2777
2789
قربونت عزیزم ۵ درصد گیرت بیاد عالیه نبود ۷ درصد هم خوبهطلای بدون اجرت یاهمون دست دوم رو شما فقط هفت ...

آره فداتشم تهرانم شهر قدسم ولی اینجا هر طلافروشی میرم درصد نجومی میگن 😐💔

تازه وقتی میگن چه قیمتی زیر ۱۰ تومن بگی یجوری نگات میکنن آدم خجالت میکشه اصلا 👩🏼‍🦯

مرسی که جوابمو با حوصله دادی فداتشم

طلای کارکرد اگر خواستید بخرید فقط کارمزد نهایتا باید ۷ درصد بدید که کمتر هم هست مثلا ۵ درصد و ۴ درصد ...

بله درسته کارهای ایوا اصل اجرت ساخت 18 درصد هست ایوا فیک اجرت ساخت 16 درصد

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این انگشتر رو خیلی دوست دارممبارک باشههه😍😍😍😍

قربونت برم عزیزم 😘😘

ان شاءالله بهترش واسه شما 😍😍

منم عاشق تیفانی ام 😍 چندروز پیش یه دستبندش و قیمت کردم خیلی اجرت داشت گفت ۹٠ تومن،  منم فعلا انگشترش و گرفتم گفتم ان شاءالله بعد تیکه تیکه زیادش میکنم سرویس بشه😁

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
عزیزم ایشالا هرچه زودتر سلامتیتو بدست میاری 💖این آهن ربا گذاشتن واقعا جوابه؟

ممنونم🌷ان شاالله. ان شاالله شما هم همیشه در سلامتی باشین.

بله، روی قفل گردنبند م گذاشتم بهش چسبید اما جاهای دیگه گردن بند نچسبید

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
دقیقا روغن هاشون افتضاحه،پنیر پیتزا،سوسیس و کالباس افتضاح و ارزونبچه ها فکر نکنید چون یه رستوران شیک ...

واقعا درست می گید تو کیک های بیرونی قنادی و بسته بندی از ژل فولکسی استفاده می کنن که خیلی مضر هست تو سوسیس و کالباس بنزوات استفاده میشه و هزاران مورد دیگه، اشکالی نداره آدم هر ازچند گاهی خودش از بیرون بگیره ولی واقعا اگر راه بیفتی و برنامه ریزی کنی درست کردن این چیزا وقتی نمی گیره. من هم از وقتی بچه دار شدم بجز وقتی که اونها درخواست داشته باشن رستوران نمیبرم که خداروشکر خیلی اهلش نیستن البته من خودم انواع غذاها و فست فود ها رو درست می کنم و چند ماهی یکبار بهترین رستوران ها می برمشون که خاطره سازی بشه. من تو کرونا شروع کردم به کیک خامه ای درست کردن اوایل وقت گیر بود و خوب نمیشد الان بدون آموزش سه سوته درست می کنم و واقعا کیفیتش متفاوت هست و ظهرشم خوب میشه حتی من از آرد سبوس دار استفاده می کنم. 

اون زمان من از کیک یوسف تو اینستا خیلی چیزا یاد گرفتم 

مبارکت باشه عزیزم به دل خوش وتن سالم ان شالله❤️🙏عزیزم امکانش هست مارک ومدل ساعتتو بگی ساعت میخوام� ...

مرسی عزیزمممم قربونت😍😘

گلم مارکش W iwatch  , نمیدونم مدلش چی میشه چون فقط همینو روش نوشته و این:  japan movt  پارسال خریدم ۲/۲٠٠

اینم واضحش: 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
قربونت برم عزیزم واسه شمام مبارک باشه 😍😍وااای اومد فاکتور بنویسه منم داشتم جوگیر میشدم بگم به اسم ...

فدات عزیزم 

حقیقتا همسرم چشم داشتی نداره اتفاقا گاهی میگه انقد دوست دارم بگم به مادرمینا زنم هواسش به همه چی  هست  ولی تو نمیذاری 😂 ولی از اونحایی ک هر کسی  اموالشو  به نام خودش میزنه منم ترجیحم همینه به‌خوبشم‌فک میکنم ک یه روزی خواستم‌ببرم بفروشم گیر دادن به کارت ملی  راحت باشم 

النگو‌هم میری بر میداری ایشالله به عنوان هدیه زایمانت   موقع زایمانت منو دعا کن فدات شم 

آره فداتشم تهرانم شهر قدسم ولی اینجا هر طلافروشی میرم درصد نجومی میگن 😐💔تازه وقتی میگن چه قیمتی زی ...

خدانکنه❤️

ببین شهریار هم فکرکنم نزدیکه بهت یه پاساژ ولیعصر داره که اکثرشون بدون اجرتای شیک هفت درصدی دارن یه زمانی وقت کردی یه سربزن به اونجا 

من شهرک غرب هم طلای سبک و بدون اجرت بارها خریدم همه جا هست عزیزم حتی اندازه دومیلیون هم میشه پلاکی چیزی خرید حتما نیاز نیست ده میلیون یابیشتر باشه

وای بچه ها دیدم ازدیروز  تو تاپیک چندنفر دلشون شدیدن طلا میخواد منم همینم بیقرارم اصلا🤣 همشم ۸۰۰ نقدی دارم کفش و شلوار جین هم نیاز دارم اخر هفته جشن عقد فامیل شوهر دعوتم برخلاف میلم باید برم نمیخواستم تازگیا خرید کنم ولی مجبورم خریدکنم کادو هم نمیدونم چقد قراره بدیم یه تومن دوتومن نمیدونم! توکل بر خدا

ان شالله این ۸۰۰ رو ببینم فردا دوتومن از شوهرم میگیرم نیم گرم پلاکی چیزی بخرم نصف آبان رفت و یه سوتم نگرفتم بگیرم مثل همیشه عکسشو میذارم 

قربونت برم عزیزم 😘😘ان شاءالله بهترش واسه شما 😍😍منم عاشق تیفانی ام 😍 چندروز پیش یه دستبندش و قیم ...

آریانا جان بسلامتی بارداری؟

تبریک میگم خانومی 

وای چه ذوقی کردم 

مبارک باشه عزیزم 

چن ماهته؟جنسیتش دخمله؟

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
سلام عزیزممنم موافق کار کردن زیاد نیستم و مدتها چون شاغل بودم و انقدر اطرافیانم این طور بودن این ذهن ...

منم سبزی قورمه و کوکو و آش رو با اینکه زحمت خیلی زیادی داره ولی خودم از صفر تا صد درست میکنم، اوایل ازدواجم یه بار سبزی کوکوی خرد شده خریدم و متاسفانه خودم و همسرم هردو مسموم شدیم تا حدی که کارم به بیمارستان کشید، از اون به بعد زحمتشو به جون میخرم و هر چند ماه یه بار و ترجیحا روزی که همسرم وقت داره از صبح میریم تره بار سبزی میخریم و با هم پاک میکنیم، میشوریم میدیم بیرون خرد میکنن و خودم سرخ میکنم، یه روز کامل وقت میبره ولی هم طعمش خیلی بهتر از بیرونیا میشه چون مقدار هر کدوم از سبزیهاشو به سلیقه خودمون میگیم میذاره و موقع پاک کردن هم ساقه های ضخیم و اضافه اش رو جدا میکنیم، چند بار تا حالا مهمونام از طعم سبزی خورشتم تعریف کردن😍🤩 و هم اینکه کامل سالم و بهداشتیه و چند ماهم سبزی آماده تو فریزر دارم، قیمتشم از بیرون خیلی کمتر میوفته

2810