2777
2789

سلام برای من پیام اومده که ۴۰ میلیون وام دی جی پی بهت تعلق میگیره در صورتی که من عضو دی جی پی نیستم ونمیدونم دقیقا چیه رفتم داخلش زده بود اقساط ۱۲ ماهه ماهی سه وخورده ی و ۴۵ میلیون باید برگردونی به نظرتون برش دارم ؟هرکس میدونه دی جی پی چیه ممنون میشم توضیح بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم

این هفته کلا پس انداز از دستم در رفت بخاطر شرایط ماهیانه و...😖

یکشنبه شدید هوس بستنی کردم ،از اسنپ سفارش دادم و بازم با ک.د تخفیف ۵۰ درصدی فقط ۵۵ تومن پول ۵۰۰ گرم بستنی سنتی شد.انصافا از بستنی فروشی معروف و جای خوبیم بود و خوشمزه بود😍

از کدای تخفیف اسنپ غافل نشید مخصوصا اولین خریدا،من با همه ی سیمکارتام ثبت نام کردم😉

فرداش همسرم تو یه حرکت غافلگیرانه گفت بریم یه مسافرت یک روزه اطراف شهر که چون حالم خوب نبود و دیر بود وقت نکردم چیزی آماده کنم فقط با چای و میوه راهی شدیم،یه نسکافه خریدیم و غذا و اونجا شیرینی محلی داشتن که همسرم تا حالا نخورده بود و من میدونستم خوشمزس،خریدیم که تا آخر ماه کیک و ... نخرم همونو بخوریم .کلا خرج سفرمون شد ۵۳۰ تومن🙄🙄

برگشتیم رفتیم جایی که جدیدا پیدا کردم و میوه ها قیمت مناسبه میوه و سیفی جات گرفتم ۲۱۵

فرداش سریع رفتم یه پارسیان گرفتم ۳۰۰ سوت که کلا ۳۰ تومن پول وکیوم گرفت ۱۱۳۰ تومن.🌷

بعد سریع اومدم با وجود کمر درد  میوه ها رو شستم و با سیبا یه مقدار مربا درست کردم عالییی شد.حالا قبلا بود میزاشتم تو یخچال خراب میشد تا کمرم خوب شه🤦‍♀️

و اینکه این ماه حتی یکبار از اسنپ فود غذا نخریدم و بسیار خوشحالم🥰البته چند باری غذای بیرون خوردیم که مهمون شوهرم و پدرم و... بودیم.

میخوام تا آخر هفته باز بدون خرج باشم به امید خدا

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

بچه ها من میخوام پارسیانم که به یه حدی شد پول بزارم و تبدیلش کنم به طلا چون معلوم نیست ۵ سال دیگه این طلافروشی اصلا باشه یا نه.

دیروز پارسیانی که خریدم گرد بود تاکید کردم به همسرم شش ضلعی بگیر ولی گفت این آشنائه و خودش رفت گرفت.

حالا به امید خدا تا عید بیشتر نمیخوام نگهشون دارم و سریع تبدیل میکنم،هدفم اینه یه زنجیر بخرم باهاش

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
قربونت عزیزم شماهم خیلی زحمت میکشی کلی ازسوالهای بانکی ومربوط به وام جواب میدیی منم این کالاکارت بام ...

عزمزمه میشه لطف کنید کالا کارت بام رو توضیح بدی که چطوری گرفتی ؟ ممنون 

عزمزمه میشه لطف کنید کالا کارت بام رو توضیح بدی که چطوری گرفتی ؟ ممنون

بایدحساب بانک ملی داشته باشی 

برنامه بام نصب میکنی توقسمت تسهیلات بروببین بهت تعلق میگره یانه متغیره مثلابراما14تومن تعلق گرفت براهمکارهمسرم 16تومن مامان سبحان فکرکنم گفت 20وخرده ایی تعلق گرفته واینکه ضامنم میخواد

دوستان کسی آنالیز طلا بلده می دونه چطور تو این یه ماه تغییر می کنه من می خوام گرم بالا بخرم الان بخر ...

دیروز غروب  من طلافروشی بودم طلافروشی داشت با یه مشتریشون که طلای قسطی خریده بود بحث میکرد که زودتر تسویه کن طلاها برج هشت ونه میشه گرمی۵ تومن 

حالا طلافروشیا که کلا همین ورد زبونشونه ولی طبق تجربه همیشه همین بوده شاید گاهی پایین اومده ولی باز پر قدرت رفته بالا🥲

2810