2777
2789
نه عزیزم کلا همینه اخلاقش وگرنه منم ۵۰ تومن رو خرج میکردم براش مهم نبود کلا باید کارتا خالی باشن از ...

عزیزم  شما که همسرتونو بهتر میشناسید

چرا قبل رفتن بهشون نگفتید که پول ندارید و از ایشون بپرسید یا هزینه رو دارن یا نه؟

بعدشم خیلی شیک و قاطع میشتید سرجاتون میگفتید نمیدونم میخوای چیکار کنی شما ما رو دعوت کردین 

نهایتش خودشون به فامیلشون تماس میگرفتن برای پول نه اینکه برادر زن پول صبحونه داماد رو بده خیلی کسر شان  یعنی همسرتون خجالت نکشید !

از چک شیدنی که شما گفتید معلومه چندتا دسته چک دارن ، تا حالا برگشت نخورده چکشون؟

خانما یه تجربه از وام دی جی پی بهتون بگم.من  ۳۰ میلیون آخر شهریور فکر کنم از دی جی گرفتم.البته تا ۵۰ میلیون هم می‌شد که من نمیخواستم چک بدم.بعد  قسمت طلاهای دی جی رو با دقت چند روز چک کردم و دیدم اجرت النگو نسبت به بقیه بهتره و تعریف طلای مستجابی رو هم شنیده بودم.نهایتا یه النگوی ۶ و نیم گرمی  خریدم ۲۹ میلیون و خرده ای.دقیق یادم نیست چون الان فاکتور دم دستم نیست

الان با همین قیمت طلای فعلی پول النگو دراومده.درسته که ۳ میلیون هم کارمزد طرح دی جی رو دادم ولی اگر طلا گرونتر بشه اون کارمزدم پوشش میده.یعنی تو دو ماه عملا طلا به قیمت خرید رسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته بگم که من هدفم پس انداز بلند مدت بود.یعنی به فکر فروش حداقل تا چند سال نبودم برای همین سود و اجرت خیلی برام مهم نبود. البته پول نقد هم داشتم ولی چون معتقدم در شرایط فعلی حتما یه حداقلی پس انداز نقدی باید داشت از این روش استفاده کردم که هم طلا رو خریدم هم پول دستم رو خرج نکردم

سلام عزیزم چطور تونستی ۳۰۰ گرم پس انداز کنی البته شما قبلا گفته بودین یه مقداریش مال مجردیتونه

آره یه بخشیش از مجردیم بود ، بقیه اش هم وقتی میخواستم برم خرید ، اول مثلا ۵۰۰تومن میزدم به یه حساب دیگه ام ، بعد میرفتم خرید ، یا مثلا وقتی از هایپر با تخفیف برام وسایل می آوردن ، من اون بخشی که تخفیف گرفته بودم رو باز انتقال میدادم به یه حساب دیگه ام و در اولین فرصت میرفتم با پس اندازم طلا میخریدم ، حتی شده یه پارسیان پونصدی ، وقتی طلا میخریدم برام مهم نبود چی میخرم ، فقط برام مهم بود که بدون اجرت باشه و درصدش پایین باشه 

آره یه بخشیش از مجردیم بود ، بقیه اش هم وقتی میخواستم برم خرید ، اول مثلا ۵۰۰تومن میزدم به یه حساب د ...

آفرین چقدر قشنگ مدیریت کردین 

میشه بپرسم چقدر طول کشید و چند گرم جمع شد منهای طلای مجردیتون

سلام دوستان گل روزتون بخیر جیباتون پر پول خونه هاتون پر برکت من چندبار یکسال پرسیدم کسی جواب نداد اگ ...

عزیزم یه سایت هست مامان سبحان معرفیش کردن

میتونی اونجا اعتببار سنجی انجام بدی

اسمش یادم رفته

۸ هزار تومن پول میگیره

یا اینکه تشریف ببرید یه بانکی و ازشون بخواید براتون اعتبارسنجی انجام بدن

عزیزان  کسی   شاهین  شهر یا  اطراف  اونجا هست؟ اونجا  یه زمین‌های  سند داری  داره   داخل برنامه  دیوار   دیدم   که پروانه  ساخت ندارن  قیمتشون مناسبه؟ من 150  تومان پول دارم  نمیدونم برم   اونجا یه زمین بخرم    برا آینده بچم   یا   طلا بخرم  ؟ 

ممنون میشم  هر کسی  میتونه  کمکم  کنه  ❤️

عزیزم شما استفاده کردی از وام د ی جی پی؟

نه عزیزم من دو هفته ست تا مرحله خرید سفته پیش میرم بعد ی خطا میده با پشتیبانی هم چت کردم گفت مشکلی نداری چند بار دیگر امتحان کن 

که کلا لغو زدم اول وام ۳۰میخواستم بگیرم نداد 

وام ۲۰ م رو‌اکی زد اینجوری شد 

حالا شاید بعداً وام ۱۰م رو بزنم ببینیم چی میشه فعلا منصرف شدم

پولشو نقد نمیشه کرد نه؟طلاهم کارمزداشون زیاده انگار

نقد که نمیشه کرد از خود دی جی کالا باید وسیله خرید بعد طلا هم باید جزئیات قیمت و ببینی چند درصدع 

البته اگه میخوای نگه داری به نظرم میارزه 

ممنون عزیزم که نگران خفت هم‌جنس هات هستی ، ولی باید بگم من ۱۳ ساله ازدواج کردم ، و اولین باره شوهرم ...

ولی شما تو بقیه پست هات چیز دیگه گفتی اونم چندین صفحه که با حرفای الانتون یکی نیس🙃

منم منظورم فقط به شما نبود چون خیلیای دیگه میان اینجا مشکلاتشون و میگن منظورم کلی بود، 

هر کی یه نظری داره منم نظرمو گفتم اگه قرار باشه خودم کار کنم و خرج خودمو بدم و... ترجیح میدم تنها زندگی کنم 🖐

این پستم در جواب دوستمون بود که گفتن که زن حتما باید شاغل باشه و مستقل باشه و... اینا بود.

این حرفا هم مربوط به دورهمیه عزیزم بهتره ادامه ندیم... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
2810