2777
2789
سلام خانوما میشه کمک بدین من الان حامله و پا ب ماه هستم از طرفی همسرم سرکار نمیره و ورشکست شده هیچ پ ...

شما با این وضعت اصلا فکر کار نباش بعدم طلاتو دادی الان همسرت باید به فکر باشه یه مدت بره کارگری راحت الان 15 تومن میدن. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی عزیزم چه جالب😍من متولد ۵ شهریور ۶۹ هستمپسفردا ۳۴ سالم میشههمسرم متولد ۶۵پسرم ۹۷

چه قیافه‌ی مهربون و ملیحی داری، آرامش تو چهرت موج میزنه❤️🥰

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام دوستان گرامی و مقتصد...عزیزای دلم من یه سوالی دارم لطفا کمکم کنید شما جای من بودین کدوم کار رو ...

اشتباه می‌کنی عزیزم ماشین بهتر داشته باشین هم استهلاک کمتر داره هم تو جاده امنیت بیشتری داره هم لذت بیشتری می‌برین. خونه هم که دارین ماشین خودش یجور پیشرفته

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
بنظرم بگیر دست خودتبرای چی باید میوه رو حذف کنی خب؟😅ماهایی که اینجا جمعیمو پس انداز میکنیم به معنیه ...

ممنون همسرم فقط رو میوه حساسه نه اهل تنقلاته نه اهل آجیل و مغز و ..هیچی..برنج ایرانی باشه و غذای خورشی و مرغ و گوشت هم باشه زیادم نمیخوره اندازه ی غذاش به نسبت آقایون دیگه که تو فامیل و دوستا میبینم خیلی کمتره ولی غذای خوب دوست داره آره باید بگیرم دستم ببینم چیکار میشه کرد ممنونم ازت آرشیدا جان خیلی مهربونی😘😘😘

سلام دوستان گرامی و مقتصد...عزیزای دلم من یه سوالی دارم لطفا کمکم کنید شما جای من بودین کدوم کار رو ...

پژو پارس هم ماشین خوبی هست و خیلی هم هزینه هاش بالا نیست وقتی میتونید حتما ماشینتون رو عوض کنید . 

سلام دوستان خوبین 

ی سوال اگه شما باشین حاظرین طلاها و ماشینتون بفروشین بدین ی خونه نقلی در حد ۶۰یا ۷۰ متر بدون آسانسور و پارکینگ طبقه ی دوم یا سوم بخرین بدین مستاجر ؟؟

ینی کلا وسعمون ب همین میرسه 

موندیم چ کنیم میشه لطفا شماها هم نظراتتون بگین 

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

آرشیدا جان ببخشید باز مزاحم شدم برای خانه کارگر باید کجا مراجعه کنم من همسرم شعبه ۲۶ بیمه براش رد می ...

عزیزم به همسرت بگو با کارت ملی و شناسنامه های خودش و شما و بچه هاتون با یه قطعه عکس ۳×۴خودش بره انقلاب خیابون ابوریحان ساختمان خانه کارگر

تابلو داره مشخصه

بره بگه میخوام عضو خانه کارگر بشم و کارت بگیرن

سلام دوستان خوبین ی سوال اگه شما باشین حاظرین طلاها و ماشینتون بفروشین بدین ی خونه نقلی در حد ۶۰یا ۷ ...

من اره عزیزم 

خودش میشه راه درامد کم کم طلا و ماشین رو میشه خرید اما خرید ملک سخته 

فقط ملک با ارزش بهر چیزی ک خریدار اول و اخرش خودت نباشی

عزیزم گوشت گوسفند آیا تو کورش گرم و تازه هستش مگر میشه اینقدر اختلاف چون من فکر می کنم اون گوشت وارد ...

عزیزم منم گرفتم عالیه مادرشوهرم که چرخ هم کرد عالی بود نه بود میداد نه رنگش تیره بود.گرم هم بود.فقط بسته عاشق بزرگ بود برا ما ۳کیلویی بود ۷۵۰تومن

آخه گوشت ران گوسفند کیلویی ۸۸۰ هست تفاوت خیلی زیاد

بله خب مثل این میمونه شما تا یه مقدار برقی که مصرف میکنی مثلا ماهانه ۸۰ تومن هزینه برق میدی حالا یه ماه میای چندروز یه وسیله ی پرمصرف استفاده میکنی یه کم بیشتر برق مصرف میشه و سرماه ۱میلیون پول برقت میاد شاید بگی من حتی دو برابر ماهه گذشته هم مصرف نکردم اگه مصرف میکردمم باید میشد ۱۶۰ تومن چرا شده ۱میلیون؟

اینجاس که میگن قیمت واقعیه برق همون ۱میلیونه در حالت نرمال

اما دولت اومده یه بخششو بودجه گذاشته یارانه ای کرده که ارزونتر باشه

حالا اگه قراره زیادتر استفاده کنی باید ازاد از جیبت بدی پولشو

این گوشتم همون ۸۰۰ تومنیو اما ولطف کردن خواستن به جیب ما فشار نیاد دولت یه بخش بودجه شو داده و ما فقط ۳۱۰ تومنشو میپردازیم😅

2810