2777
2789
خانمها می تونید راهنمایی کنید ممنون میشم من یه وام دارم که ۷ تومن باقی مونده تا به بانک پرداخت کنم . ...

اگه ۷ تومن رو یه جا پرداخت کنی برات تخفیف میدن آره چرا که نه 

ولی اگه تخفیف نداشت همون قسط خودش رو بده بارونی بخر و بقیه اش رو تبدیل کن

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
سایپا چطور ؟ یا اصلا اینکه بخواد آزاد بخره ؟

ازاد که 

سایپا بهتره از ایرانخودرو ولی کلا قرعه کشیا ۳ میلیون نفر شرکت میکنن تعداد خیلی کم اسمشون در میاد 

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمها می تونید راهنمایی کنید ممنون میشم من یه وام دارم که ۷ تومن باقی مونده تا به بانک پرداخت کنم . ...

بنظرم طلا بگیر هیچ فایده نداره قسطو تصفیه کنی بزار طبق روال خودش پرداخت میشه دیگه عوضش طلا بگیر که پولت زیاد شه و بارونی

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

بچه ها دیوار آگهی کرده ۱۰۰ میلیون تومان برای سند ملک گذاشته می‌شود که بازه زمانی یکسال زمان میبره تا کار سند انجام شود . ملک به صورت قولنامه انتقال داده میشود.

این آپارتمان چشممو گرفته پولم بهشش میرسه. ولی نمیدونم اینی که میگه یعنی چی؟؟؟  

چیزهایی که از جاریم یاد گرفتم ومیخوام براتون بگم.بچه ها این جاری من مدیریت اقتصادی عالی داره طوری که ...

این یکی از مفیدترین پست ها. من چند ماه پیش این پستتو خوندم . خیلی به دردم خورد

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
والا بخدا من شوهرم محل کارش یک ساعت راهه روزی دوساعت تو جاده خطرناک تو راههخودمم ب قول معصومه جون چش ...

من چون آرامش روانی خودم خیلی برام مهمه 

اگر جای شما بودم تبدیل نمی کردم 

بالاخره گرفتن وام هم یعنی پس انداز کردن دیگه پس خیالم بابت اینکه پس انداز کردم راحته 

ولی تو شرایط شما خرید طلا یه مورد دیگه هم داره که هی قیمت طلا رو چک می کنید و به هر حال بازار مشخص نیست امکان داره ریزش هم داشته باشه حالا یه مورد که باید استرس قسط و اینا رو داشته باشید باید استرس قیمت طلا رو هم بکشید 

من همیشه هم گفتم اعصاب و آرامشم از همه چی مهم تر 

دوستان میشه بگید با ماهیانه دو میلیون پس انداز چی بگیرم ؟ دو میلیون کمه خیلی نمی‌دونم چه کنم تو بان ...

عزیزم یا پارسیان بگیر ...یا از میلی طلا بگیر اندازه ی پولت 

زیاد که شد بفروش طلای مورد نظرت رو بگیر 

هنوزم قدر پولو نمیدونن پدر ولخرجن یا الان تغییر کردن

الان دیگه کارت حقوق بازنشستگی و اجاره و اینا دست مامانمه 

مردها سنشون می‌ره بالا خیلی زن ذلیل می‌شن 😂😂😂

ولی همیشه دست و دلباز 

مثلا من اگه بخوام به شوهرم بگم دو دست بشقاب برای خونه بگیر یه پروژه چند هفته ای هست 

ولی مامانم الان به بابام میگه بریم خونه رو پارکت کنیم بابام لباس پوشیده دم در 😂😂😂

دقیقا همین جوری 

اصلا بگه نه برای چی و اینا نداره یا مثلا مهمون که دارند یکسره میگه غذا کم نباشه این هم درست کن یه مرغ دیگه هم بزار 

البته از یه نظرهایی خیلی خوبه 

مرد دست و دلباز به نظر من یه نعمته 

مامانم همیشه میگه درست از دست کارهای بابات خیلی حرص خوردم ولی هیچ وقت بابت خرج و مخارج و پول و اینا حساب پس نمی‌دادم 

2810