2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با برنده شدن ترامپ 400 میلیونی که گذاشته بودیم وام بگیریم به فنا رفت کاش طلا میخریدیمخسته شدم انقد ا ...

ببخشین خارج از سیاست های تاپیک هست ولی فرقی نمیکرد هر کی در میامد وضع همین بود 

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
پاییز جان من واقعا تمام حرفهای شما و گلی و بقیه دوستان رو قبول دارم اما واقعا نمیدونین با چه ترفندها ...

سلام روکین عزیز

قرارمون چی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟

برو صفحه ۳۵۴ رو بخون تاریخ ۲۶ اردیبهشت 

قرا گذاشتیم تا ۵ سال دیگه ۱۵۰ گرم طلا بگیریمااااااا

من شروع کردما یادت باشه 

هم صفحه تاپیک هم تاریخش رو یادداشت کردم گذاشتم جلوی چشام 

نزدیک ۴ گرم طلا گرفتم  🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

درود🙋‍♀️

اميدوارم حالتون خوبه خوب باشه و آرامش داشته باشيد

دوستان بعد از سه چهار سال من قرعه نوشتم همش ميترسيدم نرسم ضايع بشم اما ديدم چقد اشتباه كردم صب به دوستم كه سلطان قرعه هست پيام دادم يه قرعه ٥نفره جور كرد ٥ماهه ماهي دوتومن و ده تومن مياد دستم خلاصه نزديك عيده دستمونو ميگيره 

سر صبح چاله امو كندم🤭🤣 خيالم راحت شد رفتم به كارهام رسيدم ناهار ميرزاقاسمي درست كردم براي شام شامي ماه رمضون گذاشتم بيرون يخش اب بشه براي عصرونه حلواي هويج درست كردم

بعدظهر هم يه عزيزي افتتاحيه شيريني فروشي داره منو مادرهمسري يه گل بزرگ پايه دار خيلي شيك سفارش داديم باهم ببريم هزينه ١٢٠٠نصف نصف چون اونا خيلي ادمهاي خوبي هستن براي بعضيا واقعا نياز خرج كنيم دفترمو نگاه كردم ....ديدم هم براي خونم كادو اوردن هم براي بچه هام....اينجا ديگه من بايد يجورايي جبران ميكردم

هرچند از پول قرعه اگه خدا بخواد يه مبلغي صرف خيريه ميشه بعد بقيه هم طلا ميخرم اگه اين وسط براي دندونمم كم اوردم استفاده ميكنم چون اونم سرمايه بزرگي هست حتي از طلا مهمتر اگه دندون سالم نداشته باشم نتونم راحت غذاهاي خوشمزه بخورم از خوردن لذت ببرم و دندونهاي جلوم تميزو مرتب نباشه اعتماد به نفس نداشته باشم زندگي بهم لذت نميده وموقع خنده دستمو بگيرم جلو دهنم 🤭كه دندوناي خرابم مشخص نشه  اعتماد به نفسم پايين مياد 

چن وقت پيش مراسم ختم بودم يه عزيز رو بعد از ١٥سال اينا ديدم وضع مالي خوبي داره دو سه تا خونه اون موقع فقط سكه تمام جمع ميكرد بعد كلي تغيير منفي كرده بود چهرش پوست داغون مو داغون و از همه مهمتر دندونا نگم كه ..... ياد حرف معصومه جانم افتادم كه همه چي بايد بيست باشه كلا حواسمو بيشتر جمع كردم به خودم برسم  💪

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
با برنده شدن ترامپ 400 میلیونی که گذاشته بودیم وام بگیریم به فنا رفت کاش طلا میخریدیمخسته شدم انقد ا ...

عزیزم دیدت رو به زندگی عوض کن 

پولی که تو بانک گذاشتی برای وام رو اینجا خیلی دوستان گفتن که پول تو حساب خوابوندن برای وام کار درستی نیست 

اما شما انجام دادی پس حتما اون موقع به نظرت کار درست تری بوده 

برای دانشگاه هم حتما یک هدفی داشتی به نظرم بزرگترین چیزی که ما آدم ها باید یاد بگیریم این هست که پای تصمیماتمون بمونیم 

حالا اگر خیلی فکر می کنی اشتباه کردی جلو ضرر رو هر جا بگیری منفعت هست 

پول رو بردارید طلا بخرید و از دانشگاه انصراف بدید 

ایران شرایط سخته اما اگر ایران نبودی به این معنی نیست که تصمیاتت درست می بود

اینا کشورهای دیگه خونه خریدن اسونه؟؟ 

گلم آروم باش برو پنجره رو باز كن يا برو رو بالكن چندتا نفس عميق بكش يكم آروم بشي 

گلم اول از همه همين كه تنت سالمه خدارو شكر كن يكم به داشته هات فكر كن بزار اون هورمون شادي ترشح بشه از استرس به دور بشي يكم اهنگ گوش بده ....بزار حالو هوات عوض بشه تا بتوني تصميم درستو بگيري

گلم مشورت بگير ببين چي به صلاحته اگه ميخواي طلا بگيري هنوز دير نيست همين الانم بخري بردي تا بوده طلا رشد داشته 

مگه براي دانشگاه هدف نداشتي؟ اصلا براي چي ثبتنام كردي صددرصد قبلش يه فكرهايي كردي كه قدم برداشتي

اگه فكر ميكني نظرت عوض شده يا به صلاحت نيست نرو ولي كسي از درس خوندن بدي نديده خوبه كه اطلاعاتت زياد بشه دوست جديد پيدا ميكني و حسنه رفتنش بيشتر از نرفتنه 

و شما تلاشتو براي خونه داري انجام ميدي و قطعا خدا اين تلاشهارو ناديده نميگيره فقط صبر داشته باش همه چيز در زمان خودش اتفاق ميوفته دوست خوبم

اميدوارم بهترينها برات اتفاق بيوفته💐

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
تاید دستیریکاخمیردندانمایع لباسشوییصابون شامپوروغنربکشمشاینا همه کارتونیحبوبات از هرکدوم ۵کیلودو سه ...

سلام عزیزم

خیارشور رو چجوری نگه داری میکنی کپک نزنه،من یه بار از این ظرف ۸ کیلوییا گرفتم کپک زد حتی تو یخچال

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
مگه اینا عمده هم دارن اکالابا اعتبار تارا از کوروش بخوای عهده بخری اپلیکشن داره یا حضوری؟

کوروش و اوکالا عمده نیستن ولی نوشتم تو تخفیف گرفتم

بعضی وقتا تخفیفش از عمده هم بیشتر

بقیه اقلام که کارتونی از عمده فروشی شهر

اگه نیاز داشت بازم مسئله ای نبود ، شوهر من میلیونی به دیگران کمک میکنه ، پارسال به یه نفر فقط ۶۰ میل ...

ببین یه چیزی اینجا وجود داره با این توضیحاتی که الان گفتی ، چون بنظرم خیلیا مثل من فکر میکردن شوهرت خسیسه و تنگ دست ولی کسی که اینجوری کمک میکنه و از زن خودش دریغ داره یعنی به شدددددددت از ترد شدن و ترک کردن زنش میترسه و این مرد به شما علاقه داره ولی بباخودش میگه رو بدم پرو میشه ،دستشو باز بذارم سرم خراب میشه ......

حالا این وسط یا از رفتار و برخورد شما چیزی دیده که این دیگاهو داره 

یا از مادر و خواهر خودش رفتارهای عجیب دیده 

یکم باهاش راه بیا 

یه مدت بیخیالش باش بذار زندگیت رو روال آرامش بگذره 

خواهر منم مثل شما بود و خیلی میجنگید الان بعد ۱۴ سال زندگی تازه یاد گرفته شوهرشو ول کنه بیشتر سمتش میاد 

مثل ماهی که هی میخوای بیشتر تو مشتت نگه داری و هر سر میخوره 

سلام عزیزمخیارشور رو چجوری نگه داری میکنی کپک نزنه،من یه بار از این ظرف ۸ کیلوییا گرفتم کپک زد حتی ت ...

سلام گلم

دبه بزرگ میبرم با اب برام میذاره

میام خونه تو ظرفای دو کیلویی تقسیم میکنم

اونی که استفاده میکنم ازش تو یخچال میذارم کپک نزنه

بقیشو تو کابینت 

به ترتیب باز میکنم که هوا نکشه

2810