2777
2789
ماشاالله چه تاپیک خوبی.‌واقعا میشه پس انداز کرد.‌من مشکلم اینه اصلا نمیتونم پس انداز کنم. حالا کدوم ...

سلام عزیزم خوش اومدی 

تاپیک پس انداز های یکمون رو تا پونزده شونزده صفحه ی اول رو بخون عزیزم تاپیک گزیده های مطالبمون هم کلی نکته و پست مفید داره بزن رو نام کاربری خودم اونجا لیست تمامی تاپیکا برات بالا میاد 🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم عاشق خونه ویلایی ام😍یه خونه دوبلکس با یه تراس بزرگ یه حیاط بزرگ پر از درخت و گل های رز که وقتی ...

شهرهای شمالی هستین ؟ من یکی از شهرستان های اطراف تهران هستم فعلا ، با ۱۸۰۰میشه یه واحد پنجاه متری ترتمیز سنددار بخری

2805
دخترا من از میلی دیشب فروش زدم ولی به حسابم نیومده چرا ؟ روزا تعطیل کار نمیکنه ؟ بانکم سپهخیلی نگران ...

فکرکنم فردا بیادبخاطر جمعه! منم یبار برداشت زدم روز بعدش اومد نگران شده بودم 

الانم که بیست وخورده تومیلی خرید زدم توضرر هم هستم خدا به خیر کنه

منم عاشق خونه ویلایی ام😍یه خونه دوبلکس با یه تراس بزرگ یه حیاط بزرگ پر از درخت و گل های رز که وقتی ...

برات خوشحالم تونستی این مبلغ رو جمع کنی حتی شده قسمت پایین شهرهم برو بگرد دست دست نکن عین من چندسال دیگه بگی چراااا پافشاری نکردم چرااااا این چرااااها وای کاااااش ها فایده ای نداره شده تو روستاهم یه سقف بخر ولی بخخخخر. 

چقد دوس دارم تو خونه دارشی وخبرشو بشنوم😍🥺

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
شهرهای شمالی هستین ؟ من یکی از شهرستان های اطراف تهران هستم فعلا ، با ۱۸۰۰میشه یه واحد پنجاه متری تر ...

اره دقیقا

ولی بنظرم اگه کسی جای نگه داریش امنه

رشد طلا از خونه اطراف تهران بیشتره

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام دوست عزیزهریک کیلو گل زعفران ده الی دوازده گرم رشته زعفران میده که هر چهار و نیم گرم میشه یک مث ...

منم حس کردم زیاده یک کیلو محاله ۴مثقال بده

ممنون که نظرتو گفتی 

پیجشم بیزحمت بذار❤️

نه بابا ۵ مثقال چه خبره 🤐در بهترین حالت ۱۲-۱۳ گرمه چون من خودم پاک میکنم یه کیلوش و بعد میزارم رو ت ...

خودش واسطه است میخواد سود کنه ولی بد بخت اونی که ازش خرید خاله اشه و سرپرست خانوادست😒پول دم دستش نبود قرض کرد و خرید که براش بصرفه

الان نمی‌دونم چطور پس انداز مخفی کنم حتی بخوام انتقال بدم یک کارت دیگه توی تاریخچه بلو میمونه شما خو ...

از برنامه آپ استفاده کن میتونی لیست تراکنش هات هرکدومو‌خاستی حذف کنی . از کارت بانکی دیگه استفاده کن بهش نگو 

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

زعفرونش تربت یا نیشابور؟

سلام. عزیزم میشه لطفا تفاوتش رو بگید

از این جهت میپرسم که من دو ساله از ی دوستی که توی تربت دارم زعفران فله میخرم چون خودش کشت میکنه ارزونتره . در ظاهر فرقی با زعفرانی که بسته بندی میخریدم هم نداره. 

2810