2777
2789
منم به شوهرم میگم کل پس اندازمونو ارزش داره بدیم ماشین؟ولی میگه خب من که هرچی درمیارم اکثرشو میدم تو ...

من تجربه خودمو بهت بگم. 

پارسال مهرماه بود که ما تصمیم گرفتیم پس انداز که طلا و سکه بود بدیم واسه ارتقا ماشین که اتومات داشته باشیم.  طلا فروختیم ماشینمون که سورن پلاس بود دادیم و تارا اتوماتیک خریدیم 690.امسال واسه خرید خونه تارا رو فروختیم 760،

اگه همون طلاهارو نگه داشته بودم خیلی بیشتر بهم سود میداد. 

تو این یسال هرچقد تارارو بردیم سرویس و تعویض روغن خیلی گرونتر از سورن پلاسمون میشد هزینه ها. 

اگه ماشین دارید طلاهاتو نگه دار. هیچی اندازه طلا سود نمیده

سلام خانما روز و روزگارتون خوش🌺عزیزان من میخام بدونم اگه بخام خونه بخرم و از وامی که روی سند خونه م ...

ما بعد عید که سندمون بیاد میخوایم وامو بگیریم. فکر کنم 10 یا ‌12 سال‌. و احتمالا 23 درصد دیگه بالاتر نمیشه. و رئیس بانک. گفت تقریبا 240 هزینه اوراق و دفترخانه و کارشناس میشه. 

و اقساط تقریبا ماهی 20.

گفت اینا تقریبی هستن و روزی که بخوای وام بگیری دقیق‌ش مشخص میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه واقعا؟من فکر میکردم فقط مسئول بردن و آوردن هستن یعنی اختیاریه بنظرتون مغازه که مربوط به خوراکی با ...

نه عزیزم خودش هم باید وسیله رو جابجا کنه

بنظرم این‌جوری شما به نتیجه نمی‌رسین بخصوص که گفتین کار قبلیتون هم شکست خورده 

شما یکسال وقت بذارین درمورد کار تحقیق کنین اگه نیاز به یادگیری دارین برین یاد بگیرین بعد کار رو شروع کنین

مواد خوراکی شغل خوبیه اما تجربه و بلدی خودش رو میخواد اینکه از کجا جنس بخرین با کارخونه ها چجوری قرارداد ببندین تبلیغات میخواد و ساعت کاری بالایی هم داره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
من هیچوقت به بچه هام باج نمیدم جز در یک مورد 🍁اونم بیماری و دارو و... چندروز پیش دخترم باید آمپول ...

مستانه جان یاد دوران بچگی خودم افتادم ، هر وقت من یا برادرم میخواستیم آمپول بزنیم باید بعدش میرفتیم شهربازی نزدیک مطب دکتر تمساح سوار میشدیم 😂😂😂😂❤❤❤❤

شیرینی اون تمساح سوار شدن هنوز بعد از اون همه سال زیر دندونهام حس میشه . 🥰🥰🥰🥰

انقدر پول نداریم 🙃گفتم داریم قطره چکونی جمع میکنیم من 22هزار و 17هزارهم همسرم جمع کردیم تاحالا،امید ...

عزیزم به نظرم اگه بتونید فقط رو یه حساب کار کنید که زودتر وامشو بگیرید بعد همون وامو بذارید تو حساب دوم امتیاز جمع کنید سریعتر به نتیجه میرسید 

عزیزم به نظرم اگه بتونید فقط رو یه حساب کار کنید که زودتر وامشو بگیرید بعد همون وامو بذارید تو حساب ...

منم اینکارو کردم. ۱۰ میلیون وام بلومو گذاشتم توی بلوی همسرم بمونه تا وامش فعال بشه

سلام روتین جان بله من دیروز وام ۱۰ میلیونی دی جی رو گرفتم .... نه برای ده میلیون نیازی به اشتراک طلا ...

سلام عزیزم شما نقد دریافت کزدی؟یا وسیله ،طلایی چیزی گرفتی از د ی جی کالا؟

ما بعد عید که سندمون بیاد میخوایم وامو بگیریم. فکر کنم 10 یا ‌12 سال‌. و احتمالا 23 درصد دیگه بالاتر ...

عزیزم یعنی شما خونه رو خریدی تسویه کردی سند بعدا بیاد بانک وام مسکن میده؟مطمئنی؟آخه چکو اصلا تحویل فروشنده میدن مستقیم

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام دوستان پارسیان 500سوتی 2380میده اسنپ خوبه بگیرم؟

گرمی ۴۷۵۰ میشه 

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
2810