2777
2789
رو اسم رویا جون بزن یه تاپیک هستش به نام گزیده تاپیک مدیریت و مخارج کل صحبت های معصومه جون درمورد هم ...

ممنونم🌹

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها یعنی سکه پارسیان بهتره برا پس انداز؟

نه من طلای غیر فیزیکی مثل عیار رو ترجیح میدم اینو همینجوری واسه ۱۳ صفر گرفتم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانوما من فردا میخام اندازه چهل تومن طلا خرید کنم ( قصدم سرمایه گذاری واسه خرید خونس ) اینم تاز ...

سکه امامی

کلا پس انداز فقط سکه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
یسنا سادات ❤️میفرمایین مسکن ملی شما کدام شهر بود؟ و چه سالی ثبت نام کردین و چه سالی تحویل گرفتین، و ...

سلام عزیزم

شهر جدید ایوانکی

والا یادم نیست کی ثبت نام کردیم

ولی جز اولین نفرات بودیم

۲ ساله که تحویل دادن

دوتا ۴۰ تومن

ی ۸۰ تومن

و ی ۱۰۰ تومن دادیم

بقیه اش وام بود

ما به راحتی وکالتی فروختیم

گلم یه سوال دارم لطفا جواب بده شوهرمن خسیس ۲۰روز پیش قبول کرد ماهانه هفته ای ۷۰۰ بهم بده چون هیچ پولی ندارم واقعا و نمیزاره کارکنم بعدهرروز ازش خواستم برام بریزه ولی هی نداره یا میگه بعدا خسته شدم ادم نیس انگار همیشه باید تنگ باشه ددستم بااینکه وصعشم توپ 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

و اینکه اصلا براخونه لوازم نمیگیره هرکاری میکنم میگه نمیخواد هیچ پولی برالوازم خونه نمیده خیلی حساس یه راهی نشونمگ بده لطفا

سلام دوستانبنظرتون کار کردن با ون یا مینی بوس چطوره درآمدش؟

همسایمون بازنشسته اداره دارایی هست خانمش بازنشسته آموزش و پرورش ،پارسال بعدز کلی پرس و جو یه تاکسی آریو خرید و بعد تو خط فرودگاه امام کار کرد الانم به شوهرم گفته میخوان تاکسی تویوتا بگیرن ..ماشاءالله ...

سلام خانوما

بعد دو هفته بلاخره تونستم کل این تاپیکو بخونم و به معنای واقعی کلمه له شدم...

منم میخوام از این به بعد همراهتون باشم و هدفمم خرید خونه است.

من و شوهرم شاغلیم هردو ولی متاسفانه بخاطر مشکلات و بیماریهای پی در پی که داشتیم خرج زندگی از دستمون رفته بود.یه جاهاییم من میگفتم خب فلان قدر پول دارو و دکتر دادم پس بزار بخورم و بپوشم و بخرم.معلوم نیست چقدر زنده ام افسردگی و داروهاشم بدترم میکرد

.یه جور با خودم لج کرده بودم.

ولی قبل آشنا شدن با اینجا از عید امسال خودم خریدای عمده میکردم و قسطی از اسنپ یا افق

یه کم از پولمم سعی میکردم طلا بخرم که زد و باز یه عمل سخت برام پیش اومد😔که بخیر گذشت ولی این ماه نزدیک۱ تومن پول دکتر شد باز

دیگه الان از ماه قبل سعی کردم باز شروع پس انداز کنم

برای قدم اول ۷۰۰ تومن پولی که از ۳ سال قبل از محل کار قبلم طلب داشتم بهم دادم منم به حرف شما دوستان رفتم یه پارسیان ۲۰۰ سوت خریدم.

وام ویپادم گرفتم ۱ میلیونی و قصد خرج نداشتم ولی چون حقوقمونو ندادن اونو برای قسط اسنپم دادم.یه خانمی گفت از قسمت افزایش موجودی خود ویپاد نقدش کنم خدا خیرش بده❤

بعدی اینکه همسرم خیلی قسط داشت که خودش میداد و چیزی از حقوقش نمیموند.بخاطر شرایطمون همش وام گرفته بود.منم کل طلاهامو بخاطر پول پیش ۳ سال قبل فروختم فقط بتونیم از خونه مادرشوهرم فرار کنیم😐😐

ولی دیروز به قول معصومه جون با زاری و زوری و دعوا)متاسفانه تو خونه ما دعوا جواب میده😁😁)همسرم قبول کردن اضافه پولشو در حد حتی ۱۰۰ تومن بده به من و خریدا با نظارت من باشه

بقیشو پست بعد میگم

@royayezendegi   خداخیرت بده بابت این تاپیک❤

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
گلم یه سوال دارم لطفا جواب بده شوهرمن خسیس ۲۰روز پیش قبول کرد ماهانه هفته ای ۷۰۰ بهم بده چون هیچ پول ...

بنظرم براش خرج بتراشید.. مثلا چکاپ دندون بچه ها.. دندونای خودتون.. بعد مبلغشو دوبرابر بگیرید..

سلام دوستان.میخوام یک راهنمایی بکنم به همتون جای خرید طلا از سایت یا دست دوم ربع سکه بخرید خیلی سودش ...

دقیقا درسته ولی اخیرا سکه تقلبی خیلی زیاد شده

ریسکه 

اینو بعنوان کسی میگم که حداقل سی ساله خانوادم برای سرمایه گزاری سکه و طلا میخرن و از دوستانمون طلافروش هستن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
بنظرم براش خرج بتراشید.. مثلا چکاپ دندون بچه ها.. دندونای خودتون.. بعد مبلغشو دوبرابر بگیرید..

خب نمیده باورکن پدرمو درمیاره تا یه مبلغی بده دوبراررم باید ثابت کنه 

بچه ها ما قسطمون خیلی سنگینه نمیتونم پس انداز کنم شکرخدا خونه خریدیم برامون سخت شده با این اقساط سنگ ...

خب طبیعیه عزیزم شما قبلا با وامی که گرفتید تونستید پول خونه رو جور کنید الان همون وام براتون پس انداز محسوب میشه منم تقریبا شرایط مشابه شما رو دارم و یه مدت به خودم و همسرم خیلی سخت میگرفتم ولی بعد با دقت نگاه کردم دیدم ما سه چهارم درامدمون میشه قسط مابقی هم خوب ادم زنده زندگانی میخواد نمیشه که غذا نخورد یا پیاده رفت سر کار دیگه وقتی دقیق بررسی کردم دیدم همین الانشم خیلی به خودمون سخت گرفتیم انشالله این برج ۴۵۰۰ از اقساطمون کم میشه فعلا با وام جایگزین نمیکنم هدفم اینه هر ماه ۳۵۰۰ ازش رو بدم عیار یا آلتون و دو تا ۵۰۰ هم به پول توجیبی خودم و همسرم اضاف کنم اگرم هر جا دیدم خرج ضروری نیازه یا استراحت و سفر نیاز داریم یا دلم مثلا یه کباب بره درست و حسابی میخواد اون ماه رو طلا نخرم به جاش به دلم برسم آخه کی میخواد تضمین کنه تا کی زنده ایم هم پس انداز هم خرج به جا هر دو کنار هم زندگی رو میسازه

2810