2777
2789
ضامن نمیخواد عزیزم فقط با اعتبارسنجی هست وامش .

مامان سبحان جان من خیلی وقته ویپاد نصب کردم حدودا یک ماه پول هم 15 م روش انتقال دادم ولی این کارتش نیومد که نیومد چکار کنم به نظرتون برم بانک؟

عزیزم یعنی کارت ویپاد رو گرفتید یا همینطوری داخل بانک پاسارگاد حساب باز کردید ؟اگر ویپاد هست کارتتون ...

عزیزم من کارت بل،و رو دوماه تقریبا با میانگین حساب۶ و ۹ میلیون بستم.ماه سوم اما برداشت کردم الان میانگینم ۷ تومنه اما هرروزی که میگذره میاد پایینتر،که در نهایت بتونم سه میلیون نگهش دارم نمیتونم ده تومن وام بگیرم درسته؟

چقدر میشه بنظرت

میدونم پیچیده شد یکم🤭😑

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من کارت بل،و رو دوماه تقریبا با میانگین حساب۶ و ۹ میلیون بستم.ماه سوم اما برداشت کردم الان میا ...

من فکر میکردم سه ماه سه تومن بشه در نهایت میشه ۱۰ گرفت

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
مامان سبحان جان من خیلی وقته ویپاد نصب کردم حدودا یک ماه پول هم 15 م روش انتقال دادم ولی این کارتش ن ...

از طریق کد رهگیری اش چرا پیگیری نمیکنی که کجاس؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانمایه سوال. نظرتون راجع به طلای قسطی چیه. من ماهانه پول یکی دوتومن دستم میاد، ولی باهاش چیزخواصی نمیشه. برم طلاقسطی بخرم قسط بدم بهتره یادلار

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
مامان سبحان جان من خیلی وقته ویپاد نصب کردم حدودا یک ماه پول هم 15 م روش انتقال دادم ولی این کارتش ن ...

عزیزم اول از طریق کد رهگیری پیگیری کنید ببینید در کدوم مرحله پستی هست و بعد به پشتیبانی زنگ بزنید .

دوستان من شاغلم اما درامدم برای مخارج کافی نیست شغلی که تو خونه باشه برای شغل پیشنهادی دارین؟ در ضمن دوتا مریض دارم تو خونه و وقتم خیلی ازاد نیست ولی اگه بتونم در خد ماهی سه تومن درامدم رو بیشتر کنم وضع خرج و دخلم خیلی بهتر میشه

2810