سلام خانوما
بعد دو هفته بلاخره تونستم کل این تاپیکو بخونم و به معنای واقعی کلمه له شدم...
منم میخوام از این به بعد همراهتون باشم و هدفمم خرید خونه است.
من و شوهرم شاغلیم هردو ولی متاسفانه بخاطر مشکلات و بیماریهای پی در پی که داشتیم خرج زندگی از دستمون رفته بود.یه جاهاییم من میگفتم خب فلان قدر پول دارو و دکتر دادم پس بزار بخورم و بپوشم و بخرم.معلوم نیست چقدر زنده ام افسردگی و داروهاشم بدترم میکرد
.یه جور با خودم لج کرده بودم.
ولی قبل آشنا شدن با اینجا از عید امسال خودم خریدای عمده میکردم و قسطی از اسنپ یا افق
یه کم از پولمم سعی میکردم طلا بخرم که زد و باز یه عمل سخت برام پیش اومد😔که بخیر گذشت ولی این ماه نزدیک۱ تومن پول دکتر شد باز
دیگه الان از ماه قبل سعی کردم باز شروع پس انداز کنم
برای قدم اول ۷۰۰ تومن پولی که از ۳ سال قبل از محل کار قبلم طلب داشتم بهم دادم منم به حرف شما دوستان رفتم یه پارسیان ۲۰۰ سوت خریدم.
وام ویپادم گرفتم ۱ میلیونی و قصد خرج نداشتم ولی چون حقوقمونو ندادن اونو برای قسط اسنپم دادم.یه خانمی گفت از قسمت افزایش موجودی خود ویپاد نقدش کنم خدا خیرش بده❤
بعدی اینکه همسرم خیلی قسط داشت که خودش میداد و چیزی از حقوقش نمیموند.بخاطر شرایطمون همش وام گرفته بود.منم کل طلاهامو بخاطر پول پیش ۳ سال قبل فروختم فقط بتونیم از خونه مادرشوهرم فرار کنیم😐😐
ولی دیروز به قول معصومه جون با زاری و زوری و دعوا)متاسفانه تو خونه ما دعوا جواب میده😁😁)همسرم قبول کردن اضافه پولشو در حد حتی ۱۰۰ تومن بده به من و خریدا با نظارت من باشه
بقیشو پست بعد میگم
@royayezendegi   خداخیرت بده بابت این تاپیک❤