2777
2789
سلام خانما خوبید لطفا هر عزیزی هر نظری داره راهنماییم کنهامسال دخترم میره پیش دبستانیاز چند مدت قبل ...

من خودم هرسال برا پسرم میخرم تا امسال که ایشالا می‌ره کلاس دهم بازم همه چی براش خریدم 

اصلا کیف و کفش و وسایل نو برا مدرسه که کیف و لذت دیگه داره 😍😍😍😍بنظر من بخرید براش حالا مگه سکه ی پارسیان چند سوتی میشه خرید با این قیمت بالای طلا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقساط تموم بشه میتونی ربطی به تاریخش نداره ولی سکه هات باید جم بشن یا اینکه مدل دیگه ای وام بگیری

ممنون عزیز منظورم این بود کسی بوده این کارو کنه مثلا ۳ تا قسط باقی مونده رو تو یک ماه تسویه کنه 

یا تا همون دی ماه باید صبر کنم که موعد آخرین قسطه

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
وام ده میلیونی پشتوانه ماهی چنده قسطش،،؟

وام پشتوانه یک هفته مهلت تسویه داره عزیزم

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام خانوما وقت تون بخیر امتیاز وام فوری ۵۰ تومنی بانک مهر ایران رو گذاشتم برای فروش تهران هستم کسی ...

سلام عزیزم من رتبه اعتباری ام bهستش فیش حقوق هم دارم میشه درخواست دوستی رو قبول کنید منم تهران هستم ازتون امتیاز رو بخرم ممنونم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

خانمهایه خانمی بوداینجامیگفت وام ودیعه ازبلو انک س ام  ان گرفته اسم کاربریش یادم نیست کاش پستمواگه ببینی ریپلایی کنی سوال دارم ایانیازبه مراجعه حضوری به ب انک سامان هست؟مدارک ضامن ووام گیرنده روچطوری بایدتحویل بدیم خواهشن هرکی جواب سوالمومیدونه بگه 

وام پشتوانه یک هفته مهلت تسویه داره عزیزم

اون وام پیش درآمده که یه هفته ای بایدتسویه بشه واگر یه هفته ای تسویه نشه مدتش تمدیدمیشه به یکماه....حتماسر ۱ماه بایدتسویه بشه...وامهای پشتوانه از۴ماه تا۶ماه هستن

اون وام پیش درآمده که یه هفته ای بایدتسویه بشه واگر یه هفته ای تسویه نشه مدتش تمدیدمیشه به یکماه.... ...

اوه ببخشید عزیزم ،، از بس گفتم وام پلکانی اسمشو یادم رفته بود . مرسی ک تصحیح کردی

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام خانما امیدوارم حالتون خوب باشه و طلاهای جدید هم مبارکتون باشه❤️

من چند روز پیش حدود 1950ت جمع کرده بودم و رفتن روی دفترچم 0.54 گرم طلا گذاشتم... 🫠

اقا گذشت تا دیروز و این که ما حدود دو سه روز دیگه عروسی داشتیم و من دیروز رفتم سر چمدون طلاها و همین طور که داشتم طلا هارو در میاوردم متوجه شدم سینه ریزی که پارسال خریده بودم یه قسمت هاییش سیاه شه😐

من پارسال دقیقا 18.6.1402 طلارو خریده بودم، و حتی یک بار هم استفادش نکرده بودم و حالا سیاه شده بود!

هیچی دیگه امروز بلند شدم با مامانم رفتم طلا فروشی و به طلافروش نشونش دادم و گفتم این سیاه شده ، مگه طلا نیست؟ قبول نمیکرد میگفت نه جرم گرفته گرد و خاک گرفته میگم براتون اب طلا بزنن😐 مامان ساده منم میگفت اره بگو اب طلا بزنن! 

گفتم یعنی چی اقای نمازی! من پول ندادم که طلای سیاه تحویل بگیرم و... 

گفت من 35 سال اعتبار دارم اصلا شما هر وقت خواستی بفروشی بیا به خودم بفروش فاکتور داری ازم! 

گفتم یعنی چی شاید من فاکتورو گم کردم شاید اصلا ده سال دیگه یه شهر دیگه بودم خواستم بفروشم طلا فروش از من ایراد میگیره! شما پول همین قسمتای سیاه شده هم ازم گرفتی...

و میدونین چی گفت؟ گفت شما وسواس داری😐

منم رک گفتم چه وسواسی؟ طلا خریدم بخاطر طلا بودنش، چرا باید سیاه شه. اگه قرار بر سیاه شدن بود که میرفتم بدل میگرفتم نه طلا. اگر هم قراره بیارم به خود شما بفروشم همیشه که، میتونه یه نفر بیاد یه تیکه بدل و به من بده 50 ملیون و بگه یک سال دیگم بیای من اینو ازت میخرم. 

و خب از اونجایی که همیشه مغازش شلوغه کل مشتریا داشتن نگاه میکردن و حالا مامان منم هی میگفت اروم تر🥲

اخرش دیگه زیر بار نرفتم و گفتم باید پس بگیری گفت طلا بردار به جاش. 

گفتم من یه بارم استفادش نکردم طلا بردارم؟ شما الان اینو میخوای به عنوان دست دوم برداری! 

اونم میگفت من 35 ساله تو این کارم و نمیدونم تجربه دارم امکان داره اشتباه شده باشه دلیل نمیشه که شما جلوی مشتری بیای داد و بیداد کنی و ابروی مارو بخاطر 10 گرم طلا ببری میتونی وقتی که خلوت شد بیاین بگین. 

منم گفتم مغازه شما کی خلوته که من بیام؟ 

بعد جر و بحث های بسیار قبول شد وزن طلا رو به دفترچه اضافه کنه، سینه ریز من 11.97 گرم بود و منم خب از خیرش نگذشتم گفتم من 10 درصد اجرت دادم واسه هیچی؟ و مجبورش کردم اون 10 درصد رو هم توی فاکتور بنویسه و یعنی 11.97 گرم شد 13.17. 

اقا طلافروشی تموم شد و ما اومدیم خونه و میدونین مامانم چی گفت؟ میگفت نباید پسش میدادی بعدم نباید جر و بحث میکردی! تو همیشه یجوری رفتار میکنی انگار طلب کاری.. 

گفتم خب طلب کارم مادر من، پولشو دادم پول مفت که نبوده خم شم از رو زمین برش دارم... ولی خب هنوزم مامان من معتقده نباید اینطوری رفتار میکردم💔

....💖!
سلام خانما امیدوارم حالتون خوب باشه و طلاهای جدید هم مبارکتون باشه❤️من چند روز پیش حدود 1950ت جمع کر ...

بعد اینجوری نبود کدر شده باشه، یه قسمت هاییش کاملا سیاه شده بود... سینه ریزه اینجوری بود که حدود 10 تا پلاک کوچیک چسبیده بود بهم و این پلاک ها با یه حلقه های نسبتا متوسطی بهم وصل شده و بود و کل این حلقه ها سیاه شده بود😐 مثل بدلی که دیدین بعد چند استفاده ماه سیاه میشه؟ من حتی یک بارم نپوشیده بودمش ولی اینم همون جور شده بود.. میتونم بگم وزن حلقه ها سر جمع شاید 2-3 گرم میشدن و واقعا نمیشد از سرش گذشت

....💖!
به به مبارکه عزیزمقدم نورسیده مبارکطلاهاتم مبارکچند گرم و چند شد؟خوشگلن به شادی بپوشی عزیزم

قربونت عزیزم 

ان شاءالله بیشترش قسمت دوستان ۷گرم ۵سوت ۲۹ و ۵۰۰طلا ۳میلیون ۳۹۰ بود

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام خانما امیدوارم حالتون خوب باشه و طلاهای جدید هم مبارکتون باشه❤️من چند روز پیش حدود 1950ت جمع کر ...

کاش همون موقع یه چیز با همون وزن برمیداشتی میومدی بیرون

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
2810