2777
2789

سلام به همگی 

اطراف ما چند تا دختر خانم هستند که به نسبت خودشون ( مجرد هستند) در آمد خوبی دارند وقتی تهران هستند خیلی خرج های بیخود دارند از کافه و رستوران ( بی رویه همش هم برای قلیون کشیدن) تا اینکه برن ویلا یک شبه کرایه کنند 

خلاصه خرج های الکی زیادی دارند اما وقتی می رن سفر پلوپز می برن و غذای کنسروی در صورتی که اگر پول ها رو درست مدیریت کنند خیلی بهتر می تونن سفر برن و کمتر اذیت بشن 

لباس هم همیشه آنلاین می خرند که هیچ وقت تو تنشون خوب نیست کیفیت خوبی هم نداره 

من دارم روی خودم کار می کنم که خرج الکی نداشته باشم 

با اینکه پول دارم چیزی که می خوام رو بخرم از خودم می پرسم آیا واقعا لازم دارم این وسیله ؟؟. ( ممکن کش سر باشه) 

اگر به این نتیجه رسیدم که واقعا لازم دارم می خرم 

اگر نه که هیچ 

همش به خودم می گم فکر کن الان پول نداشتی چطور این نیازت رو رفع می کردی ایا می تونستی جور دیگه کارت رو راه بندازی و این سوالات برای من خیلی کمک کننده هستند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم،عزیزم امسال دیگه جعاله تا خونه جدید نخری بهت نمیدن،وام جعاله ۱۶۰نومن میدن قسطی ۴۴۷۰تومن، ...

به نظر شما که انقدر تو خونه خریدن ماشالا حرفه ای هستید 

آیا ارزش داره وام ۵۰ تومنی ویپاد رو بگیریم باهاش طلا بخریم تا پول جمع بشه برای واحد جدید؟ 

یا قسطش زیاد هست و ارزش نداره؟ 

به نظر شما که انقدر تو خونه خریدن ماشالا حرفه ای هستید آیا ارزش داره وام ۵۰ تومنی ویپاد رو بگیریم با ...

عزیزم برا منی که فقط همسرم شاغله،و خودم خانه دار،اونم یه کارمند ساده هستش همسرم،راز این خونه خریدنا وامه بدون توجه کردن به سودش،ما اصلا به سود وام نگاه نکردیم و نمیکنیم چون اینقد تورم زیاده اصلا در اینده اون سود به چشم نمیاد

اره گلم حتما این وامو بگیر

من خودم جدیدا هم به اسم خودم هم به اسم هسرم دارم سکه جمع میکنم این وامو بگیرم

چون عزیزم درسته تو ماه به ماه شاید بری طلا بخری ولی وام توروخیلی سریع پرتاب میکنه جلو

من قبلا هم گفتم تنها کاری که ما کردیم خودمونو تا جایی که حد آخرش باشه به وامو قسط بدهکار کردیم و میکنیم

من نه به سود بانک نگاه میکنم نه از وام میترسم خدا خودش قسطارو جور میکنه

عزیزم متاسفانه یا خوشبختانه من نمیتونم ماه ماه پس انداز کنم و طلا بخرم پس باید وام بگیرم حتی با سود بالا،شاید رازشم همین بوده عزیزم

سلام به همگی اطراف ما چند تا دختر خانم هستند که به نسبت خودشون ( مجرد هستند) در آمد خوبی دارند وقتی ...

عزیزم منم دقیقا همین کار شمارو انجام میدم،مثلا میخوام یه خرجی بکنم از خودم میپرسم راهی هست که این خرجو انجام ندم یا کمترش کنم

همین یه سوال هزینه های منو نصف کرده

سلام صبح همگی بخیروشادی...خانما شمااگر حدود ۲۰تومن داشته باشید طلای بدون اجرت میخرید یا ربع سکه؟؟ممن ...

طلای دست دو 

هم استفاده میکنی هم مطمعنه ربع سکه رو. میبری برای فروش ناز میکنن بعضی طلافروشا

عزیزم برا منی که فقط همسرم شاغله،و خودم خانه دار،اونم یه کارمند ساده هستش همسرم،راز این خونه خریدنا ...

عزیزم مثلا  این وام که میگی چقدر از حقوق تون رو شامل میشه 

بیشتر از حقوق اتون دارید قسط میدید و اینکه اگر کم بیارید چیکار میکنید برای پرداخت اقساط  ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بایدحساب بانک ملی داشته باشی برنامه بام نصب میکنی توقسمت تسهیلات بروببین بهت تعلق میگره یانه متغیره ...

عزیزم این وام رو اون روز مامان سبحان ب من گفتن رفتم بهم تعلق گرفته بود تا دو روز بعد ک خواستم ضامن معرفی کنم برداشت 

زنگ زدن پشتیبانی  بام گفتن فعلا نیس 

سلام خانما شما این وام‌های پشتوانه ۲ یا ۳ تومنی ویپاد رو که میگیرید باهاش چکار مکنید ؟برای خریدهای روزمره استفاده می‌کنید یا اینکه به همون اندازه طلا میخرید ؟اصلا خرید طلا باین وام‌ها به صرفه هست اول کارمزد و سود وام بعد هم سود و اجرت طلا ؟خودم ۲ تومنی که گرفتم یک شلوار و کیف برا پسرم خریدم نمیدونم حالا به گرفتن مبالغ بالاتر ادامه بدم یا نه؟

2810