2777
2789
اتفاقا همین الان از باشگاه اومدم سفید جون ۱۰ کیلومتر تو هوای خنک شب دویدم😍فعلا منصرف شدم دو هفته دی ...

آفرینننننن 💪🏻

یه روش راحت و اقتصادی برای لاغری میگم که رو شاگردهای خودم هم خیلی نتیجه میده

وعده اصلی‌تون و اندازه همیشگیتون بکشین ولی نصفشو انتقال بدین به یه بشقاب دیگه ،اون نصف و بخورین

باقیمونده شو هروقت که دوباره گرسنه شدین به عنوان میان وعده بخورین شام هم همین جور ولی دیگه نصف بعدی و نخورین اگه آخر شب خیلی گرسنه شدین سعی کنین پروتئین یا سبزیجات بخورین 

خیلی راحت وزن کم میکنین

ستاره جان با وام د ی ج ی کالا تونستی سکه تمام بخری ؟

هنوز نخریدیم  عزیزم چون شوهرم قراره چک ببره تحویل بده ولی امروز و فردا می‌کنه 

امروز این ستاره یک رو دیدم به نظرم خوب بود 

به نظرت خوبه باهاش طلا بخرم از دی جی زرگر؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه مشکلی دارم خانوما خوب میتونم پس انداز کنم اما یه باگ گنده دارم اونم اینه که خونه دلم میگیره و ...

بنظرم اگه هدف دار درس میخونی هیچچچ اشکالی نداره همچین هزینه ای واسش کنی

بعدا شاغل میشی یا یه سودی از درس خوندنت بهت میرسه که این پولها رو جبران میکنه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
خانمها یه مشورت می خوام.برای پاس کردن یه چک سنگین باید یه تیکه زمین فروخته بشه. چی کار کنیم تا دو سه ...

چرا خراب بشه 

من خونم فروش نمیرفت ب چند بنگاه سپردم الان ک از فروشش منصرف شدم هو تک و توک مشتری پیدا شده. 

بنظر من ی قیمت خودت در نظر بگیر و به چند بنگاه قیمت مد نظر خودتو شرایطتتو بگو ک یادداشت کنن اگر کسی مایل بود تماس بگیره. ب همسایه های اون زمین هم بسپری و خبر داشته باشن تو فروشش موثره بنظرم

اگه تهرانی من میرم کتابخونه ملی تو اراضی عباس آبادولی شرط داره مدرکت باید ارشد به بالا باشه

تفکیک جنسیتی هست ؟

کجای تهرانه غرب یا شرق یا...

یه مدرک کارشناسی دارم و الان دانشجوی دارو هستم 

بر فراز قله باور سفر کن   
بنظرم اگه هدف دار درس میخونی هیچچچ اشکالی نداره همچین هزینه ای واسش کنیبعدا شاغل میشی یا یه سودی از ...

هدف دار که میخونم 

مشکلم اینه که خرج های دیکه هم دارم 

میگم ی کار کوچیک راه بندازم درآمدش مخصوص کافه باشه 

بر فراز قله باور سفر کن   
تفکیک جنسیتی هست ؟کجای تهرانه غرب یا شرق یا...یه مدرک کارشناسی دارم و الان دانشجوی دارو هستم

سمت میرداماده

نه قاطیه

جو و محیطش عالیه یبار بیا

چون دانشجو دکتری هستی میتونی ثبت نام کنی

اول اینترنتی مدارکتو بارگذاری کن بعد یه روز حضوری برو واسه صدور کارت

هزینشم سالی ۴۰ هزارتومنه

منم هستم 😎

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام خانمهای عزیز و حسابگررو مدیر و مدبر ❤️👍👍

من خیلی وقته این تایپ رو تیکه تیکه می خونم و الحق که واقعا تکونم داد...

من ۱۵ ساله ازدواج کردم و امسال وارد ۱۶ امین سال شدم و دوتا فرزند ۱۳و ۱۲ ساله دارم ،خونه داشتیم که بنا به دلایلی که شاید بعدا تووضیح بدم مجبور به فروش شدیم ( هر قدر اصرار کردم که خونه دیگری بخریم و می تونستیم همسرم قبول نکرد از روی لج و مدیدیت  دیگران !!!) من کلا دختر اروم و بسازی بودم ! به قول همسایمون می گفت توسری خور هستی ! 🙂 و یه جورایی درست می گفت 

هیییچ زندگیم دست من نبود کلا همسرم و خانوادش !!!

خلاصه با فروش خونه ! رفتیم طبق خواسته همسر که بعد ۵ ماه بهم گفت باغ خریده !!!!  فقط،برای خالی کردن عقده هاش ! و الباقی مستاجر شدیم !! 

باغ رو کم کم ساخیتیم و توانستیم محل خوبی بدای تفریح اقوام همسر و خانواده همسر درست کنیم !! 😮‍💨

خلاصه دیدم این طکر نمیشه خجالت رو گذاستم کنار و رک و پوس کنده و گاهی غیر مستقیم به همه حالی کردم من راضی به این همه خوش گذارانی دیگران با مال و اموال ما نیستم چون هر بار که. مهمان می امد ما کلب خرررررج می کردیم!! ففط برای خوشحال کردن دیگران !!!!!!  کارم به جنگ و دعوا کشید ولی کوتاه نیومدم و کم کم از در دوستی وارد شدم و با هنسرم گفتم چشمت رو باز کن بقیه دارن پیشرفت می کنن و باغ ما شده پارک و شهر ابی بقیه !!!، هرربار سر خرج غر زدم و گفتم بقیه هم باید خرج کنن !! تا اینکه کم کم تونستم پای مهمات های مزاحم رو قطع کنم !! و تازه هنسرم دید پولاش تو حیبش می مونه و خیلی تسویق کردم باغ رو تکمیل کردیم و برادفروش گذاشتیم !!!!  و یه  خونه قراره بخریم و لا مقداری پس انداز که طلا بود تونستیم یه زمین دیگه رو شروع بساخت کنیم که اینده خوبی داره ...‌و خییلی تو این کار پشت همسرم هستم و کمکش می کنم تا اونجا رو بسازه .. 

و جالب این که از وقتی برا ساخت شروع کردیم و باغ رو برا فروش گذاشتیم هییچ کدوم از اقوام و خانواده همسر سراغی از ما نگرفتن !!!!! و میگن خانمت باعث شد ما پرلکنده شدیم والا ما فامیلای خوبی بودیم برات !!!!!!!!!!! و همه جا پر کردن زنش خوب نیس 😂!! منم گفتم به جهنم حالا که دارن می بینن داریم پیشرفت می کنیم میخوان مانع بشن !!!

با همسرمم قاطع صحبت کردم و خودشم کم کم اونا رو شناخته و کنار گذاشته و فقط داریم به ساخت و ساز فکر می کنیم و عمل می کنیم ...‌

آفرینننننن 💪🏻یه روش راحت و اقتصادی برای لاغری میگم که رو شاگردهای خودم هم خیلی نتیجه میدهوعده اصلی ...

برای ریزه خواری راهکاربهمون بده بانو😔

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810