2777
2789
عزیزم خونست والان دادم رهنشما حتما جای خوب گرفتید

نه والا الان میگم فقط بتونیم ازینجا بریم منتهی اینجا چون جای پیشرفت داشت هنوزم داره.

چون وقتی ما خریدیم تو کوچه خودمون چندتا زیمن خالی بود اونا ساختن روبروی خونمون یه مجتمع ساختن که عقب نشینی کرده و پارکینگ داره دیگه دور و بر خونمون همیشه جا پارک هستش.تو کوچه ما نزدیک به خیابان اصلی هستیم.خیابون هم کلی پیشرفت داشته کلی مغازه و خونه ساخته شده و بلند شده انتهایش شهرداری جدول کشی کرده و زمین هارو قطعه بندی کردن حالا نمیدونم به چه منظوری انتهای کوچه مون بن بست نیست و توی طرح شهرداری هستش حالا انشالله که فضای سبز درست میشه.

نه والا الان میگم فقط بتونیم ازینجا بریم منتهی اینجا چون جای پیشرفت داشت هنوزم داره.چون وقتی ما خرید ...

ولی وای از آدماش 🤕😑اصن شر و بدرد نخور همیشه شلوغ و...امکان ندارد تو هفته دعوا نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم شما بودید درباره تارا و اسنپ و اوکالا اطلاعات داشتید؟من همیشه از فروشگاه امیران خرید میکن ...

سلام جانم

من فقط از اوکالا خرید داشتم راضیم هم تخفیفش خوبه هم تنوع محصولاتش

تارا هم دوبار تا حالا اعتبار گرفتم که از همون اوکالا خرید کردم 

اطلاعات زیادی ندارم...اگه سوال دیگه ای داشتی در خدمتم

سلام بچه ها میخواستم بگم یه توصیه خواهرانه از من در استانه 40 سالگی به شما.....از منی که تا سالها پی ...

سلام عزیزم 

چقدر حرفهاتون به دل نشست 

دقیقا درسته 

ی کتابی هست به نام قدرت شروع ناقص

برای ماهایی که کمال گرا هستیم خیلی به درد می‌خوره

منم الان در آستانه ۴۰ سالگی هنوز شغل و درآمد ثابت خودم رو پیدا نکردم ولی سرم به سنگ خورده و دارم تلاش می‌کنم 

راستی عزیزم ی تبلیغی تو تی وی دیدم راجب طلای زرسام 

ظاهرا اینطوریه که خودشون بهتون طلا میدن و شما مغازه میزنید تو شهرتون و درصدی کار می‌کنید.  

چند روز پیش یکی تو شهرمون باز شده

گفتم بهتون بگم شاید به کارتون اومد❤

سلام مامان سبحان جانعزیزم ما وام ۵۰ تومنی ویپادمون اماده،به نظر شما اینو بگیریم و دوباره بزاریم برا ...

سلام عزیزم اگر الان ۵۰ میلیونی رو بگیرید باید یک سال صبر کنید تا اقساطش تمام بشه به نظرم همون ۲۰۰ میلیونی رو بگیرید .

سلام عزیزم اگر الان ۵۰ میلیونی رو بگیرید باید یک سال صبر کنید تا اقساطش تمام بشه به نظرم همون ۲۰۰ می ...

خب اگه به اسم همسرم اینو بگیرم و این ۵۰ تومن رو دوباره بزارم به اسم خودم ۲۰۰ تومنی بگیرم چی؟

چون به اسم پدرو مادرمم میتونم بگیرم

یا کلا شما نظرتون اینه که هممون ۲۰۰ تومنی رو بگیریم؟

سلام جانممن فقط از اوکالا خرید داشتم راضیم هم تخفیفش خوبه هم تنوع محصولاتشتارا هم دوبار تا حالا اعتب ...

ممنونم عزیزم 

یعنی ما اول باید از تارا اعتبار بگیریم بعد با اوکالا خرید کنیم درسته؟

برا اعتبار تارا باید پول تو حساب خاصی داشته باشیم؟کلا شرایط اعتبارش چیه؟

سلام عزیزم چقدر حرفهاتون به دل نشست دقیقا درسته ی کتابی هست به نام قدرت شروع ناقصبرای ماهایی که کمال ...

سلام عزیزم 

منم خیلی کمالگرام متاسفانه

یه مدتی دوره طراحی داخلی شروع کردم بعد مدام ترس از هوش مصنوعی دارم منم ۳۴ سالمه

سلام عزیزم اگر الان ۵۰ میلیونی رو بگیرید باید یک سال صبر کنید تا اقساطش تمام بشه به نظرم همون ۲۰۰ می ...

مامان سبحان جان خصوصی براتون پیام گذاشتم. ممنون میشم رؤیت بفرمایید و راهنماییم کنید 🥰

سلام عزیزم چقدر حرفهاتون به دل نشست دقیقا درسته ی کتابی هست به نام قدرت شروع ناقصبرای ماهایی که کمال ...

مرسی ازتون گلم. حتما درباره اش سرچ میکنم

میدونی ادم تا وقتی سنش کمتره در پی کشف جهان اطرافش هست و توجهی به اینده اش و کیفیت گذران روزهای زندگی اش نداره.

میدونم که هر سنی اقتضا و شرایط خاص خودشو داره ولی انسان با تلاش و حرکت هست که میتونه حس رضایت از خودش داشته باشه وگرنه مرداب میشه و می گنده..... ادم باید به عقب که بر میگرده از عملکرد خودش راضی و خوشحال باشه

ابدا منظورم این نیست که زندگی نکنی و مدام در پی کسب جاه و مقام و پول بدوئی.....

من منظورم از تلاش متوسطها و ادمهای نرم جامعه هستن که شده در روز برای کسب یک منبع درامد و یک هنر یا یک کار، 4ساعت 5  ساعت کار  و تلاش میکنند .

من قبول دارم که بستر کار در جامعه تا حد زیادی فراهم نیست ولی میشه خیلی کارها رو با همین وضعیت هم انجام داد و پیش برد...هنوزم خیلی افراد دارن تو همین بستر و فضا و کسادی کار میکنند..چرا ما نباید یکی از اونها باشیم؟

با دوستم صحبت میکردم ....ایشون خیلی زن تلاشگر و موفقیه هم در زندگی کاریش و هم زندگی شخصی

میگفت ادمینی برای کانال ش  گرفته .این خانم مدام مینالیده که همسرم بهم پول نمیده و سخت داره بهم میگذره و ....

اتفاقا این خانم از دوستان نزدیکشون بوده و خب کاملا دوستم اینو تایید میکرد 

بعد دوستم بهش پیشنهاد میده که بیا برای من کار کن ماهی 15 تومن بهت میدم..ایشونم میگه عالیه و کارو شروع میکنن...میگفت دو هفته تو تل گرام کار کرد 

از هفته های بعدش دیگه ساعت 2 ظهر میومد دوستم بهش میگه عزیزم قرار بود دیگه ده صبح شروع کنی

میگه اخه شبا دیر میخوابم

دوستم میگه خب دیر میخوابی لابد شبا یه کار دیگه داری نه؟

میگه نه  اخه میشینم با همسرم پای سریال های ترکی  و گیم میکنم...پی اس فور و این داستانها.......... 

بعد این خانم همونی هست که مدام میگه پول نداریم و همسرم پول نمیده

بعدم دیگه خود همین خانم به دوستم گفت سختمه نمیتونم کار کنم از زندگی شخصیم عقب میفتم

حالا منظورم اینه اگر ادم بخواد کاری کنه(خودمو میگم ) خیلی کارها برای انجام داره ..فقط باید از حاشیه امنش بیاد بیرون و خودش رو تکون بده و شروع کنه

ولو ریز ریز ولی مورچه وار...فقط شروع کنه

سلام عزیزم منم خیلی کمالگرام متاسفانهیه مدتی دوره طراحی داخلی شروع کردم بعد مدام ترس از هوش مصنوعی د ...

تا هوش مصنوعی بخواد جایگزین بشه شما خیلی کارها کردی ها.......

فکر کن هوش مصنوعی جایگزین نشه و نتونه خوب عمل کنه شما نشستی منتظر هوش مصنوعی ؟

اینجوری باشه خیلی مشاغل دیگه باید تعطیل بشن از الان منتظر هوش مصنوعی بمونن و یا تغییر شغل بدن از الان

سلام جانممن فقط از اوکالا خرید داشتم راضیم هم تخفیفش خوبه هم تنوع محصولاتشتارا هم دوبار تا حالا اعتب ...

سلام عزیزم خوبین. میگم من تارا رو نصب کردم یه تومن اعتبار داد ولی مثلا انلاین بخوام خرید کنم میره رو نقشه بلد نیستم

یکم راجبش میگین🙏 

⚡I have myself
2810