2777
2789
کافیه شوهرم بفهمه ، آسمون و زمینو به هم میدوزه ، اگه به نام بابام بشه ، خودش دیگه همه کار میکنه ، ال ...

عزیزم منم همین مقدار حدودا پول داشتم.به من میگفتن سمت پرند و اطراف تهران بگیر ولی من دلم میخواست شمال یکجا داشته باشیم خلاصه بهت بگم جدیدا شمال گشتم سمت ساری و قائم شهر و رشت و آستانه و لنگرود میتونی ۴۰ یا ۴۵ متری بگیری. حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هم رهن بدی. به بابات بگو بره اونجاها برات بگیره خودش هم قرارداد اجاره رو بنویسه فقط شماره کارت خودتو بده به مستاجر.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخیش بلاخره بد سه ماه اومدم تونستم تاپیک بلاخره تمام کنم خیلی چیزا یاد بگیرم😍

دوستان برای پذیرای از دانش آموز از وسایل خونه مثل لواشک.سیب خشک.برگه زرالو بزارم یا ازفروشگاه چیزی بخرم برای ۲۰ نفر 

سلام عزیز دلم ❤️ شما خیلی به من لطف دارین عزیزم خدارو شکر که در حد خودم تونستم کمک حالی باشم براتون ...

سلام عزیز دل 

من از پنجشنبه تا  دوشنبه بدون خرج بودم  و کفتم پولشو پیش پیش گذاشتم رو طلای آبان ماه 

نهایتش یه چیزی بین خودمون امضا میکنیم ، بقیه ی اعضا هم میدونن که ملک مال منه

راستش چون دیدم دوستان نظرات خوبی دادن نمیخواستم حرفی بزنم ولی واقعا تو این دوره زمونه به هیچ کس اعتماد نکن عزیزم، بقیه اعضای خانوادتون درسته میدونن ملک برای شماست ولی دور از جون خدای نکرده بعد از پدرتون ممکنه همون اعضا نظرشون عوض بشه، دیدم که میگم... 

یکی از دخترهای فامیل ما از زمان مجردیش یه خونه تو تهران داره و بعد از ازدواجش نمیخواست همسرش از قضیه خونه خبردار بشه اونو زد به اسم مادرش و با همسرش از ایران رفتن، 

برادرش دوتا پاشو کرده بود توی کفش و روزگار مادر رو سیاه کرده بود که خونه رو بفروش بده من با پولش زن بگیرم🙄🙄

نمیدونی مادره با چه مصیبتی خونه رو نگه داشته هر روز یه ماجرا داره با این پسر و خونه دخترش.

هر کاری میخوای با پولتو انجام بدی فقط و فقط به اسم خودت باشه نه هیچ کس دیگه، درسته پدرتون امانتدار خوبی هستن ولی به اطرافیانت اعتماد نکن، متاسفانه این روزها قدرت شر بیشتر از خیر شده.

2810