2777
2789

سلام دوستان عزیز، شبتون به خیر

ان شالله در کنار سلامتی، زندگیتون پر از خیر و برکت باشه

و خدارو شکر میکنم که من با اینجا و شما آشنا شدم

شاید یک سالی میشه دنبالتون میکنم و اخیرا تصمیم گرفتم عضو بشم

از همگی شما بابت نکات، تجربیات و دانسته هایی که به اشتراک گذاشتین و میزارید ممنونم  منم خیلی چیزا ازتون یاد گرفتم و سعی میکنم به کار ببرم

یاد گرفتم بابت کوچکترین نعمت و برکتی که وارد زندگیم میشه به وسیله بنده های خدا، شکر گذار باشم

امروز همسایم برام کمی میوه آورد، ازش تشکر کردم، میوه هارو شستم، خشک کردم و گذاشتم یخچال، از خداوند براش طلب خیر و برکت کردم و گفتم ان شاالله همیشه سفرشون پر رزق و روزی باشه  

تا حالا اگه خونوادم چیزی برام میفرستادن عادی بود و شاید حس میکردم خب وظیفشونه دخترشونم بالاخره ولی الان هر بار از وسایلی که خونوادم برام فرستاده استفاده میکنم، همون لحظه یادم میاد میگم خیر ببینی مامان، ان شالله خدا سلامتی بهتون بده، دستتون درد نکنه، ممنونم ازتون  

و خیلی چیزهای دیگه... به زودی منم میام از عملکردم در چند سال گذشته میگم حتما

اتفاقا خیلی گشتم و این سرویس از همش مناسبتر بود قیمت خام طلا به علاوه ۱۵ درصد ،به نظرم خیلی خوبه قیم ...

طلای خوشگلی ام هست و۱۵ و نیم درصد برای طلای نو خیلی خوبه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر حالا حالا نمیفروشید و استفاده میکنید همینو بخرید اگر نه به گفته ی دوستان سکه بخرید

من خودم تجربه سکه ندارم

سلام عزیزم ۱۵۰ میلیون برای یک ماه کافی هست ۱۸۰ میلیون بگذارید در عرض کمتر از یک ماه میتونید ۵۰ میلیو ...

مرسی عزیزم،واقعیتش مامان سبحان ما تا حالا این وامو نگرفتیم و من اینجا متوجه این وام شدم،الان نمیدونم باید چکار کنم فقط کارت بانک پاسارگاد رو چند روز پیش دریافت کردم الان باید پول رو واریز کنم و بعد درخواست بدم احتیاجی نیست الان کاری انجام بدم

سلام دوستان عزیز، شبتون به خیران شالله در کنار سلامتی، زندگیتون پر از خیر و برکت باشهو خدارو شکر میک ...

افرین

نگاه زیبا و عمیق خیلی مهمه

واقعا همین کمکهای کوچیک کلی تو اقتصاد کمک کنندست،

ما چند هفته پیش رفتیم باغ یکی از فامیلا،خانمشونم شاغله زیاد نمیرسن بچینن محصولاتشونو کلی سیبای نیمه رسیده و کرم زده ریخته بود چای درخت نزدیک دو جعبه،در عرض یه ربع جمع کردیم اوردیم امروز شستیم و خورد کردیم سالمهاشو سرکه سیب گزاشتم،فکر کنم نزدیک سیصد هزارتومنی یا حتی بیشتر بهم سرکه بده،به خود صاحب باغم یه بطری میفرستم هروقت که اماده بشه،اون باغ دست من بود کلی ازش بهره میبردم،خیلیا دارن و استفاده نمیکنن چه خوبه ادم از نعمتایی که خدا بهش داده تمامو کمال بهره ببره خدا روزیشو بیشتر میکنه

مرسی عزیزم،واقعیتش مامان سبحان ما تا حالا این وامو نگرفتیم و من اینجا متوجه این وام شدم،الان نمیدونم ...

عزیزم یعنی کارت ویپاد رو گرفتید یا همینطوری داخل بانک پاسارگاد حساب باز کردید ؟

اگر ویپاد هست کارتتون و اینترنتی حساب باز کردید داخل اپلیکیشن ویپاد کاری لازم نیست انجام بدید پول رو واریز میکنید و وقتی سکه هاتون به ۴۵۰۰۰ تا برسه که همون نزدیک یک ماه میشه میتونید وام رو از داخل همون اپلیکیشن بگیرید . 

عزیزم یعنی کارت ویپاد رو گرفتید یا همینطوری داخل بانک پاسارگاد حساب باز کردید ؟اگر ویپاد هست کارتتون ...

ما فقط اینترنتی یه کارت پاسارگاد گرفتیم الان باید پولو به اون حساب واریز کنیم؟

خودم هم خوشم اومده ببینم میتونم پول جور کنم بزارم رو پولم که هم این رو بخرم هم یه سکه ،اگر هم جور نشد نهایتا این و میخرم با یک نیم سکه ،چون فعلا برنامه فروشش رو ندارم 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
ما فقط اینترنتی یه کارت پاسارگاد گرفتیم الان باید پولو به اون حساب واریز کنیم؟

عزیزم خوب شما یعنی الان اپلیکیشن ویپاد رو روی گوشیتون نصب کردید و از اون طریق درخواست کارت دادید ؟

اگر اینطوری هست بله باید به اون کارت واریز کنید .

2810