2777
2789
دقیقا درسته، من چند روز پیش یه حساب کتاب کردم دیدم قیمت بعضی از مواد خوراکی توی این چند سال بیشتر از ...

منم روش خریدم عمده است

از هر چیزی کارتنی برمیدارم

تقریبا دو سال که حقوق همسرم نامرتبه هر یک ماه و نیم تقریبا واریز میشه

اگر با این روش پیش نمیرفتم باید اویزون خانواده ها میشدیم برای یه لقمه غذا یا نسیه میگرفتیم...چون قسط زیاد داریم و یک سوم حقوق میمونه برای خورد و خوراک این بهترین روشه برام

اللهی شکر شوینده و خاروبارم تکمیله و با باقی مونده جنس فریزر داریم سر میکنیم ...اگه اندازه یه ماه خرید کنم واقعا کارم سخت میشه وهمه اقلام رو باید باهم بخرم که هزینه اش سرسام اوره

سلام و درود خدمت دوستان جانحال دلتون خوبه دیگه انشالله ؟عصر پاییزی همگی بخیر و نیکی باشهخب جونم برات ...

بی شک فرشته هست این خانوم🥺🥺🥺🥺🥺🥺 مگه میشه انقدر با درایت وزرنگ😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه جزئی تر بگی چیارو به چه اندازه برای چه مدت میخری؟

تاید دستی

ریکا

خمیردندان

مایع لباسشویی

صابون 

شامپو

روغن

رب

کشمش

اینا همه کارتونی

حبوبات از هرکدوم ۵کیلو

دو سه تا گونی برنج

ادویه :فلفل قرمز،زرچوبه،فلفل سیاه،زرشک پودر کاکائو،پکینگ پودر هر کدوم یک کیلو

وانیل خرسی نیم کیلویی

قبلنا یه گونی ۵۰ کیلویی شکر گرفتم الان دیگه توانشو نداریم گرون شده در حد ۱۰_۱۵کیلو

حتی خیار شور 

کیسه فریزر

دستکش

اسکاچ ظرفشویی

اینا هر کدوم تقریبا ۸ ماه و بعضی اقلام تا یه سال بیشتر میرسونه

و خریدش بستگی به توان مالی و اقساطمون داره

میبینی یه مدت دستم خالیه کمتر میگیرم یا نمیگیرم

یه ماه کامل مایع لباسشویی نداشتم 

پولشم نبود که بخرم

با ریکا لباس تیره رو میشستم

یا ریکا نبود ظرفارو  با تاید میشستم

شیشه پاک و گاز پاک نبود با اب و ریکا اسپری درست میکردم

اینجور نیست که همه چی با هم فراهم باشه بخاطر گرونی

یه مدت که ببینم مجالش هست از خرید روزانه کم میکنم که عمده بخرم...یا با سبد کالا سه ماهش رو ریکا و تاید و روغن ورب خریدم همش کارتونی و تا الان به نصفم نرسیده از برج ۱۲

این منو یکم منو جلو انداخت 

یا با اعتبار تارا دو ماه پشت سر هم روغن و مایع لباس و برنج خریدم ماهی ۵۰۰

هنوز موعد قسط اول نرسیده رو هر قلم ۵۰_۱۰۰ اضافه قیمت خورد

الان بعضی اقلام صفر شده

منتظرم در اولین فرصت بعد سبک شدن اقساط جایگزینشون کنم

قطعه اگه همش باهم تمام بشه سخته

چه برای یک ماه و چه عمده و کارتونی

چون درکنارش فریزریم هست و کلی مخارج جانبی دیگه

برای شرایط من اذوقه از لباسم و وسیله خونه هم مهمتره

ماهی یک بار هم خونه مادر یا مادرشوهرم نمیمونم

به یه بهانه ای در میرم که نگهم ندارن

مخارج بسیار بالا و عیالوارن 

با یک حقوق کارمندی

دلم نمیاد بیشتر سختی بدم

تقریبا دو هفته است دارم غذای حاضری درست میکنم

یا با ته مونده گوشتای فریزر که اندازه نصف وعده میشدن

نذاشتم کسی بفهمه بمون چی میگذره

همسرم نون سر کارشو جمع میکنه میاره خونه که نخواد هزینه کنه

اینارو براتون نوشتم که بدونید در چه شرایطی هستم

اینارو خانواده خودمم نمیدونن و نذاشتم که بدونن

تصور کنید اگه خار و بار و اقلام اساسی رو کلا تمام میکردم چطور میگذروندم با دوتا دانش اموز نوجوان

شرایط خودتون رو بسنجید

سبک سنگین کنید

بودجه تعیین کنید

ازمون و خطا کنید 

ببینید کدوم روش به دردتون میخوره

عمده 

روزانه 

ماهانه

قلق زندگی و مخارجتون رو دستتون بگیرید

مادر ♥️دستت درد نکنهدر حالیکه به وسیله ها نگاه میکردگفت بیا این قوری رو بردار واسه دم دست خوبهصد هزا ...

عزیزم لذت میبرم از اینهمه درایت و خانمی نامادریتون خدا براتون حفظش کنه😍😍

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
چه جالب خانواده عروس پس هیچ خرجی نمی کنند...سمت شما پسر داشتن سخته🤭🤭

آره خیلی سخته🥲 خصوصا اگه خانواده ی داماد هیچ کمکی بهش نکنن 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
نه عزیز دلم بذار همون‌طور بمونه ...اگه قصد پوشیدن و انداختنش رو نداری ...بذار همونطوری به عنوان پس ا ...

منم با فروشش مخالفم معصومه جان چون نمیتونم دوباره با پول تکپوشم 6 گرم طلا بخرم مادرم هی میگه ببر بفروش پولاش رو بزار اما دلم نمیاد چون یا پول ها خرج میشه یاهم که بعدش هیچ ارزشی نداره میزارم باشه موقع عروسیم میبرم با چیزی که مورد نظرمه تاق میزنم خیالمم راحته 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
🥺اوخی عزیزم ماشاالله ماشاالله بر چشم خوب رحمت عشقتون پایدار عزیزم مطمین باش هر عملی یه عکس العملی د ...

ممنون قشنگم عزیزدلمی❤️ان شاالله شماهم همیشه پایدار باشید و سایتون مستدام برای دخترای نازنینتون😍

خیلی درسته عزیزم هر چیزی بکاریم همون رو درو میکنیم 

اینکه اعتمادش تونستم جلب کنم خیلی برای زندگیمون خوبه ، قسط رو که واریز میکنه بقیه ی پول رو بیخبر میفرسته ب حسابم من میبینم اما ب رو نمیارم بعد چند ساعتی میگه عزیزم حقوق واریز شده منم با خوشحالی تمام😃میگم خداروشکر هزاران مرتبه شکر دستاشو میبوسم میگم نتیجه ی زحمتاته خوشحالم که مردی باغیرت دارم خداسایتو کم نکنه از سرم بعدش میگه عزیزم مابقی پول رو زدم ب حسابت دیگه خودت عاقلی میدونی چیکار کنی در جوابش در میام میگم بسپرش ب خودم ممنون که اینهمه اعتماد داری بهم خیلی برام با ارزشه 👌🏻 

رفیق بودن توی زندگی باعث خیلی چیزها میشه جانم من تازه اول راهم و خداروشکر که خواهر بزرگتری مثل شما دارم معصومه ی عزیزم♥️

سلام دو تا دخترم و خودم و شوهرم همزمان سرماخوردیم حدود ۶ میلیون خرج مون شد. میخواستم بپرسم برای روزه ...

داروهای گیاهی و دمنوش بخورید ببین مواد سوپ داری سوپ درست کن با برنج کته درست کن بچه هارو بخور بدید عزیزم 

تو خونه اسفند دود کن خیلی موثره بزار خونه گرم باشه بیرون هم رفتید حتما لباسی بپوشید که سرمارو بدنتون حس نکنه برنامه ریزی کن برای پولی که دستته 

سلام دو تا دخترم و خودم و شوهرم همزمان سرماخوردیم حدود ۶ میلیون خرج مون شد. میخواستم بپرسم برای روزه ...

اگه بیمه هستید درمانگاه های تامین اجتماعی که پول ویزیت و دارو و تزریقات نمیگیرن

بیمه تکمیلی هم خوبه داشته باشید

من هرچی هم بگم شوهرم یه مدت دیگه به بهانه ی اینکه پول لازم دارم از چنگم درمیاره ، اگه ندم که کشمکش ب ...

به پدرتون بگید بگه این یادگاری از طرف من به دخترمه و می خوام تا آخر عمر نگهش داره و نفروشه وگرنه راضی نیستم. یه همچین چیزی بهتر از هر کار دیگه ای هست

من هرچی هم بگم شوهرم یه مدت دیگه به بهانه ی اینکه پول لازم دارم از چنگم درمیاره ، اگه ندم که کشمکش ب ...

شوهر منم همینه..‌ کافیه بدونه یه قرون پول دارم، تا به بهانه های مختلف خرجش نکنه آروم نمیگیره...

منم حدود ۱۲۰ گرم طلا مخفی دارم. همینطور موندم..شهرمون کوچیکه نمیشه من برم املاکی و سراغ خونه بگردم..

پدر مادرم ندارم... فرد قابل اعتمادم کنارم نیست...

فقط میگم خدایا خودت یه فکری برام بکن...

خیلی حس سخت و دلگیری هست که با دسترنج خودم هم نمیتونم باب میلم عمل کنم..

تازه من خودم شاغلم و به شدت کار سختی دارم... دوس دارم ثمره حمتامو ببینم😟

2810