2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش چون دیدم دوستان نظرات خوبی دادن نمیخواستم حرفی بزنم ولی واقعا تو این دوره زمونه به هیچ کس اعتم ...

آره عزیزم ، درست میگی ، ممنونم 🙏 ، 

دقیقا میگن خواهر و برادرو وقت تقسیم ارث بشناس همینه

کافیه شوهرم بفهمه ، آسمون و زمینو به هم میدوزه ، اگه به نام بابام بشه ، خودش دیگه همه کار میکنه ، ال ...

سلام عزیزم به اینم فکر کن که اگه خدایی نکرده زبونم لال طوری بشه یا بین شما با خانوادت مشکلی پیش بیاد ممکنه این خونه از دستتون بره. خیلی سخته که شوهر آدم پشتش نباشه. زن هر چه قدر هم مستقل باشه احتیاج به تکیه گاه داره. به نظرم شما بهتره همین طلاها تو یه جای امن نگه داری. باهاشون وام بگیری تا طلا هاتو اضافه کنی. یا یه جور شوهرتو قانع کنی برات خونه به اسم خودت بگیره. البته اگه مردا بفهمن زن این حجم از طلا رو بدون اطلاع پس انداز کرده مطمئنا جبهه می گیرن و همیشه فکر می کنن بازم طلا و پس انداز پنهانی داری. 

سلام عزیزم ، ممنونالان ۲ساله درگیرم ، همش تو‌ سایت دیوار پلاسم ، چیزی پیدا نکردم ، گاهی اینقدر دیگه ...

من اصلا تحت هیچ عنوانی خودم رو به طلا بدهکار نمی کنم اصلا کار منطقی نیست شما مگه می دونی یک سال دیگه طلا چقدر میشه 

تازه می گی خانه دار هستم 

با پولی که داری طلا بخر بذار صندوق 

سلام عزیزم به اینم فکر کن که اگه خدایی نکرده زبونم لال طوری بشه یا بین شما با خانوادت مشکلی پیش بیاد ...

سلام عزیزم ، درسته 

من پارسال قرار بود با طلاهای دیگه ام که غیر از اینا بود آپارتمان بخرم ، به شوهرم هم بگم این مقدار هم بابام میخواد بهم کمک کنه ، شوهرم یه الم شنکه ای راه انداخت و هرروز میگفت پول لازم دارم ، طلاها رو بیار بفروشم ، منم دیدم به آپارتمان که نرسیدم ، طلاهام هم که داره از دستم میره ، بی خیالش شدم ، برای همین تصمیم گرفتم با همینا یه چیزی بخرم ، هرچی شد ، طلاها رو اگه نگه دارم ، برام درآمد نمیشه ، من باید یه درآمدی داشته باشم

آخیش بلاخره بد سه ماه اومدم تونستم تاپیک بلاخره تمام کنم خیلی چیزا یاد بگیرم😍دوستان برای پذیرای از ...

لواشک و سیب خشک از خونه بذار، ذرت هم بخر خودت پفیلا درست کن، دستور خمیر جادویی هم از نت بردار باهاش یا پیراشکیهای شیرین لقمه ای کوچیک یا پیراشکی گوشت یا  سبزیجات درست کن 

سلام عزیزم ، درسته من پارسال قرار بود با طلاهای دیگه ام که غیر از اینا بود آپارتمان بخرم ، به شوهرم ...

الان نظر اون دوستمون که گفت بگین پدرتون هدیه دادن و خوندم به نظرم این بهترین راهکاره که پدرتون بگن براتون هدیه خریدن. 

سلام عزیز دلم ❤️ شما خیلی به من لطف دارین عزیزم خدارو شکر که در حد خودم تونستم کمک حالی باشم براتون ...

سلام معصومه جون

من امروز حواسم بود بدون خرج باشم،ولی کار خاصی نکردم در واقع😄

ناهار مامانم زنگ زد دعوتم کرد و رفتیم رستوران مهمان خانواده

شامم خونه مامانم بودیم و غذای سبک خوردیم.

و کار دیگه ای که کردم وسایل اضافی و بلا استفاده خونه رو مثل شیشه های مربا و... رو فروختم به بازیافت و  ۶۰ تومن شد که رفت روی پس اندازم.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
معلومه که نههم مجوز کسب داره هم ثبت اتحادیهسرچ کن اتحادیه داخلش هست

ب نظرم خیلی به خرید از میلی مردم رو. مطمعن نکنیم داغ سکه ثامن و کوروش کمپانی هنور تازه اس، همه مجوزهارم داشتن، پلتفرم های خرید آنلاین طلا مثل قارچ داره رشد میکنه من از مرد بازار هم سوال کردم قبول نداشت و ب صندوق های بورس بیشتر اعتماد داشت

سلام عزیزم ، درسته من پارسال قرار بود با طلاهای دیگه ام که غیر از اینا بود آپارتمان بخرم ، به شوهرم ...

نمی دونم چرا مردا اینقدر نامردن اگه بفهمن چیزی دست زن هست حالا چه هدیه چه پس انداز تا ازت نگیرن و صفرت نکنن ول کن نیستن منم این مشکل و داشتم. ۶۰ گرم طلا هشت سال پیش شوهرم ازم گرفت قرار شد خونه بزنه به نامم ولی نزد حتی یه گرم هم پس نداد. هیچ وقت هم زیر بارش نرفت آخرم گفت برو شکایت کن تا بتونی پس بگیری

من هیچوقت تو زندگیم اهل مخفی کاری نبودم ، ولی شوهرم این مدلی بود و منم کم کم مثل خودش شدم ، شوهرم وض ...

اگر خونه رو خریدید به اسم پدرتون به نوشتن رو برگه اعتماد نکنید 

صلح عمری کنید 

که خواهر برادرها ی دیگه مدعی نشن

ب نظرم خیلی به خرید از میلی مردم رو. مطمعن نکنیم داغ سکه ثامن و کوروش کمپانی هنور تازه اس، همه مجوزه ...

عزیزم حرفتون درست هرکس می‌تونه خودش بسنجه ببینه می‌تونه این ریسک رو بکنه که آنلاین خرید و فروش کنه یا خیر

اما چیزی که شما گفتی اصلا واقعیت نداره

این اپلیکیشن مجوز و تاییدیه رسمی داره جز اتحادیه هست

دیگه دروغ که نمیشه گفت

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810