2777
2789
بعد اینجوری نبود کدر شده باشه، یه قسمت هاییش کاملا سیاه شده بود... سینه ریزه اینجوری بود که حدود 10 ...

کار درستی کردی

ولی باید پول همون ۱۳ گرم و خورده ای ازش میگرفتی سریع میرفتی مغازه دیگه تبدیل میکردی

بنظرم فردا برو پولتو بگیر 

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم وقتی وسایلش نو هست من بودم براش دیگه نمیخریدم .الان پسر من امسال میره پیش دبستانی و دخترم ...

سلام عزیزم شرمنده شما میدونی امتیازدهی بانک مهر چطوریه؟مثلا صد میلیون یک ماهه چقدر میشه وام گرفت؟

من به جای شما استرس گرفتم همین فردا برو تسویه کن پولتو بگیر

استرس چی 🫠 جرعت داره کاری بکنه، شهر ما شهر کوچیکیه اگه کاری بکنه به قول خودش به خاطر 50ملیون ابروی 35 سالش میره

....💖!
نه عزیز دل من یکی دیگه نمیام تاپیک به صلاح دید خودتون باشه اینایی ک انقد دل پر از معصومه داشتن وای ب ...

شما انگار بیشتر دلتون پر بود، کاش اینم مینوشتید اگر کسی ظرفیت انتقاد نداره زنبیل به دست وارد نشده وبقول خودتون فرت و فرت قهر کنه ی عده هم التماس کنن و ناز بکشن،ناسلامتی سنی ازمون گذشته بچه پیش دبستانی که نیستیم

سلام عزیزم شرمنده شما میدونی امتیازدهی بانک مهر چطوریه؟مثلا صد میلیون یک ماهه چقدر میشه وام گرفت؟

سلام عزیز امتیاز دهی بانک مهر بسیار کند هست فکر میکنم ۱۰۰ میلیون یک ماه بمونه حدود ۱۳ الی ۱۴ میلیون با بازپرداخت ۱۸ ماهه بشه وام گرفت .

سلام عزیز امتیاز دهی بانک مهر بسیار کند هست فکر میکنم ۱۰۰ میلیون یک ماه بمونه حدود ۱۳ الی ۱۴ میلیون ...

سلام عزیزم ببخشید من صبح میخوام ۱۳۰ میلیون به حساب کسی واریز کنم ...میشه اینکارو با همراه بانک ساتنا کنم یابایدحتمابرم بانک؟

کار درستی کردی ولی باید پول همون ۱۳ گرم و خورده ای ازش میگرفتی سریع میرفتی مغازه دیگه تبدیل میکردیبن ...

حقیقتش میخوام چند ماه پول جمع کنم که یه چیزی بخرم که دیگه تا اخر عمر داشته باشم، اینجا هم طلافروشی های کمی هستن که اگه امروز فروختن نیم ساعت دیگه بریزن حسابت، یعنی الان من میگفتم پولمو میخوام میگفتن شب شده و فردا میزنیم حسابت و باید حسابی  میدویدم تا پولمو بگیرم، از طرفی مغازه جوری شلوغ بود و منم یکم سرما خورده بودم و اعصابمم خورد شده بود که گفتم عیب نداره میزارم تو دفترچه که یکی دو ماه دیگه بیام پولمو بگیرم

....💖!
2810