2777
2789
ای بابا نگو اصلا که روش حساب کنه

نگفتم بهش نمیدونه 

من میگم شوهری که وظیفه شه خرجی و نفقه بده ب زنش 

پول داد دیگه چیکار داره کجا خرج کرده خرج نکرده 

تازه اونم اندازه پول خوراکی بچه 

هر روز هروز هر لحظه رو اعصابت راه می‌ره چیکار کردی 

آخرشم بیاد بگه تراکنشت و نشون بده 

و بعد بگه دزدی 

آره عزیزم همون یه سوت هر دوتا گزینه ی خوبی هستند بستگی به اعتماد خودتون داره اکه احیانا تو میلی خرید ...

ترسم اینه یهو برنامه بسته شده بره کلاهبرداری دربیاد ورگنه دیدم اینجا خیلی از دوستان خرید و فروش میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی ناراحت شدم بابت حرف زشتی که زده باید محکم وایسی جلوش اون مربی تو نیست که عین بچه برخورد ...

آره دقیقاً 

من تحصیل کرده ام کار میکردم تدریس میکردم 

بعد ازدواج هم هر چی داره از من داره 

اما اینجوری می‌کنه 

تازه هر کی زندگی منو از بیرون میخوره غبطه میخوره ب خوشبختی من🙄😭😭

عزیزم خیلی ناراحت شدم بابت حرف زشتی که زده باید محکم وایسی جلوش اون مربی تو نیست که عین بچه برخورد ...

من قبلاً شاغل بودم بعد ازدواج هم خیلی ب همسرم کمک کردم برای پیشرفتش اما الان ن می‌ذاره برم سر کار 

خیلی کنترل گری می‌کنه الان مثل زندانی هام مثل بچه ها 

آره دقیقاً من تحصیل کرده ام کار میکردم تدریس میکردم بعد ازدواج هم هر چی داره از من داره اما اینجوری ...

فدات شم من هیچ وقت نسخه ناسازگاری برای هیچکس نمیپیچم ولی واقعا بعضیا تا بفهمن یکی اهل سازش هست ازش سواستفاده میکنن مصداق بیشعوری محض

قربونت برم نقاش جان عزیز بهونه بی بهونه ...😁چالش شما هم میشه اگه هفتگی مثلا خرید می‌کنی مثلا یک و ن ...

منم ١٥٠٠گذاشتم براي ٨روز ٥٠٠زدم به حساب طلاييم🤩🤩با يك تومن بايد ٨روزو بگذرونم

بعدش ميمونه ده روز پاياني با ترفند دلبري 🙊🙈از همسرجان پول بگيرم 🤭 

خداروشكر همه قسطها پول كلاسهاي پسرمو پرداخت شد واقعا نميدونم چطوري خدا جور در مياره اينجاست كه ميگم خدايا به معجزه هايت ايمان دارم ما حقوق بگير نيستيم خورد خورد پول مياد اما عجيب بركت ميكنه من همش ميگم خدا بخاطر بچه هام كارمون رو جور دربيار .... نزار شرمندشون بشم 

و همش تو دلم ميگم چطوري دل شاد كنم چطوري به فلاني كمك كنم دستشو بگيرم خيروبركت بياد تو زندگيم 

قسطهامو پرداخت ميكنم كارم جور درمياد از غيب برام پول ميرسه نماز شكر ميخونم شكر نعمت نعمتت افزون كند..... 

باورتون نميشه همين ماه دروغ نگم نزديك٢٠تومن قسط داشتيم اما با برنامه من براي يكي تولد گرفتم ٤٠٠كادو دادم پيتزا لازانيا كيك شيريني ساندويچ درست كردم سورپرايزش كردم خييييييلييييي خوشحال شد 

ماه بعد هم تولد داريم از الان برنامشو ميريزم 

من فقط ميگم خدايا تو بهم بده تك خوري نميكنم اول به بنده هات كمك ميكنم بعد خيرات اموات ميكنم  بعد به زندگيم ميزنم

سعي كنيد حواستون به همه جا و همه كس باشه مثلا الان پدر مادرشوهرم فوت كرده چهلمش تموم شده خب من بايد براي مادرشوهرم و خواهرشوهرم شالي تيشرتي چيزي بخرم سياهشونو در بيارن ....و خيلي كارهاي ديگه ..... 

خدايا لحظه اي مرا به حال خودم وا مگذار 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

@masumehjoon    

سلاااااااااام به همه هم وطن های عزیزم

امیدوارم هر جا هستین هر کاری میکنین حاااال دلتون خوش باشه

این اولین پست من در این تاپیک  هست   

اول از همه تشکر فراواااان از دوستان خوب  و با وفا رویای زندگی و معصومه جون که این تاپیک را مدیریت می کنند

دوستان گلم   با اینکه خیلی ها به من همیشه گفتند که خیلی اقتصادی هستم و ایده های مالی خوبی دارم و خدارو شکر به خیلی از  چیزهای که میخواستم هم رسیدم اما خییییلی نکات از این تاپیک یاد گرفتم خیلییییی

لازم دونستم که تشکر کنم از دوستان خوب و بهشون بگم که قدردان شون هستم

عزیزااااان

خب من یه کاری کردم   

کل تاپیک 100 صفحه ای گزیده مطالب مدیریت مخارج رو خوندم و نکات مهم حرف های معصومه جون رو به صورت خلاصه درآوردم. از معصومه جون میخوام که مطالعه کنن و تایید بدن یه سری مطالب رو که هایلایت کردم نظرات خودم هست که گفتم مشخص کنم.

این فایل رو  براتون به اشتراک میزارم

قابل بدونین  هر از گاهی بیام سایت در تبادل نظرات تون شرکت میکنم

با آرزوی موفقیت برای تک تک شما شیرزنان ایرانی  مادران قوی  دختران پرتلاش       

من عاااااااااااشق خودم هستم  

2810