2777
2789
سلام یاس قشنگم ، ممنونم گلم ، برا دخترم میخوام موهاش چربه ، ریزشش هم از چربیه ، چربی رو نمیتونم کنتر ...

سلام عزیزم ببریدش پیش متخصص پوست و مو، خوددرمانی یا روشهایی که دیگران امتحان کردند به دلیل اینکه سیستم بدن انسانها با هم متفاوته شاید برای دختر شما نتیجه معکوس بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام معصومه جون بنظرشما میلی مورد اعتمادی من تا حالا باهاش کار نکردم نظرتون میخواستم

سلام عزیز دلم ❤️ 

والا منم شش ماهی میشه باهاش کار کردم ...خیلی هم راضی هستم .....هم خرید زدم ...هم فروختم 

در عرض یکی دو ساعت نشسته به حسابم 

تا حالا چیزی ندیدم که اعتمادم صلب بشه ازش 

برای پول های خورد عالی 

منتها هر کس بهتر صلاح خودش رو می‌دونه 

من اینجا بگم آره معتمد ...خوب 

فردا سر یه اتفاقی افتاد ...من شرمنده اتون نشم عزیزم 

ا

سلام دوستان روز شنبتون بخیر. من از وقتی باردار شدم دیگه نتونستم کارم و ادامه بدم به خاطر استرس زیادش و خرید خونه هم با همسرمه و پول زیادی دستم نمیاد اما هر پولی که همسرم میده همون اول مقداریشو از میلی طلا میخرم دیشب هم 40 میلی خرید زدم انشاالله به 2 گرم که رسید میرم طلا فروشی

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
ببخشید شغلشون چیه؟

باتری ساز 

موقع ادعا آسمون و جر میده 

درصورتیکه قبل ازدواج هیچی نداشت ولی می‌گفت من از بچگی کار کردم و ..

بتونم ازدواج کرد کرونا رو بهونه کرد هیچ مراسم عروسی نگرفتن هیچ حتی ی لباس عروس اجاره کنه یا دوتا عکس بگیره 

اینارو نکرد 

وام ازدواج منم برداشت 

تازه جهاز کامل هم بردم 

نامزدم بودیم نه عیدی نه چیزی آوردن 

خانواده منم عیدی چیزی نیاوردن ازم می‌گرفت 

عادت کرده مثل هر واسه خانواده ش خدمات رسانی کنه 

بعد بیاد واسه من هارت و پورت کنه 

1میلی یعنی همون 1سوت؟

آره عزیزم همون یه سوت 

هر دوتا گزینه ی خوبی هستند 

بستگی به اعتماد خودتون داره 

اکه احیانا تو میلی خرید زدید ....برای شروع تا پونصد میلی جمع کن ...بعد فروش بزن ‌..ببین مورد اعتمادت ؟

بعد تصمیم بگیر 

فروش هم زدی از اینور برو تبدیل کن به پارسیان یا طلای مورد نظرت ...

من که دوست دارم و ازش راضی هستم

خدا سلامتی بده به اون دوستمون که اینجا معرفی کردند ❤️❤️❤️

منتها بازم میگم برای پول های خورد خوبه 

مثلا ده ملیون رو من هیچ وقت نمیام از میلی خرید بزنم 

عزیزم من اصلا پس انداز ندارم کلا مدلش همینه همه چی و بهش میگفتم ریز ب ریز ولی چی شد بدتر کرد دیگه ب ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم بابت حرف زشتی که زده باید محکم وایسی جلوش  اون مربی تو نیست که عین بچه برخورد میکنه باهات باید تفهیمش کنی آدما حرمت دارن  وظیفه داره تأمین ت کنه بدون تحقیر کردن و از هیچی نترس اینجور مردا به مرور زن رو افسرده میکنن

2810