2777
2789
[QUOTE=360001595][QUOTE=360001065][QUOTE=359987026]سلام دوستان شب همگی بخیر ان شالله که تن همگی سلام ...

سلام معصومه عزیز😘

چند شب پیش خونه یکی از اقوام بودیم واسه عیادت بعد عروسشون که از قضا اهل تبریز هستن هم اونجا بودن 😇من هیچوقت ازش‌ نپرسیده بودم که خونش کجای تبریزه ولی این بار پرسیدم🤭 گفت ولیعصر خونمون 😊یادم افتاد خونه شما هم اونجاست☺️ البته میگفت ولیعصر یه خیابون خیلی بزرگه که اونا قسمت شمالیش هستن 🫠

جدیدا پسرشون ازدواج کرده میگفت براش سمت سهند اگه اشتباه نکنم خونه خریده ۱۵۰۰ 🙄

گفتم شما که دنبال خونه هستی اونجا رو هم بگردی البته نمیدونم جاش بد یا خوبه 🤔

این خانوم هم  مثل شما خیلی زن خوب و فهمیده و البته با درایتی هستش  و همسرشو به همه جا رسونده 😇 الان هم اومده  مشهد از پدر همسرش مراقبت کنه چون کسی پیشش نبوده 🤗

برای خورشید پس از شبهای طولانی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😍🙏♥️ مبارکتون باشه عزیزم با این مبلغ سمت بولوار فردوسی و فرامرز و مهدی نمیشه خرید عزیزم؟ یا حتی بن ...

یعنی عاشق این مشهد شناسی شمام 🤗واقعا این بند دال رو خیلی ها تو مشهد اصلا نمیدونن چیه و کجاست😊😘😇

خوشم میاد منطقه های خوب مشهدم بلدی 🫠😜

برای خورشید پس از شبهای طولانی

@masumehjoon    

سلام عزیزم خوبی دورت بگردم ؟ 

من قبلاً راجب همین موضوع ازت مشورت گرفته بودم حالا من رفتم بانک سر همین وام مستأجری بانک تجارت ( ملی و کشاورزی رفتم گفتن همچین وامی نداریم ) 

بانک دوتا ضامن میخواد یکیش فیش حقوقی داشته باشه یکیش جواز کسب داشته باشه با چک صیادی

و سفته رو باید خودمون به مبلغ ۲۰۵ ملیون بدیم بانک 😐💔

اونم تازه مبلغ وام ۱۰۰ ملیون تومان یعنی برای ۱۰۰ ملیون دوتا ضامن میخواد چخبره 

پنج ساله هست ۲۳ درصد ۱۰۰ میده ۱۷۰ ملیون پس میگیره

اصلا نظرم عوض شد بنظرم ب این همه برو بیا سختی نمی ارزه و اینکه آخه زیاد نیس ؟ ۷۰ خیلی زیاده که 

بنظرت از ویپاد ۵۰ تومنی بگیرم بهتر نیست تا این ؟ 

عشقم بوقلمون وقتی پخته میشه از نظر طعم با مرغ فرق ندارهمیتونی همه‌ی خورش‌ها رو باهاش درست کنییا اگه ...

😋😋😋😋

چرا من فکر میکردم شما اصلا آشپزی بلد نیستین😃🤭😜

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه 

قبلا اینجا ازتون راهنمایی گرفته بودم الان باز اومدم راهنماییم کنید 

پیشاپیش ممنونم بابت راهنمایی هاتون 

الان که دارم مینویسم‌ تو ماشین نشستم کنار جاده چون واقعا در گیجی تمام به سر میبرم 

یک ساعت پیش همسرم زنگ زد بیا فلان جا دنبالم که بریم صبحانه بخوریم گفتم منو بچه خوردیم گفت نه دیگه یکم هم با من بخورین 

خلاصه ما رقتیم دنبالش و رفتیم رستوران 

موقع حساب که شد گفت کارتت رو بده گفتم تو‌کارت من ۸۰ هزارتومن بیشتر نیست 

گفت ای‌وای من که هزار تومنم ندارم من دیشب ۵۰ بهت زده بودم که 

گفتم بله ۵۰ زدی ۳۳ هم از قبل داشتم شده ۸۸ هزار تومن 

خلاصه زنگ داداشم زدم تا ۲۰۰ تومن زد به کارتم و رفتیم صندوق حساب کردیم 

دوستان واقعا با اینجور مردی چیکار‌میکنید ؟ 

هر صبح هم با صدای زنگ طلبکارا بیدار میشیم 

کلی حرف زدم باهاش گفته چشم 

کلی تهدید کردم باز گفته چشم 

ولی اصلا ادم‌نمیشه فقط حرف میزنه 

با پولی که سهم الارث ام‌بوده گذاشتم توی بانک ماهانه ۴ تومن میگیرم خرجی خودم و بچم و تونستم چند گرمی هم طلا بخرم 

ولی واقعا موندم دیگه چیکار باید بکنم 

چجوری از این آدم پول بگیرم 

چجوری برخورد کنم که نره چک بده 

خواهش می‌کنم اگه تجربه یا پیشنهادی دارین دریغ نکنین 

این فقط یه گوشه از صدهزاران کارشه 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه قبلا اینجا ازتون راهنمایی گرفته بودم الان باز اومدم راهنماییم ک ...

@masumehjoon    معصومه جان ممنون میشم نظر شما رو هم بدونم

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
😋😋😋😋چرا من فکر میکردم شما اصلا آشپزی بلد نیستین😃🤭😜

عشقم من زمان دانشجویی شف رستوران بودم😂😂😂

دیگه بخاطر ساعت کاری بالا اومدن بیرون وگرنه درآمدم خیلی خوب بود

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزمخوشحالم ک روزگار بر وفق مرادتون هست،،🥰همیشه میگن دلی بدست بیار دل شکستن هنر نمیباشد،💔م ...

خدای من عزیز دلم چقدر خودخوری کردی بمیرم برات😔💔

قشنگم حتی اگه تو ببخشیش خدا نمیبخشه اگه جوابشو ندی مطیمن باش بدون شک خدا جوابشو میده مطمین باش

تک تک اشکات تک تک لحاظه هایی که دلهره تو دل بچه هات ایجاد شد لحظاتی که درد کشیدی  رو تاوان میده حالا یا این این دنیا یا اون دنیا

بگردم برای دلت هر وقت انشالله کامل سراپا شدی نذار انقدر بهت اسیب بزنه تمرکزتو بذار رو بچه های گلت وگرنه تمام زندگیت میشه فکر کردن به کارای وقیح اون ادم 

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه قبلا اینجا ازتون راهنمایی گرفته بودم الان باز اومدم راهنماییم ک ...

عزیزم نباید زنگ میزدی به داداشت

برا چی جورش رو می‌کشی

ریلکس صبر می‌کردی تا خودش جور کنه

دوبار قاطع برخورد کنی دیگه حواسش رو جمع می‌کنه 

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام عزیزم من کامنتای قبلی شما یادم نمیاد ولی فقط می‌دونم الان حق داری ناراحت باشی میگفتی مرد حسابی با خودت نگفتی شاید اون ۵۰ تومن رو بسته اینترنت یا شارژ گرفت یا هر چیز دیگه 

واقعا نداشت یا میخواد شما رو اذیت کنه؟

اصلا وقتی آدم پول تو جیبش نیست چرا دلش بخواد بره بیرون یه چیزی بخوره؟

2810