مرسی ازتون گلم. حتما درباره اش سرچ میکنم
میدونی ادم تا وقتی سنش کمتره در پی کشف جهان اطرافش هست و توجهی به اینده اش و کیفیت گذران روزهای زندگی اش نداره.
میدونم که هر سنی اقتضا و شرایط خاص خودشو داره ولی انسان با تلاش و حرکت هست که میتونه حس رضایت از خودش داشته باشه وگرنه مرداب میشه و می گنده..... ادم باید به عقب که بر میگرده از عملکرد خودش راضی و خوشحال باشه
ابدا منظورم این نیست که زندگی نکنی و مدام در پی کسب جاه و مقام و پول بدوئی.....
من منظورم از تلاش متوسطها و ادمهای نرم جامعه هستن که شده در روز برای کسب یک منبع درامد و یک هنر یا یک کار، 4ساعت 5 ساعت کار و تلاش میکنند .
من قبول دارم که بستر کار در جامعه تا حد زیادی فراهم نیست ولی میشه خیلی کارها رو با همین وضعیت هم انجام داد و پیش برد...هنوزم خیلی افراد دارن تو همین بستر و فضا و کسادی کار میکنند..چرا ما نباید یکی از اونها باشیم؟
با دوستم صحبت میکردم ....ایشون خیلی زن تلاشگر و موفقیه هم در زندگی کاریش و هم زندگی شخصی
میگفت ادمینی برای کانال ش گرفته .این خانم مدام مینالیده که همسرم بهم پول نمیده و سخت داره بهم میگذره و ....
اتفاقا این خانم از دوستان نزدیکشون بوده و خب کاملا دوستم اینو تایید میکرد
بعد دوستم بهش پیشنهاد میده که بیا برای من کار کن ماهی 15 تومن بهت میدم..ایشونم میگه عالیه و کارو شروع میکنن...میگفت دو هفته تو تل گرام کار کرد
از هفته های بعدش دیگه ساعت 2 ظهر میومد دوستم بهش میگه عزیزم قرار بود دیگه ده صبح شروع کنی
میگه اخه شبا دیر میخوابم
دوستم میگه خب دیر میخوابی لابد شبا یه کار دیگه داری نه؟
میگه نه اخه میشینم با همسرم پای سریال های ترکی و گیم میکنم...پی اس فور و این داستانها..........
بعد این خانم همونی هست که مدام میگه پول نداریم و همسرم پول نمیده
بعدم دیگه خود همین خانم به دوستم گفت سختمه نمیتونم کار کنم از زندگی شخصیم عقب میفتم
حالا منظورم اینه اگر ادم بخواد کاری کنه(خودمو میگم ) خیلی کارها برای انجام داره ..فقط باید از حاشیه امنش بیاد بیرون و خودش رو تکون بده و شروع کنه
ولو ریز ریز ولی مورچه وار...فقط شروع کنه