2777
2789
عزیزم قربون لطفتون ..🥹رشت جاییو نمیشناسین ؟؟🥺🥺از دوستان کسی رشت جایی میشناسه برای طلای خوب و‌منصف ...

رشت فقط نبی زاده رو میدونم طلای نو با اجرت ۱۰تا ۱۵ درصد میده پیج هم دارن گالری نبی زاده❤🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه یکی از اهداف من فرصت مطالعاتی کانادا هستمیدونم دلت پاکه دعا کن بتونم امسال برم چند ماه بتونم ...

زهرا جان عزیزم تو دختر قوی هستی ❤️

با شناختی که ازت دارم مطمینم خیلی زود این هدفت هم تیک خواهد خورد 👌

خودت میدونی دیگه ....گر صبر کنی زه غوره حلوا سازد 

فقط باید صبر کنی و تلاش کنی 😍تا طلاش کنی 

به قول معروف بخواااااه بشوووو عزیزم ❤️ 

همون پول های خورد و ریز که در چشم بعضیا رقمی نیست 

همون پولها جمع شدنی ...سر سال میشه ان مبلغ 

خواهشاً ساده از مبلغ های کوچلو ...کوچلو نگزرینن 👌

پری شب با برادر شوهرم حرف میزدم خیلی ناراحت بود 

می‌گفت زن داداش صاحب خونه امون گفته که یا در بیایید یا بذارین رو اجاره 🙁

خونشون هم گفتم ۴۵متر با دوتا بچه ی شلوغ ..اونجا زندگی میکنند ..

بنده خدا شب و روز کار میکنه ...ولی کسی نیست که بهش دل بسوزونه و جمع کنه 

گفتم حالا چند گفته ...گفت صد و سی تومن گفته بکش رو پیش و دو تومن بکش رو اجاره 

از لحاظ امتیاز و تمیزی هم واقعا پایین 

گفتم یعنی یه جا ۱۳۰میخواد بکشه رو رهن ؟

گفت آره 

گفتم حروم واقعا ...چی داره آخه اینجا ؟

گفت دنبال خونه هستم دیگه...راهم هم دور تا مرکز شهر 

گفت روزی تا سر کارم پنجاه تومن به سر کار رفتن میدم 

پنجاه تومن هم بر گشتنی 

این وسط بچه ها بخوان بیان پیشم ...پسراش بزرگ هستند میرن کمک دست پدرشون 

اونا هم اسنپ میگیرن میان پیشم ...فلان قدری میدن 👌

گفتم هیچ فکر کردی ماهی سه ملیون فقط خودت پول اسنپ میدی؟ ...گفت دیگه چیکار کنم محبورم 

گفتم سالی میشه سی و شش ملیون ...حالا بچه ها رو هم حساب کنیم ...سالانه میشه پنجاه ملیون ...در حالیکه تو فکر می‌کنی فقط صد تومن میدی ...فقط اون صد تومن رو میبیی 👌

پنجاه ملیون رو شنید و تعجب کرد ....گفت واقعا پنجاه تومن میشه ...؟

گفتم آره والا 

گفت چندین بار خواستم پیکان بگیرم این نذاشته ( خطاب به خانمش )

گفتم چرا نذاشته ...مگه پنجاه ملیون کم پولی ؟؟

همین الان به خاطر ۱۳۰ملیون ...داری خودخوری میخوری که چطوری بدم 👌

خانومش برگشت گفت لازم نکرده ..ما پیکان نمیخواییم ...دنا پلاس واسلامممم 

بابا عزیز من ...مکه میشه پله رو ده تا ده تا رفت بالا. !

یا همین بچه هاش برای اینکه برن مدرسه نفری یک تومن پول سرویس داده بودند براش 

ماهی دو تومن ...میشه سالی عزیز من بیست و چهار تومن 🙁

یا همون واسه خونه ...چندین سال پیش بردار شوهرم اومد که زن داداش یه خونه دیدم ...در منطقه ی متوسط شهر بود ...ولی آینده دار بود 👌 که الان آباد شده اون منطقه و هر کسی دیگه نمیتونه بره قیمت کنه چه برسه بخره 👌

گفت می‌خوام قولنامه کنم واسه فردا ...زنش برگشت گفت لازم نکرده ...خونه فقط تو شهناز و ولیعصر 

گفتم عزیزم ..مگه اونجا چش ؟؟گفت نه من نمیتونم برم اونجا بشینم ...گفتم خب نشین بگیرین بدین رهن ..اجاره ...حداقل بدونین که یه سقف از برای خودتون دارین 

گفت نههه این بگیره ..حتما میگه بریم لازم نکرده ...گفتممم که خونه تو شهناااااز واسلاممم ...حرفی نباشه 

بنده خدا برادر شوهرم هم منصرف شد و نشست 

خب عزیز من الان چی شد؟؟دودش تو چشم کی رفته ؟؟

خود جاری ام 👌و بنده خدا شوهرش 

تو این شونوزده سال ببین چقدر پول اجاره دادند 

اگه جمع میشد میشد پول یه قطعه زمین 

ولی متاسفانه قبول نمیکنه دیگه 

الان واسه امسال فقط شصت ملیون اجاره خونه دادند 

خب برای یک کارگر مگه شصت تومن کمه ؟؟

ماهی پنج ملیون اجاره میدادن...دیگه نمیگه که سر سال میشه شصت تومن 

همین عزیز دلم شصت تومن از اینجا میمونه ...پنجاه ملیون از پول کرایه دادن شوهرش میمونه  ❤️بیست و چهار ملیون از سرویس بچه هاش میمونه ...سر سال میبینی که  بله انقدر جمع شده ....

حالا من دوتاشو اسم بردم ...ببینین مابقی چیزا چطور  جمع میشن...میشه پول کلان ...

پس خواهشا نگیم ...حالا یه دفعه است ...حالا یه دونه آب پرتقال ...حالا یه کیلو اضافه شد ...حالا این یه بار ....حالا ....

این خرج های ریز سارقان پول های کلان شما هستند که خورد خورد خرج میشوند ..و تو میگی چی شد پول ؟

دختر خندان عزیزم تو لطف داری به من گلم ❤️ چشم دیگه طولانی غیبت نمیکنم انشالله راستی ازتو هم خبری نیس ...

قربونت برم خوشحالم که منو یادته عزیزم♡

کار خاصی نکردم بیام گزارش بدم عزیزم..

فقط چندوقت پیش پست گذاشتم درباره ی هدفم..

اول سال طبق صحبت هات که گفتی هدف گذاری کنید..منم هدف ماشین برا خودم گذاشتم البته زیاد پول ندارم 

۸۰ جمع کردم گذاشتم بانک صادرات اخر تابستون وام بگیرم

بشه ۱۶۰

بقیشم قرض و قوله کنم ۲۰۰ بدم پراید..

البته مدل پایین دیگه(یکم دلسردم رو این موضوع)

بازم توکل به خدا

ممنون از راهنمایی های خوبت

خداجونم هزاران بار شکرت🙏
زهرا جان عزیزم تو دختر قوی هستی ❤️با شناختی که ازت دارم مطمینم خیلی زود این هدفت هم تیک خواهد خورد � ...

دقیقا معصومه جان حرفی که مادرمن همیشه میزنه  ...میگه نگو پنج تومن ده تا پنج تومن پنجاه تومن میشه یه کیلو قند  دو هفته آدم 

معصومه جان ما مستأجریم. با دو تا بچه زمین داریم  شوهرمم ماشین  باری داره الهی شکر درآمدش خوبع مدیریت با اونه و اصلا ولخرج نیس 

تمام تلاشمون میکنیم که پولمون جمع. بشه ۵۰۰ ۶۰۰ که شد ساخت خونه شروع کنیم..وام و پس انداز پول اینا و من پنهان خودم یه خورده ریزع هم طلا جمع میکنم 

قربونت برم خوشحالم که منو یادته عزیزم♡کار خاصی نکردم بیام گزارش بدم عزیزم..فقط چندوقت پیش پست گذاشتم ...

عزیزم اصلأ دلسرد نباش همیشه از کم شروع کن همین پراید امسال خریدی بهت قول میدم سال دیگه میتونی کنی پژو حداقل  چون تو این تاپیکی😌

معصومه جان تقریباا ۹ماه هست باتاپیک شما آشنا شدم کم وبیش راهنمایی خواستم ولطف داشتید وجواب دادید ازوقتی باشما آشنا شدم جسارت این وپیدا کردم دو قرعه خونگی روشروع کنم وخودم مسولیتش وبرعهده بگیرم که خیلی خوب بود برامون خداروشکر بعد هدف گذاشتم برای ماشین وباکس درست کردم براش واسم ماشین وروی باکس نوشتم دناپلاس وخداخواست باوام که مامان سبحان راهنمایی کرد وپس اندازه همسرم که انگیزه گرفته بود و قرعه هایی که خودم نوشتم تونستیم ماشین دلخواهمون روبگیریم البته من خیلی بیشتر دوست داشتم یه زمین بااین قیمت بخریم خیلی تلاش کردم تقریبا ۸۰۰میشد پولی که تودستمون بود دختر داییم توهمین بازده زمانی زمینی که مامدنظرمون بود خریدن کنارش یه زمین دیگه بود اماهمسرم زیاد همکاری نکرد برای خرید چون بی وسیله میمونیدیم برای مدتی خلاصه الان ماشین ما نه تنها افت قیمت کرد وسودی نکردیم ونتونستیم تواین طرحرجدید ایرانخودرو شرکت کنیم چون پول نقدی برامون نمونده بود وفروش ماشین خودمون هم به ضرر بود وریسک داشت الان زمین اونا متری ۴ملیون سود داده که تقرببا ۵۰۰ملیون میشه والان دوتا ماشین ثبت نام کردن چون به خاطر زمین ماشین فروخته بودن من حسودی نمیکنم خداروشکر براشون خوب بود اما دلم میسوزه که ماخیلی بیشتر زحمت کشیدیم و استرس کشیدیم اما کارمون وندونستیم وشانس باما یاری نکرد الان انگیزه ام خیلی کم شده میگم چه فایده این همه فکروخیال و... اما سودی نکردیم من مجبور شدم بخشی ازطلاهام وهم بفروشم به خاطر ماشین 😔همه این اتفاق های تقریبا اواخر اسفند تا اوایل سال جدید پیش اومد الان برای ثبت نام جدید ایرانخودرو دوست داشتم بازطلا بفروشم وشانسمون وامتحان کنیم اما همسرم موافقت نکرد یه کم راهنمایی کنید منو چی کارکنم ازاین حالت افسوس خودن دربیام وبازانگیره بگیرم

معصومه جان تقریباا ۹ماه هست باتاپیک شما آشنا شدم کم وبیش راهنمایی خواستم ولطف داشتید وجواب دادید ازو ...

سلام عزیز دلم ❤️ خوبی فدات شم

مبارکتون باشه عزیزم ❤️ انشالله چرخش براتون بچرخه

اونطور نگو عزیزم ...ناشکری نکن عزیزم

خب بطب طبیعی که عزیزم ماشین با زمین و ملک برابر نیست 👌

اصلا ماشین سرمایه نیست که بخوای روش سرمایه گزاری کنی 👌

ماشین رو گرفتی برای استفاده، و اون وسط اگه یه حرکتی زدی بتونی روش تا حدودی حساب کنی

نه اینکه براتون بشه سود خالص👌

ماشین استهلاک داره ...بیمه داره ...مالیات داره موقع فروش و هزار یک خرج دیگه داره

تو به هدفت رسیدی ...تو تلاش خودت رو کردی

منتها باید بدونی که الویتت ماشین بود 👌

پس نمیشه که فدات شم با دو تا دست هندونه گرفت 👌

اونا تمرکزشون زمین بوده ...به زمین رسیدن ...شما هم تمرکزتون ماشین بوده و به ماشین دلخواهتون رسیدین

انگیزه ات رو از دست نده عزیزم ❤️ با شور و شوق دوباره شروع کن ...هدف گزاری کن

به همسرت هم امید بده انرژی بده تا بتونین جمع کنین و به هدف های بعدی برسین ❤️

همانطور که خواستین ماشین رو گرفتین

همونطور به زمین هم میرسین...کافی تلاش کنی و هدف گزاری کنی

با دلسرد شدنت...هیچی درست نمیشه عزیزم

یه روز چشم باز می‌کنی میبینی ای دل غافل آهی در بساط نداری و بچه هات قد کشیدن و بزرگ شدن .....

بچه ها بعضی از سوالات خصوصی رو می‌خوام بذارم که بخونین ...شاید یه تجربه ای ...یا یه نکته ای توش باشه که بردارین

البته اسم ها محفوظ ...هر کسی اجازه بده کپی میکنم اینور ❤️

هیچ وقت فکرشو نمی‌کردم اسنپ موتور درآمد خوبی داشته باشهخدا بهتون برکت بده 🥰

البته نسبت به زحمت و خطراتش واقعا مبلغ زیادی نیس

تو دمای ۴۴درجه تابستون تو بارون و برف ،توی تهران به این شلوغی روی دوتا چرخ واقعا خطرناکه ولی خب علاقشه کاریش نمیشه کرد😅

به به ببین کی اومده 😍عزیزمن الیسا جون پوست قدیمی من حال دلت خوبه عزیزم ❤️ ؟برقرار هستی نه فدات شم ن ...

دورت بگردم مهربونم ❤️

بله دیگه ب حرفت گوش کردم و دل زدم ب دریا و رفتم جلو 

خیبی راحت تر از چیزی که فکر میکردم تونستم شروع کنم 🤭

کم کم به امید خدا مشتری هام بیشتر میشن ❤😍

مرسی بابت برنامه فداتشم 💋💋

دقیقا معصومه جان حرفی که مادرمن همیشه میزنه ...میگه نگو پنج تومن ده تا پنج تومن پنجاه تومن میشه یه ...

آفرین به مادرتون خدا حفظشون کنه

باریکلا به شما ...که شکرگزاری عادتت ❤️

شک نکن خدا از سرت فقط خواهد بارید ...تویی که قدردانی 

خدا غرق در نعمتش خواهد کرد 

خوب کاری می‌کنی عزیزم.

انشالله به زودی به هدفتون میرسین 

2810