2777
2789

خانومای عزیز شما که تجربتون زیاده به نظرتون وام دی جی کالا بگیرم ازش طلا یاسکه بگیرم یا اجرتشون زیاده و به درد نمیخوره ؟؟؟؟اصلا طلا ندارم الان هم طلا داره می‌ره بالا میگم نکنه نشه بخرم

خانومای عزیز شما که تجربتون زیاده به نظرتون وام دی جی کالا بگیرم ازش طلا یاسکه بگیرم یا اجرتشون زیاد ...

من راجع به سکه خریدن اطلاعی ندارم چون علاقه به سکه ندارم و سر فروختنش قبلا اذیت شدم دیگه سمتش نرفتم ولی درمورد طلا 

اگه من بودم اگه از جای دیگه میتونستم وام جور کنم میگرفتم و طلامیخریدم

ولی اگر وام دیگه ای نمیتونی بگیری،  برا استفاده میخوای و نمیخوای به این زودی ها بفروشیشون به نظرم همین وام دی جی رو بگیر

طلاهاش حدودا ۳۰ درصد سود و اجرت دارن. به جز اون هزینه زیرساخت و سود وام و...هم هست 

اگه طلا همینطوری پیش بره بعد از حدودا دوسال کم کم میفتی تو سود

با مثال بخوام برات بگم:

فرضا پارسال اوایل مهرماه قیمت طلا ۲۲۴۰ بود

من وام ۲۰ تومنی درخواست دادم.

حدود ۱۸۰۰ اولش هزینه میگیره. من نداشتم و این مبلغ رو قرض گرفتم.

وام واریز شد اومدم با پول وام یه تیکه طلا خریدم ( به پیشنهاد مامان سبحان جان طلای مستجابی خوبه)

حدود ۶ گرم با اجرت ۳۰ درصد شد ۱۸ میلیون

اندازه ی دو تومن هم پارسیان خریدم که بتونم بفروشم و باهاش قرضم رو بدم. 

اقساط وام حدودا ماهیانه ۱۹۰۰ و تا دوازده ماه جمع مبلغ اقساط میشه ۲۲۵۰۰ تومن

الان بعد از یک سال اقساطم تموم شده. ۶ گرم طلا دارم که بخوام بفروشم قیمتش ۲۷۳۰۰ تومنه

متاسفانه با وجود این تورم هم اجرتش جبران شده و هم هزینه زیرساخت و ...

مبلغ وامش تا ۵۰ میلیون هست ولی من براساس رتبه اعتباریم و اینکه چک نداشتم وام ۲۰ تومنی رو تونستم بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من راجع به سکه خریدن اطلاعی ندارم چون علاقه به سکه ندارم و سر فروختنش قبلا اذیت شدم دیگه سمتش نرفتم ...

نه اگه بگیرم حالاحالاها نمیخوام بفروشم نگه میدارم ولی ۳۰ در صد واقعا زیاد منم طلای مستجابی رو تو نظرات خوندم میگن خوبه ممنون از راهنماییت عزیزم برم یه چرخ بزنم تو دی جی کالا طلاهاش ببینم

حالا ک قضیه ماشین پیش اومد منم یه خاطره بگم من زمان خیلی زیادیه که بی ماشینم، جوری ک زمانش از دستم د ...

خداروشکر که سالمید

ما هم یه بار دسته جمعی به مرگ سک سک زدیمو برگشتیم

ماشین کامل چپ شد چند دور مارو چرخوند... روی اسفالت جاده کشیده میشد به دره میرسید برمیگشت میخورد به گاردریل تا بعد چند دور وایساد....منو شوهرمو بچهام پریدیم بیرون و همو بغل میکردیم و جیغ میزدیم و بدن همو وارسی میکردیم جایی خون ریزی و شکستگی نباشه....دستمو میکشیدم رو صورت بچهام فکر میکردم خواب میبینم که زنده ان و سالمممم

تو اون چند ثانیه تنها چیزی که اومد به ذهنم اینکه خدایا دنیات همین بووووود ؟؟؟یعنی تمام شد؟؟؟ مردیم؟؟؟؟

یه تجربه عجیب غریب بود

بعد ازون اتفاق دیگه از مرگ نمیترسم

چونکه اگه قرار بمیرم هیچی نمیتونه جلوشو بگیره 

واگه قراره عمرم به زندگی باشه تا دهنش میرمو برمیگردم

خدایا دمت گرم که پوست کلفتمون کردی🙂

ای جانم عزیزم یعنی دقیقا با پوست و استخوان درکت کردم 🥺چون خودمون هم چند بار اینطوری به چند نفر رو ز ...

چه باحااال شما اینهمه راه با موتور رفتین.چه چالش جالبی بوووده .اینا همش خاطره هست

عزیزم میتونی چرخ کنی ...غذای چرخ کرده درست کنی یا آبگوشت کنی کتلتش رو درست کن و خیلی چیزای دیگه از ق ...

مرسی معصومه جان...آره واقعا از قابلمه ک فرار نمیکنه😄

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
وای بگردم چه قدر درد ناک بوده عین اینارو تعریف کردی خاطرات خودم جلو چشمم نقش بست 🥲انشالله انشاله تا ...

سلام عزیزم

خوشحالم ک روزگار بر وفق مرادتون هست،،🥰

همیشه میگن دلی بدست بیار   

دل شکستن هنر نمیباشد،💔

من خودم چندین باره از طرف یکی از نزدیکان

بشدت دلم می‌شکنه ناگفته نمونه طرف ی کم ک ن زیاد بزله گو تشریف دارن منم اینگونه افراد رو ب اندازه ی ذره کاه هم قبول ندارم بنظرم ارزش ندارن بهشون نگاه کرد چ برسه برای حرفشون 

بخوای دهن ب دهنشون بشی از ی طرف دیگه من اگه از حرفی یا از کسی ناراحت بشم بالاخره زمانش برسه چنان طرف رو میکوبم 

ک تا عمر داره حساب کار دستش بیاید

ولی این طرف کوتاه اومدن من پروروترش کرده بود

چون نمی‌خواستم شوهرم بدونه ک جریان چیه و از هیچ چیز خبر نداشت و هر موقع میخواستم چیزی بگم همسرم حضور داشتن 

من تو این موردها غرور عجیبی پیش همسرم دارم و هرگز دوست ندارم  قاطی اینجور مسائل بشه

و متاسفانه همین باعث شده بود ک زبون و دست و پام برای دفاع از حقم بسته بشه،😔

و بدتر از همه اینکه مامان بابام بشدت آدمای عاطفی هستن و هرگز دوست ندارن کسی رو ناراحت کنن مرتب جلوم رو میگرفتن🤐 

تا چند وقت پیش ک عروسی داداشم بود و ب مامان بابام گفتم 

من می‌دونم و فلانی با چ رویی میاد خونه بابای من مثل گشن ها اونجا پلاسه بعد حرفها و حرکاتش بر علیه ی شما و بچه‌ها ی شماست با مامان بابام قهر کردم گفتم حاضرید دل بچتون بشکنه ولی ی آدم بی ارزش ناراحت نشه

خلاصه تا قبل از عروسی یک ماه بخاطر اینکه مامان بابام میگفتن حق نداری چیزی بگی باهاشون قهر کردم حتی جواب تلفنشون رو هم نمی‌دادم،،،،،😭

نرفتم خونشون تا یک روز قبل از عروسی

حالا چی قدم ب قدم مامان بابا نگهبانم بودن ک چیزی نگم

غافل از اینکه دل من نرمتر از این حرفا بود همین ک 

وارد خونه بابام شدم و چشمم ب مادر طرف افتاد ک مظلومانه ی گوشه نشسته بود از شدت کهن سالی ب اندازه ی بچه 3 ساله شده بودم

دنیا دور سرم چرخید گفتم خدایا بخشیدم طرف رو ب این مادر عزیز و سکوت پیشه کردم فقط وفقط ب حرمت این مادر عزیز ک گفتم ی جوری نشه دل این مادر ک تمام بدنش از شدت پیری میلریزید منم چیزی ب بچش بگم دلش رو بلرزونم 

ولی افسوس و صد افسوس ک طرف لایق بخشش نبود

و طی اون یک روز

چنان من از خودش و خانواده‌اش حرکات ناشایست دیدم و حرص خوردم و بخاطر حرمتا سکوت کردم

ک روز عروسی داخل تالارررر

خودم از سمت راست متاسفانه فلج. شدم،،،😭😭

از گردن ب پایین دچار درد شدید شدم و بدنم از کار افتاد،،،😭😭

ب حدی من درد شدید داشتم طی این چند وقت ک کلا زندگیم شده بود جیغ زدن از شدت درد،،😭😭

فکر کنید کوسن مبل رو میذاشتم کنار گردنم و  میبستم

از تمام کارهای روزانه افتادم

حتی دکتر می رفتم باید لباس برام میپوشیدن

حالا غذا خوردن و تایپ و کارهای کوچیک رو با دست چپ میتونستم انجام بدم

ولی برای راه رفتن و بلند شدن و سایر کارها حتما باید کسی کمکم میکرد،😭😭

ولی ب معنای واقعی نابود شدم💔

ترسی ک ب بچه‌هام وارد شد خیلی عذاب آور بود😭💔

خدارو شکر سکته نبود

هنوز هم کامل خوب نشدم گردن و دستم مشکل دارن دردش قابل تحمل شده ولی دلم دیگه درمون نمیشه و آروم نمیگیره،😔

منی ک هرگز ب بد حتی دشمنم راضی نبودم 

ولی الان از خدا خواستم ک اگه صدای دل شکستم رو شنید

خودش جواب طرف رو بده

منم ی روزی ی جوری ک دل مادر این طرف  رو نشکنم

حتماً حتماً جواب تمام دل شکستگیاش رو خواهم داد

بچه‌ها سعی کنیم تا زمانی ک ازمون سواستفاده نمیشه

ب دیگران در حد توان محبت کنیم و دلی بدست بیاریم

خواه ی لبخند کوچیک باشه 

خواه ی هدیه کوچیک

خواه رسوندن طرف تا مسیر باشه

ولی مواظب باشیم همون‌طور ک دل نمی شکنیم 

محبتتون هم وظیفه نشه ک هر دوتاش خطرناکه

پس همیشه سعی کنیم در زندگی حد تعادل رو رعایت کنیم

ک آسیبی ب خودمون یا دیگران وارد نکنیم

،🌹❤️❤️🌹

اجرت که نداره مالیات هم بهش نمیخوره؟

نه کلا 1 الی 2 درصده عزیزم

فقط خیلی باید هواست باشه از طلافروش معتبر بگیری

ک ناخالصی نداشته باشه داخلش

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
😍🙏♥️ مبارکتون باشه عزیزم با این مبلغ سمت بولوار فردوسی و فرامرز و مهدی نمیشه خرید عزیزم؟ یا حتی بن ...

ممنون عزیزم 😍😘

راستش چون ما میخاستیم حتما. صیاد باشه بقیه لوکیشن ها سر نزدیم ( لادن و اقبال و نمیخاستم ) هفت تیر هم گرون تر بود 

صیاد هم لوکیشن خوبه هم خونه زیاده و هم چون نزدیک مراکز خریده صباد منطقه زنده ای هست ( البته ما قرار نیست بریم اونجا ) 

ولی در کل سمت مهدی فرامرز اینا میشه با این قیمت پیدا کرد ولی نه مثل واحد ما چون اونجا گرونتره یا سال ساخت خیلی بالا میشه یا بدون آسانسور یا متراژ پایین 🥲

لوکیشن اونجا عالیییه 👌👌👌 ولی انگار ما همین وکیل اباد و عادت کردیم 🙈☺️

و با ۲ تا ۲:۵ من بودم حتما میرفتم میثاق میگشتم حالا هر جا که بهتر بود چون اونجا خودش یه شهر شده دیگه. لوکیشن الهیه مجیدیه رحمانیه 

حالا ک قضیه ماشین پیش اومد منم یه خاطره بگم من زمان خیلی زیادیه که بی ماشینم، جوری ک زمانش از دستم د ...

چقدر با حرفات موافقم.من خودم همیشه قبل اینکه بخوام یه حرکتی بزنم از لحاظ روحی روانی نیاز دارم که از انرژی مثبت اشباع باشم تا ذهنمو مغزم خوب کار کنه.مثلا قبل خرید خونه من حدود ۴ماه دنبال خونه بودم یعنی کل فایلای منطقه خودمونو گشته بودم اونموقع قیمت خونه بالاتر بود و طلا رو ۳۲۰۰اینا بود.همسرم حتی دوبار قرار معامله گذاشت که من بهم زدم گفتم الان وقتش نیست الان اشتباست.یعنی مغزم داشت میترکید و گفتم بیخیال به همسرم گفتم بریم مسافرت با اینکه ما امسال خیلی زیاد رفته بودیم سفر.واقعا نیاز داشتم به اینجور خرج کردن چقدر بهمون خوشگذشت دقیقا یک هفته من فقط ارامش گرفتم و انرژی جمع کردم ذهنمو از پول جمع کردن و‌ حساب کتاب خالی کردم و‌دیگه اصلا دیوارو چک نکردم.وقتی برگشتم با انرژی زیاد برگشتم ذهنم واقعا خالی از انرژی منفی بود و ریکاوری شده بودم نیومدم هیچوقت حساب کنم که‌من چقدر خرج کردم تو مسافرت چون واقعا بهم چسبید و همون باعث شد با انرژی بیشتر و ارامش بیفتم دنبال خونه و بهترین و پرسودترین زمانم خرید انجام دادم.هم طلا بالای ی تومن رفته بود روش هم خونه رو ۵تومن زیر قیمت گرفتم. ادم باید از داشته هاش لذت ببره زندگی نباید فقط باشه پول جمع کردن و دویدنو دویدن باید از تک تک لحظه ها لذت ببری.امیدوارم خیلی زود ماشینو بخرید و باهاش تفریحات و مسافرتای خیلی خوبی داشته باشید.ماشین واقعا عصای دست ادمه.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
نه اگه بگیرم حالاحالاها نمیخوام بفروشم نگه میدارم ولی ۳۰ در صد واقعا زیاد منم طلای مستجابی رو تو نظر ...

طلای مستحبی خودش فاکتور هم میده وقتی از دی جی کالا می‌خری اما طلافروشی های دیگه نمیدن 

همون ی فاکتور دی جی کالا هست

نه اگه بگیرم حالاحالاها نمیخوام بفروشم نگه میدارم ولی ۳۰ در صد واقعا زیاد منم طلای مستجابی رو تو نظر ...

روی هر طلایی ک مد نظرت هست کلیک کن زده جزئیات قیمت ببین سود و اجرت و مالیاتش چند درصدع

2810