2777
2789
نقد که نمیشه کرد از خود دی جی کالا باید وسیله خرید بعد طلا هم باید جزئیات قیمت و ببینی چند درصدع الب ...

دی جی کالا خیلی گرون میده طلارو بنظرم ارزشی نداره

یسری از دوستان گفتن ما خریدیم و طلا رفت بالا به سود رسید این دیگه به شانس اونا بود شرایط اینجور شد بنظرم ارزش خرید طلا از دی جی کالا رو اصلا نداره گرفتن وامش

آفرین چقدر قشنگ مدیریت کردین میشه بپرسم چقدر طول کشید و چند گرم جمع شد منهای طلای مجردیتون

سلامت باشی عزیزم

راستش یادم نیست چندگرم جمع شد ، چون هرچی میگرفتم میبردم میذاشتم رو قبلیا که پیش مامانم بود ، شاید تو ۸-۷ سال جمع شده باشه ، ولی رمزش همینه که هرچی دستم میومد زود تبدیل به طلا میشد ، منتظر نمیشدم پولم زیاد بشه بعد برم طلا بخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی شما تو بقیه پست هات چیز دیگه گفتی اونم چندین صفحه که با حرفای الانتون یکی نیس🙃منم منظورم فقط به ...

عزیزم چون گفتین هرکی یه نظری داره و منم نظرمو گفتم حالا منم نظرمو میگم

من اگر همسرم ماهی ۲۰۰میلیونم درامد داشته باشه شرایط کار بیرون رو داشته باشم میرم الانم منتظرم بچهام یکم از اب و گل در بیان 

چه اشکالی داره زن شاغل باشه من همیشه شاغل بودم اما حیف که اهل بریزو ب پاش بودم و پس انداز نکردم از کارکردم 

متنفرم از اینکه جایی میرم میگم خانه دار هستم واقعا سختمه 

من الانم نگفتم زندگیم عالیه ، گفتم اونقدر بد نبوده که بخوام جدا بشم

ان شاءالله که زندگیتون عالی بشه و کارتون هیچوقت به جدایی نکشه❤

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
من الانم نگفتم زندگیم عالیه ، گفتم اونقدر بد نبوده که بخوام جدا بشم

عزیزم مشکلات ریزو درشت همجا هست هر مردی یه اخلاق خوب داره یه اخلاق بدم داره حتی خود ما هم همینجوریم

خداروشکر که شما مدیریت خوبی داری عزیزم انشاالله سلامت باشید

سلامت باشی عزیزمراستش یادم نیست چندگرم جمع شد ، چون هرچی میگرفتم میبردم میذاشتم رو قبلیا که پیش ماما ...

سکه هم میگرفتی؟اخه میگن سکه رو ب سختی میگیرن

من مشکلم اینه صبر میکنم جمع شه تا جمع شه یا خرج میشه یا یکی ازم قرضی میخواد

عزیزم چون گفتین هرکی یه نظری داره و منم نظرمو گفتم حالا منم نظرمو میگممن اگر همسرم ماهی ۲۰۰میلیونم د ...

عزیزم کاملا درست میگی من خودمم از شاغل بودن بدم نمیاد اماااااااا اگه به میل و خواسته خودم باشه😊

نه اینکه همسرم بهم بگه برو کار کن خرج خودتو بده، 

من از زور شنیدن و این حرفا متنفرم نه کار کردن، 

گفتم که خودمم خیاطی میکنم اما به خواست خودم چون همسرم هزار بار گفت کار نکن مگه چی کم داری؟ 

ولی خودم چون خیاطی و دوس دارم انجام میدم ❤

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

خب من اومدم با یه گزارش ریز انگاری تو تاپیک فقط من گزارش میدم اما خب اشکالی نداره برا انگیزه خودم و شما دوستای عزیزم

🩷پلاکی که تو پست قبلی قولشو داده بودم به مبلغ۵۰میلیون تومن خریده شد

🩷یه تولد دعوت شدیم که همسرم رفتن یه خیابون قیمت مناسب و یه کادوی آبرومندانه تهیه کردن که همه جا۵۰۰بود ما۳۰۰خریدیم و بردیم

🩷یه حساب بانک مهر ایران برای همسرم باز کردیم که درآمدشون بریزه تو اون حساب و برداشت هاشو از اون انجام بده برای اعتبار تا موقع رهن خونمون یه وام۴درصد بتونیم بگیریم که امروز حسابش تایید شد و کارتش سه شنبه صادر میشه

🩷درجهت رسیدگی به خودمون دوتا نوبت سونوگرافی گرفتم توی یه مرکز خصوصی مورد قرارداد بیمه امون که برای سه شنبه نوبت داد و رایگان شد

🩷یه وام خونگی داشتم که اسمم برای این ماه دراومد خیلی خوشحالم و همچنین۱۲تومن هم شوهرم داد که بذارم تو حساب مهرم برای قسطام که گفتم خودم قسط رو میدم این۱۲ با اون وام که اونم۱۲هست انشاالله واریز شد طلای این ماه رو بخرم

🩷امروز مادرشوهرپدرشوهرم اومدن خونمون همیشه به من لطف زیادی دارند زنده باشن همیشه دست پر میان که یه صندوق خوار و بار آوردن که همه و جا دادم و مرتب کردم و حتی نهار هم خودشون آوردن که خرج ما فقط یه دوغ شد که تو خونه داشتیم عملا روز بدون خرج شد

🩷روز تعطیلم یه کار بانکی مهم داشتم بهش رسیدگی کردم همچنین عصر بعد از پذیرایی از مادرشوهرم پدرشوهرم رفتیم بازار و دوتا پیرهن و یه شلوار برای مادرشوهرم‌پسند کردم خریدن و کلی واسشون تخفیف گرفتم و جای مناسب بودمشون

🩷اونروز تو محیط کار مسولم برام یه شیفت تشویقی رد کرد چون خیلی کارم دقیقه

🩷یه برنامه ورزشی به اسم انرجیم دانلود کردم و تمرینات یوگاش رو شروع کردم انجام بدم در تمرین هستم که کمتر به دیگران زنگ بزنم و تا میخوام اغفال شم زنگ بزنم پا میشم ورزش میکنم

🩷یه مشتری توپ برای محصولمون پیدا کردم که الان درحال بسته بندی براش هستم دعا کنید که جور بشه 

🩷از طرف محل کارم ۱۰تا کیک دادن که چیدم تو کمد انبار

لطفا درمورد عملکردم نظر بدید من نیازمند نظراتتون هستم و سرسری عبور نکنید ممنونم

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

من مخالفم اعتراض دارم😁🖐اول بگم من شاغل دائم نیستم خیاطم اونم تفریحی😁 تا قبل بارداریم واسه یه مزون ...

عزیزم خداروشکر شما همسر خوب و با اخلاقی دارین خیلی از مردا با این حرفا جبهه میگیرن

ضمن اینکه انقد تبعات طلاق تو این تورم برای خانم زیاده نمیشه ب راحتی واسه همه نسخه طلاق پیچید

دی جی کالا خیلی گرون میده طلارو بنظرم ارزشی ندارهیسری از دوستان گفتن ما خریدیم و طلا رفت بالا به سود ...

هر کی صلاح خودش و بهتر می‌دونه طلای مستجابی فاکتور میده خودش 

اما سایر طلا فروشی های دی ج ی نه 

بلند مدت میارزه 

بالای ۵سال 

بعدش بستگی داره ما خودمون یکی از فامیلامون طلا فروش اجرت هاش ب شدت بالاست جوری ک ما خرداد ی دستبند خریدیم ازش مثلاً منت گذاشت تخفیف هم داد ۲۸ م 

بعد همسرم می‌گفت حساب کن ببین طلا چقدره شاید دستبند و بفروشم دیدم همون ۲۸میشه 

تازه اونقدر همسرم عصبانی شد گفتم من که بهت گفتم اجرت هاش بالاست نمی‌دونم چرا تو رودربایستی گیر میکنی همش ازش طلا می‌خری 

منم از طریق برنامه بانک مهر یک امتحان کردم دیدم ۱۰ میلیون وام میده. خیلی خوشحال شدم. توش نوشته بود س ...

عزیزم بازم امتحان کن احتمالا بتونی وام بانک مهر بگیری منم دقیقا مثل شما بودم گردش حسابمم خوب بود ولی وام فوریم بهم نداد خیلی ناراحت شدم بعد اون وام ویپاد شروع کردم گرفتن و بیمه ماشینمم از ازکی قسطی گرفتم و دارای اعتبار شدم خیلی راحت وام فوریش بهم دادن بدون ضامن و هیچی تو چند دقیقه ....

خب من اومدم با یه گزارش ریز انگاری تو تاپیک فقط من گزارش میدم اما خب اشکالی نداره برا انگیزه خودم و ...

سلام عزیزم

خیلی عالی بود 

بچه ندارید؟

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
2810