2777
2789

سلام خانما    یک سوال داشتم اگر بنزین گرون بشه  قیمت ماشین میاد پایین       امروز همسرم می گه ۴۰ گرم طلا بفروشیم پول واریز کنیم طرح فرسوده برای کویبک     دل نمی یاد بفروشم   الان باید ۲۳۰ واریز کنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو شهر ما نداره.باید۲۵ یه جا بدیم؟

آره عزیزم بجای ماهانه باید سالانه تسویه کنی

من خودم مثل وام حساب کردم ماهی دو و نیم میذارم کنار که اون موقع بهم فشار نیاد

که توضیح دادم این دو نیم رو هم ریال نگه نمیدارم طلا میکنم تا سال بعد کلی می‌ره روش

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
چند ماهه اقساط ماشینتون تموم شد؟

ده ماهه 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
اینو مطمئن هستم که بعد ۵ سال این مبلغ خیلی کم میشه چون مبلغ قابل توجهی از این عدد مربوط به وام جعاله ...

مرسی عزیزم از توضیح کاملت😍

حالا بتونم یه سر به بانک میزنم ببینم اینجا چطوره، 

اما اگه بخوام خونه بخرم ان شاءالله بتونم ماشین و اوکی کنم دیگه سمت وام نمیرم چون خداروشکررر میتونیم یک سال سخت بگذرونیم ولی بدهیو قسط و تموم کنیم... 

اتفاقا درست میگید که چه ماشینی میارید و سالمه یا نه و...  اینام باید لحاظ شه... 

همسر منم چون عشق ماشینه و مکانیک هم خونده از ماشین سر در میاره خودش، بنگاهی هم آشنا بود و دوستش بود همون اول گفت بعد ۳_۴ ماه سند میزنیم، 

و اینکه ما ماشین مدل ۱۴٠٠ گرفتیم پارسال در حد نو بود خدایی... 

قربونت برم مهربون😘

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
ممنون عزیزم از پیشنهادتون ، شوهرم نباید اطلاعی داشته باشه ، وگرنه دیگه همون مقدار پولی هم که گهگاهی ...

حنا جون من از تایپیک عقبم ولی یه چی به ذهنم رسید گفتم بهتون پیشنهاد بدم از اون جایی که مبلغی به عنوان خرجی بهت میده و طلاتو میخوای بفروشی به نظرم از فکر خونه بیا بیرون و زمین سند دار بخر که نیازی به سر کشی و تعمیرات نداشته باشه 

میخری میندازی واست بمونه

رشد زمین خوبه 

دیگه فکر تعمیرات و سال ساخت هم نیستی 

سلام خانما 

لطفاً ازاین به بعد منم درجریان کاراتون بذارید 

همسر من میگن خانم نباید اصلا پولی داشته باشه حتی منم شاغل بودم اجازه ندادن کارکنم الانم میگن هرچی بخوای باهم میریم میخریم اجازه هیچ فعالیتی بمن نمیدن 

حالا اگه من هزینه آرایشگاه روبه ابشون بیشتر بگم واضافشو واسه خودم بردارم گناه نیست ؟

سلام خانما لطفاً ازاین به بعد منم درجریان کاراتون بذارید همسر من میگن خانم نباید اصلا پولی داشته باش ...

به اون ربطی نداره موظفه نفقه زن رو بده والا بهش انقد رو نده

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
2810