2777
2789
فکرکنم فردا بیادبخاطر جمعه! منم یبار برداشت زدم روز بعدش اومد نگران شده بودم الانم که بیست وخورده تو ...

واییی نیایش جون چه دلی داری اون همه ریختی 😐😂🤦🏻‍♀️

من کلا ۳۵۰۰ جمع کردم تو یک ماه و نیم البته شاغل نیسم و اینکه انقد اینجا انرژی منفی راجب میلی میدن آدم استرس میگیره کشیدم بیرون ۳ هم دست همسرم دارم قرض دادم بهش ایشالا اگه بده میخوام تبدیل کنم ۵۰۰ هم از یارانه برام میمونه حالا نمی‌دونم جمعلا به اینا چیزی میدن یا ن ! 😕💔بنظرت تبدیل کنم همینو یا بمونم زیاد ترش کنم ؟ البته ما اقساطمون خیلی خیلی زیاده تا اینو بیشتر کنم تا عید طول میکشه با دوتا بچه هزینه هاشون اینا 🤦🏻‍♀️

سلام عزیزم، میتونی برنج رو طی چند ماه و با بنی که دارید تهیه کنی، برای گوشت هم از خرج خونه بودجه بذا ...

سلام گلم اتفاقا خوب گفتی 

هزینه برنج رو میشه از بن گرفت

اما گوشت نه و خودتونم میدونید گوشت خیلی گرونه و حداقل 12 13 تومن میخاد چون حیوون زنده میگیریم 

ولی خب مجبورم ی شقه بخرم از پول یارانمون هم میزارم جمع بشه برا خریدهای عمده و اگر فعلا دست نزنم برا شب عید بازم میشه ی شقه هم برا اون موقع خرید اگر گرونتر نشه گوشت 

حالا خرید لباسا رو هم باید محدود کنم و مناسبتر بخرم ببینم اول چ مراسمایی در راه هست  همسرم ک همه چیز داره بچه ها هم یکی دو دست دارند خودم در اولویتم کادو هم هست

چون قسطامون خیلی زیاده 

تازه هم خونه رو تغییر دکور دادیم 

یکم خرید کردن از پول حقوق سخت میشه 

سفر هم تا برج 11 معلوم نیس چی بشه ولی وام رو تو صندوق میریزم ک اگر خاسیم بریم حداقل از ارزش نیافته 

احتمالا سوغات خاصی هم نیارم بجز برا مادرو پدر 

بازم مرسی از شما و معصومه جون عزیزم ک جواب دادید 🌷❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خبره ۲۶درصد حساب کرده

نخریدم عزیزمم دوستای گلمون لطف کردن برام حساب کردن دیدم زیاد حساب میکنه برام منصرف شدم 😕💔

به لطف نیایش جون هم خودم دیگه حساب کتاب طلا یاد گرفتم ایشالا اینبار ک خریدم میام براتون میگم 🥺🙈😂

سلام عزيزموام پشتوانه و برايندو ميشه همدمان با هم گرفت اون وام پله اي خيلي برام مهمه الان رو ١٥تومن ...

نه عزیزم نمیشه هیچ کدوم رو همزمان گرفت 

چون من برای گرفتن وام برآیند 

وام پشتوانه داشتم ...که گفت اول تسویه کن بعدا 

تسویه کردم بعدا تونستم بر آیند رو بگیرم 

منم تن مرحله ی چهار ملیون بودم 

نه عزیزم نمیشه هیچ کدوم رو همزمان گرفت چون من برای گرفتن وام برآیند وام پشتوانه داشتم ...که گفت اول ...

ویپاد رو میگین؟ وامی که میده برای خرید کالاست یا پوله؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
سلام دوستانیه گزارش بدم از امروزخب چند روزی خیلی خونه نبودیم امروز رو اختصاص دادم به آشپزخونهرفتم سر ...

به به 😍 لذت میبرم از این همه درایت و تدبیر 

باریکلا واقعا بهت عزیزم 

ببین این پول خوردا رو بچه ها دست کم نگیرید ها 

سارقان برکت پول ها هستند این خورده ریزا 

منم امروز بعد اینکه خونه رو طی کشیدم 

نشستم به کارم رسیدم ...آخرای قالی ام 😍

انشالله فردا هم با حوصله میرم خود بازار خرید کنم 

مگه عقلم کمه که از نزدیک خرید کنم 

گلابی کیلویی ۷۰تومن 🤦

خرمالو ۵۰تومن 

ولی بازار که بودم اون روز گلابی ۴۰

خرمالو ۲۵بود 

قیمت ها خیلی فرق می‌کنه 

واییی نیایش جون چه دلی داری اون همه ریختی 😐😂🤦🏻‍♀️من کلا ۳۵۰۰ جمع کردم تو یک ماه و نیم البته شاغل ...

میبینی کارامو؟🤪 منم درآمدی ندارم نهایت ماهی دوتومن دستمو میگیره که خنده داره  اینو از رو کارت شوهرم برداشتم خدا کنه شرمنده نشم منم زود سربه سر شه برداشت میزنم 

نه عزیزم نمیشه هیچ کدوم رو همزمان گرفت چون من برای گرفتن وام برآیند وام پشتوانه داشتم ...که گفت اول ...

سلام معصومه جون می تونید منم راهنمایی کنید؟   چند وقت پیش یک آپارتمان برای سرمایه گزاری خریدیم.دادیم رهن و اجاره. الان ۱۵۰ رهنش دستمه. بچه ها گفتن برو طلا بگیر با پول رهن. خواستم بگیرم قیمت طلا اومد پایین میترسم پایین تر بیاد نتونم‌ سر سال پول به مستاجر پس بدم. به نظرت چیکار کنم عزیزم؟ بخرم یا صبر کنم؟

صندوق خیلی قیمتش خوبه هر وقت بهای در بیای میشع؟

من این بانک که گذاشتم نمیدونم واقعیت نپرسیدم ولی داداشم و خالم گذاشتن هرموقع میخوان کلید دارن میرن برمیدارن 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
آخه ما شهرستانیم نمیتونم برم تهران خونوادم اجازه نمیدن برم تهران نمی‌خوام همسرمم پولش رو دست خونوادش ...

حالا شما خونه رو همون از پرند بگیرین ...

به خانواده ات بگو که میگیریم بدیم اجاره ...پولمون خورد خورد خرج نشه از دست بره 

در آینده باز یه فکری میکنید که برید بشینید یا نه 

2810