2777
2789
عزیزم الان خیلیارو‌میشناسم که خیلی ریسک کردن و طلا خریدن ریسک منظورم اینه خونه وماشینم فروختن تبدیل ...

اره خیلی نیازه ماشین منم بخاطررفاه خودم وخانواده ام ازخیرسودکردن گزشتم ومنتظرمیمونم وامم اماده بشه ودرنهایت ماشینومیگرم فرصت براطلاخریدن زیاده بقول معصومه جون طلارومیشه گرم گرم خریدولی خونه وماشین ونه 

ولی فداتشم ماشینم ثابت نیست اصلاوالانم رشدخودشم داره الان من نگاه میکنم قیمت روزانه ماشین ها

مثال میزنم 

ساینااس 416بودسه روزپیش الان قیمت روزش 436

روزی 10تومن داره میادروقیمتش 

من همسرم ماشینی بنامش نیست میتونه سایپاشرکت کنه بدون قرعه کشیه ولی شرایط جنگیه نمیدونم کاردرستیه یانه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان.شبتون بخیر امیدوارم حال همگی عالی باشه و روزای خوبی رو سپری کنید.خیلی وقت بود که تو تاپیک کامنت نذاشته بودم.به لطف خدا ما تونستیم خونه سوممونو بخریم. یه خونه ۸۳متری دوسال ساخت که فعلا هم دست مستاجره وگرنه عکسشو میزاشتم.بیشتر پولشو داشتیم مقداریم رهن مستاجره که خب تا برج ۳دست مستاجره.بخاطر شرایط مملکت و راکد بودن ملک و نقد بودن و شرایط پرداخت سریع ما خونه رو متری ۴تومن زیر قیمت گرفتیم.شنبه ام سند میزنیم.درحد ۵۰۰تومنم سکه فروختم و مقداریم طلا.خیلی خوشحالم که به هدفم رسیدم این هدفو تقریبا از پارسال نزدیک عید واسه خودم گذاشتم و خداروشکر که بهش رسیدیم در کمتر از یسال.هدف بعدیم از همین الان استارت خورد که ارتقا دادن ماشینمه و خرید دوباره طلاها و سکه هایی که فروختم. ایشالا همگی به هدفاتون برسید عزیزان.زندگیتون شاد و تنتون سالم.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خب خرید زدم اسکرینامو دیدی صفحات قبل؟

منظورم اینه که پول به کیف پول نزن برو قیمت خرید بعد ادامه برو از درگاه پرداخت کن عزیزم ❤️

منم قبلا میزدم به کیف پول بعدش تهش میموند پول خرد دیگه الان مستقیم از کارت پرداخت میکنم.

به‌به مبارک باشه😍😍😍😍

ممنون‌ عزیزم❤

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
منظورم اینه که پول به کیف پول نزن برو قیمت خرید بعد ادامه برو از درگاه پرداخت کن عزیزم ❤️منم قبلا می ...

عه من اول کیف پول شارژ کردم بعدخرید فک کردم این راهشه

مرسی ک گفتی گلم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
شرایط ضامن اینا چطور هست

شما نفر هزارمی که میپرسی و اینجا جاش نیست توضیح بدم. ضامن نمیخواد. درجا بهت وام میده. اه قسط تو پرداخت نکنی بهت جریمه میخوره و دیگه هیچوقت نمیتونی وام بگیری توی سیستم بانکی.

2810