2777
2789
یه چیزی بگم عزیزم متاسفانه من ناخواسته اینجوری شدمیه مدتی قبل از ازدواج ولخرج بودم بعد از ازدواج بدو ...

شما که ماشاله سلطان خرید خانه هستید لطفا به ما مشاوره بدید  من میخوام همه زورمو بزنم خونه اولمونو بخرم اندازه یک سوییت. بعدا بزرگترش کنم. ضامن ندارم و نمیتونم وام بانکی بگیرم. امیدم به ویپاد و بلو و خرده طلاست. نظرتون چیه؟

مرمری جون چرا زیر تجاریا سخته فروششون؟ برای من زیرش تجاریه ولی درش به اون سمت کوچه س 🥲

ما جایی مستاجر بودیم که زیرش تجاری بود. رفت و آمد و شلوغ بود. همیشه دورهمی مردا بود. خیلی احساس بدی داشتم وقتی میخواستم برم بیرون. قیمت اون واحدهای بالاش تقریبا کمی پایین تر از جاهای دیگه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=352101401]شما که ماشاله سلطان خرید خانه هستید لطفا به ما مشاوره بدید   من میخوام همه زورمو بزنم خونه اول ...[/QUOT

عزیزم  خلاصه میگم بخدا هیچی اندازه خونه خریدن راحت نیست فقط باید همیشه بهش فکر کنی اولا و جز اهدافت باشه دوما کاری که ما کردیم یه مقدار کمی پول نقد با یه وام اوراق مسکن که ضامن خاصی نمیخواست و پول رهن اون خونه ای که میخریدیم همین لازم نیست که پول اون خونه همش نقد باشه تا شما برا خرید خونه اقدام کنی

[QUOTE=352101401]شما که ماشاله سلطان خرید خانه هستید لطفا به ما مشاوره بدید من میخوام همه زورمو بز ...

وام اوراق ضامن حقوق بگیر نمیخواد؟؟ اگه میتونستم از بانک مسکن وام بگیرم جای خوب خونه میخریدم

سلام بر همگی 

خب خب 

ما از بدهکاری ازاد شدیم دیگه کسی ازمون پول نمیخواد و تازه شوهرم به چند نفرم قرض داده 

نزدیک۵۰تومن پس انداز کردیم برای تعمیرات خونه توی این ۲ماه و خودمون حدس میزنیم که ۱۵۰تومن لازم داریم برای کابینت و رابیس و پارکت و کاغذ دیواری 

که مطمئنن با همت و پشت کار شوهرم تا۳ماه دیگه ۱۰۰تومن دیگشم جور میشه اگه خدا بخواد 

من رفتم ژل زدم و شوهرم بوتاکس کرد ک نزدیک ۱۰تومن شد 

و قصد  داریم اگه شد اول مهر بریم شمال یه ۴روز 

بنظرتون برای یه مسافرت یک هفته ای که خودم غذا درست کنم 

و چون برج ۷هوا خوبه احتمالا بشه توی چادر خوابید 

چقدر هزینه مون میشه؟

وام اوراق ضامن حقوق بگیر نمیخواد؟؟ اگه میتونستم از بانک مسکن وام بگیرم جای خوب خونه میخریدم

عزیزم حتی اگه پولت به جای خوبم نرسید اشکال نداره جای دیگم بخری بعدا ارتقا به جای بهتر میدی

مرمری جون چرا زیر تجاریا سخته فروششون؟ برای من زیرش تجاریه ولی درش به اون سمت کوچه س 🥲

عزیزدلم تا جاییکه من شنیدم چون وقتی فرسوده بشن و بخواین همگی باهم بسازین اون طبقه تجاری با بستن مغازه کسب و کارشو از دست میده و مخالفت میکنه

گرچه خودمون محله ای ک هستیم چندین خونه اینطوری بوده شرایطشون و خرید و فروش شدن 

ولی خواهانش کمتره

خونه ای ک ما داریم هم تو کوچه بن بسته ولی مهم نیست

مرایای دیگه داری مثل پارکینگ

سکوت

ارامش

نوسازه

خوش نقشه اس

طبقه اوله

خلاصه حالا که خریدی نگران نباش ولی من جای شما باشم سرفرصت تا قدیمی نشده میفروشم و ارتقایش میدم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام رفقا بنظرتون چیکار کنم؟ ۲۰۰ت نقد دارم. طلای دست ۲ بگیرم یا ماشینمو ارتقاء بدم ؟ ضمنا از نگهداری ...

اولین راه سرمایه گزاری اینه ک سرمایت از دست نره

اگه جای نگهدای ماشینتون امنه پس ماشین منطقی تره

وام اوراق رو من دو سه ماه پیش گرفتم

از من گواهی شغلی خواست و چون درامدم متغیره فقط گردش حساب اوردم ک ثابت کنم توان پرداخت اقساط دارم

ضامن هم نخواست

[QUOTE=352101401]شما که ماشاله سلطان خرید خانه هستید لطفا به ما مشاوره بدید من میخوام همه زورمو بز ...

من پولم به خونه سنددار نمیرسه 

آیابه خونه های باقولنامه هم وام میدن؟

رهنشون هم نهایت ۱۰۰،۱۵۰بشه

خودشون ۹۰۰اینهامیشه.

الهی ربی ومن لی غیرک💖
من پولم به خونه سنددار نمیرسه آیابه خونه های باقولنامه هم وام میدن؟رهنشون هم نهایت ۱۰۰،۱۵۰بشهخودشون ...

نه عزیزم به قولنامه ای وام نمیدن،اگه تهران هستید با حدود ۱۴۰۰سند دار تو صفا دشت یا توی پیشوا ورامین و یا پرند میشه بخرید هم سند دارن هم میتونید وام بگیرید البته اگه برای سرمایه گذاری میخواید

2810