2777
2789
با این حرفتون مخالفم و با عرض شرمندگی از همه دوستان و شما نشد ک رد شم ...چون اینجور ک شما میفرمایید ...

دوست عزیز لطفا پستمو دوباره بخون

آیا من گفتم کار ناپسندی میکنن؟؟؟!!!!

😊

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام ببخشید طلای شکسته ینی چجوری؟؟ به طلافروش میگید طلای شکسته میخام یا کارکرده؟؟ اجرتش چقدره بصرفه ...

طلاي دسته دومي كه به درد فروش نميخوره  طلا فروش  قيچي ميكنه و ميفروشه و نما نداره كجه ضربه ديده هست 

بدون سود هست يا نهايت يك يا دو درصد ميگيرن اكثرا به قيمت تابلو ميفروشن

و حتما بايد فاكتور بدن 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم کلا طلاهاش با ۳.۵ درصده برای همهواقعا هم طلاهای خوشگلی داره همشم شسته شده و بدون جرم هست

عزیزم کدوم شهری؟

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
دوست عزیز لطفا پستمو دوباره بخونآیا من گفتم کار ناپسندی میکنن؟؟؟!!!!😊

از حق نگذریم فتوای کلامتون این بود دیگ...

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
سلام صبحتون بخیر،میگم چرا تاپیک دورهمی ترکیده؟بنده خدا خودش همینطور کلبه متروکه بود که ،اوارگان کجاه ...

شیوا من تا دو نیم اونجا بودم داشتم میخوندم 

خواستم جواب بچه ها رو بدم دیدم ترکیده بود 

آخرین نفر عاطفه بود و مهسان هرچی بود زیر سر اونا بود 🤣🤣🤣

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

از حق نگذریم فتوای کلامتون این بود دیگ...

واقعا منظورم این نبود...

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
شیوا من تا دو نیم اونجا بودم داشتم میخوندم خواستم جواب بچه ها رو بدم دیدم ترکیده بود آخرین نفر عاطفه ...

منم تا 11 بودم همه چی خوب بود. الان دیدم 28 تا اعلان دارم رفتم دیدم ترکیده. 

سلام صبحتون بخیر،میگم چرا تاپیک دورهمی ترکیده؟بنده خدا خودش همینطور کلبه متروکه بود که ،اوارگان کجاه ...

میگم همیشه اینجا می‌ترکد همه میومدن اونور حالا ما آواره سدیم🤕🤕🤕🤕

شیوا من تا دو نیم اونجا بودم داشتم میخوندم خواستم جواب بچه ها رو بدم دیدم ترکیده بود آخرین نفر عاطفه ...

اینا حتما عکسای دلبروجیگرکی با حرفای مش پلنگی فرستادن ،پوکید یاشایدم شعرگفتن.

خلاصه آواره شدیم رفت.  

2810