2777
2789
عزیزم بجز سعدی جاهای دیگه هم با این قیمتا گیر میاد مثلا اتحاد به نظرم برید بگردید خودتون ببینید تو ه ...

مثلا کجاها به جز اتحاد میدونی شغل شوهرم منطقه سه میخواستم خیلی حاشیه شهر نباشه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو خوده ویپاد افزایش موجودی داره من تازگیا وامم رو با خوده ویپاد نقد کردم همون لحظه هم نشست ب ...

عه مرسی قشنگم

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
سلام عزیزانم دوستان نادیده من🌸💗اومدم یه گزارش بهتون بدم.خب همونجور که قبلا گفتم من با این سبک زندگ ...

ممنون عزیزم من با دیدن پست شما رفتم از همونجا ی نیم گرمی خریدم فقط من نمیدونم ک د تخفیف رو از کجا میارین من همینجوری خرید زدم

عزیزم صبر کنید به احتمال زیاد تا چند ساعت دیگه برمیگرده به ویپاد ولی اگر برنگشت زنگ بزنید پشتیبانی .

سلام عزیزم. احوال شما؟ 

من پیگیر وام رسالت بودم دیدم دو نوع وام داره. سقف هر دو 400 هست یکی بدون کارمزد و بدون سود و یکی با 2 درصد کارمزد و 2 درصد سود. چه جوری باید از طرح اولی استفاده کرد؟ توی پیشخوان مجازی که آپشن و گزینه ای برای انتخاب نداره. فقط میگه چقدر می تونید وام بگیرید. 

ممنون میشم راهنمایی بغرمایید. 

بیراهه نرفتهاتفاقا خیلیم نکته مهم و اقتصادی بودمن خیلی نگرانتون هستمانشالله پولتون به حساب برمیگردهخ ...

سلام عزیزم خوبین پولم رو برگشت خورد خداروشکر سریع عکس العمل انجام دادم 

مثلا کجاها به جز اتحاد میدونی شغل شوهرم منطقه سه میخواستم خیلی حاشیه شهر نباشه

عزیزم منطقه سه خیلی جاها میشه ولی بنظرم همون اتحاد بهتره خونه هاش و قیمتش زمین هم بیشتر داره که بتونید حتی خودتون بسازید

سلام عزیزم. احوال شما؟ من پیگیر وام رسالت بودم دیدم دو نوع وام داره. سقف هر دو 400 هست یکی بدون کارم ...

سلام عزیزم ، وام رسالت ۲ نوع نیست .

مدتی هست درخواست های وام رو از طریق سامانه ام رسالت باید انجام داد که بدون سود هست و فقط موقع درخواست مبلغ کمی رو به عنوان کارمزد باید پرداخت کنید .

قبلا وام رو از طریق اینترنت بانک یا همراه بانک درخواست میدادیم و الان هم میشه از اونجا درخواست داد ولی اونطوری کارمزد ۲ درصد داشت که الان ظاهرا ۴ درصد شده .

@masumehjoon‍ 

خانمی بیا جات خالیه دلمون برای پستای قشنگت تنگ شده

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

2810