2777
2789

سلام دوستان امیدوارم که جیب هاتون پر پول و دل ها تون شاد و لب هاتون خندان باشه 😍

من هم به گزارش بدم 

دیشب مهمون داشتم دو نفر بودن کتلت درست کردم همه مواد و خیارشور و سایر چیزها رو داشتم فقط هندونه و انگور خریدیم  

امروز از محل کار همسرم بهش یه مقدار گوجه دادن و مامانم هم برام یه مقدار میاره که باید باهاش رب یا پوره درست کنم 

سه تا کد تخف یف اکالا هم داشتم که دو تا شیشه زیتون بدون هسته و یه سری مواد شوینده خریدم البته با تارا حساب کردم یعنی الان پول ندادم 

فعلا چون دارم اقساط وام و قرعه هام رو می دم نمی تونم طلا بخرم اما در اسرع وقت اقدام می کنم و امیدوارم که بتونم به اهدافم تا آخر امسال برسم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم از نظر من جای خوبی برای زندگی نیست اگه محله براتون مهمه

ممنون نه محله هم مهمه ولی شیراز خیلی گرونه گفتم اگه بشه با مبلغ ۷۰۰ ۸۰۰ صاحبخونه بشیم خیلی خوبه اما متاسفانه ارزان بی علت نبود 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
[QUOTE=351135838][QUOTE=351129520]سلام عزیزان متاسفانه یا خوشبختانه باید بگم هیچ ربطی نداره این تجرب ...

بهار جان من تجربمو از بلو گفتم الانم وام گرفتم از بلو برای دوم اما مبلغ جزیی تو کارتمه

برای ویپادم پنج م میریزم سرماه بعد برداشت میزنم سکه هام حذف نمیشه دوباره پنج م واریز میگنم کلا می ترسم اعتمادکنم.

کم کم سکه جم میکنم

ولی توکل به خدا انشالله خیره ولی بانک پاسارگاد مراجعه کنید و دقیقا بپرسید اگر اتفاقی برای سپرده تون بیفته خدای نکرده حمایتتون میکنن پولتونو بهتون بر میگردونن کار از محکم کاری عیب نمیکنه عزیزدل

بچه ها گوشوار حلقه ای اگ داشته باشیم هم میتونیم باسمه پارسیانی ک دارید تبدیلش کنید ب گوشوار سکه ای . ...

میشه ازش عکس بگیری اینجا بزاری عزیزم؟؟

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

@masumehjoon سلام خانمها و معصومه جون خوبید یک سفره پنج شیش روزه احتمالا بریم سمت مشهد یا شهرهای شم ...

سلام عزیزم

ان شااله بسلامتی

ما پارسال مشهد رفتیم و از طریق سایت،‌زائر سرای رضویی ،‌سوئیت اجاره کردیم قیمت هاشون هم خیلی خوب بود و مهمتر از همه تمیز بود

بچه ها گوشوار حلقه ای اگ داشته باشیم هم میتونیم باسمه پارسیانی ک دارید تبدیلش کنید ب گوشوار سکه ای . ...

برای زن داداشتون مطمئنید پارسیان بوده ؟ چون پارسیان تو وزنهای کم که خیلی نازکن اصلا امکان همچین چیزی نیس

به احتمال زیاد ربع سکه غیر بانکی باشه که گرد هم هستن(پارسیان رو میگن چندضلعی باید باشه گردهاش تقلبیه)

خودمون شیرازیم تازه یه سال اومدیم یه خونه کامل رهن کردیم ولی دیدم مثلا با ۷۰۰ یا ۸۰۰‌میشه یه سوییت ن ...

عزیزم بجز سعدی جاهای دیگه هم با این قیمتا گیر میاد مثلا اتحاد به نظرم برید بگردید خودتون ببینید تو همین منطقه ها بعضی کوچه ها بهتر هستند 

فقط سر قیمت از دیوار خیلی ارزون تر باید بخرید مثلا ۴۰۰ تومن ارزونتر از قیمتی که تو دیوار زده

عزیزم بجز سعدی جاهای دیگه هم با این قیمتا گیر میاد مثلا اتحاد به نظرم برید بگردید خودتون ببینید تو ه ...

واقعا ؟ اتحاد سمت کجا میشه؟  خوب رهن میره تو اون منطقه ها ؟ جزعیاتی اگر میدونید بگید

واقعا ؟ اتحاد سمت کجا میشه؟ خوب رهن میره تو اون منطقه ها ؟ جزعیاتی اگر میدونید بگید

بلوار اتحاد عزیزم شریف آباد 

بزنید دیوار اتحاد فروش مسکونی میاد بالا

محله های مختلف داره

رهن هم زود میره چون خونه های کوچیک زیاد داره

اسم محله هاش میشه قلعه نو، کوشکک، شرقان، ماه فیروزان ، گردخون، قیمتاش مختلفه 

مثلن قلعه نو چون جلوتره گرون تره

ما اول ازدواجمون یعنی ۵ سال پیش یه زمین تو کوشکک خریدیم اسکلتش کردیم

بعد گفتیم محلش خوب نیس فروختیم یه امتیاز خریدیم که هنوز گیرمون نیومده 

واقعا اشتباه کردیم

میتونسیم همونو دو طبقه کنیم

تازه کوچه اش هم خوب بود همسایمون خیلی هم خوب بود به هر حال آدم پول داشته باشه از اینجور محله ها شروع کنه واسه زندگی یا سرمایه گذاری خوبه

مثلا من خودم اصلا با همسایه رفت و آمد ندارم پس محله خیلی هم برام مهم نبود چون اصلا از خونه بیرون نمیرم بچه هم که ندارم

دختراااااوسط پول دراوردن و پس انداز و خرید طلاورزش و نرمش یادتون نره💕💕💕💕هرکس با توجه به درامد و ...

حرفاتون رو کاش چند سال قبل می‌شنیدم و توجه میکردم بعد از زایمان ها و بخاطر کرونا واسترس زیاد از مراکز بیمارستانی دوری میکردم ی دندون پزشکی نمیرفتم مجبور شدم کلی هزینه ایمپلنت کنم یا وزنم رو کنترل نکردم به ۹۰ اینا رسیدم به دیسکام فشار اومد الان پاره شدن باید جراحی بشم،چقدر بچه هام کوچیکن از دوریم اذیت میشن یا دست تنهایی و مراقبت های جراحی و هزینه رفت وآمد و پرواز و بیمارستان و...واقعا قبل هر پول و طلا ودرآمدی ثروت شما سلامتیتونه.همینکه بتونید قدم بزنید با بچه تون پارک برید یا راحت بشینید وبدون درد دراز بکشید واز همینی ک هستید لذت ببرید.افسردگی رو درمان کنید،وزن ها رو مراقبت کنید به جسمتون برسید که واقعا هزاران برابر ارزشش از طلا بیشتره.برای منم دعا کنید لطفا ک این هفته پیگیر جراحی هستم ب امیدخدا،الان مطبم

سلام و عصر گرم تابستونیتون بخیر و خوشی❤️

یه حرفایی میخوام بگم که برای آینده خیلی مهم هست و یجورایی تو اقتصاد خونواده هم تاثیر گذاره و مربوط به بحث تاپیک.

خانواده ای پسری دارند که خیلی درونگرا بوده از بچگی

پدر و مادر هیچوقت بهش محبت نکردند

پسر بچه تو شرایط عاطفی سختی بزرگ شد

نتونست ازدواج کنه بدلایل بسیار زیاد

پسر بدلایل مشکلات خانوادگی درونگراتر شد

با کسی حرف نمیزد

اخلاقش روز بروز بدتر میشد

با اینکه آدم خیلی مهربونی هست و فقط بفکر بقیه است و اصلا بخودش فکر نکرد تو زندگیش و همین باعث شد روز بروز اوضاع روحیش بدتر بشه

دچار توهم شد

خانواده نمیدونستن که پسر با چه زجری زندگیشو میگزرونه

انقدر بهش بی محلی کردن و طردش کردن

تا دچار روان پریشی شد

به کسی آسیب نمیزد فقط بخودش

شدیدترین آسیب روحی رو خورد

در تنهایی خودش درد میکشه 

ازتون خواهشی دارم

به خانوادتون اهمیت بدین

اگر دیدید درونگراس یا رفتارهای عجیب داره یا صداهایی میشنوه که دیگران نمیشنون

سریعتر اقدام کنید به حل مشکل

تا دیرتر نشده.....

الان جوونای زیادی به مشکل روان پریشی دچار شدن

شرایط جامعه و شرایط خانواده دلیل اکثریتشه

مهر و محبت نیاز دارند

دیده شدن

بها دادن

ارزش قایل شدن بعنوان یک انسان

همونقدر که ما خودمون رو انسان میدونیم و دوسداریم دیگران بهمون محبت کنن ... گاهی خودمون رو بزاریم جای دیگران... جای پدر .. مادر ... خواهر ... برادر ...همسر .. فرزند

شاید مشکلی دارن و بزبون نمیارن

اگه ریز بشیم تو رفتارشون متوجه بشیم و دیر نشه...

فردا روز که دیگه کار از کار بگذره دیگه برگشتی نیست و خوب شدنی در کار نیست و فقط تا اخر عمر باید دارو مصرف کنند که بدتر نشن که اونم تضمینی درش نیست

پول برای خرج کردن و پس انداز در کنار هم هست امیدوارم پولاتون برای خوشیاتون صرف بشه. هر جا کم آوردیم به این فکر کنیم بجای فشار اوردن به خونواده به سلامتی روحی و جسمی فکر کنیم.

در حق این جوان عزیز  دعا کنید شفا پیدا کنه🤲

انشالله همه مریضا شفا پیدا کنن.🤲

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
عزیزم من خودم د ی ج ی کالا رو نصب کردم و از طریق کیف پول د ی ج ی پی در د ی ج ی کالا پول ویپاد رو برد ...

سلام عزیزم خوبی ببخشید باز مزاحمت شدم 

امروز وام ۲ تومنی ویپاد فعال شد بعد از طریق دی جی پی زدم افزایش موجودی 

حالا از ویپادم کم شده ولی هنوز تو حساب دی جی پی نیومده 

به نظرتون کی میاد داخل حساب 

تا به حال شده برای کسی دیر بیاد تو حساب دی جی پیش؟؟؟

نگران شدم

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
سلام عزیزم خوبی ببخشید باز مزاحمت شدم امروز وام ۲ تومنی ویپاد فعال شد بعد از طریق دی جی پی زدم افزای ...

سلام عزیزم وقتی افزایش موجودی میزنید همون لحظه باید به حساب د ی ج ی پی اضافه بشه .

وقتی از د ی ج ی پی برداشت میکنید ممکن هست تا ۲۴ ساعت طول بکشه .

یعنی آخرش عملیات رو موفقیت آمیز زد براتون ؟

احتمالا برمیگرده به ویپاد و اگر تا چند ساعت دیگه درست نشد باید به پشتیبانی زنگ بزنید .

2810