سلام بر همه
من اومدم 🤗
چقدر صفحه !!!!!!😐🙄 متاسفانه پیام های بلند و آموزنده ای ندیدم 💔
یه چیزی من فهمیدم اگه شل کنی یهو یه عالمه پول از کف میره 😱 منم دو سه روزه شل کرده بودم و ...
خوب ما در شهریور کلی خرج داریم که از حالا به فکر
لطفا تولد ها و مناسبت ها را زود زود چک کنید که بهتر و اقتصادی تر برنامه ریزی کنید 😜
تولد همسر را داشتیم، به بنده یک عدد ادکلان اسپرت کادو داده بودند ، یکی از دانش آموزان منم نشون نداده بودم واسه اینجا 🙃🙃
یه عدد کیک دو نفره سفارش دادم با اسنپ باکس برام اوردند که اینو تخفیف داشتم کلا شد ۷ تومن 🤪🤪
دوستان این شیرینی فروشی های توی اسنپ گرونه ، منم نزدیکمون یه شیرینی فروشی عالی سراغ داشتم ، از گوگل مپ زنگشون زدم برام عکس کیک های روزشون را فرستادند و من انتخاب کردم و۱۲۸ زدم به کارتون و ... 🌱🌱🌱🌱🌱
برای گل ، هم دست به دامن گوگل مپ شدم ، ده جایی زنگ زدم تا رسیدم به یه گل فروشی با شخصیت خیلی راهنمایی ام کرد و گل آلستر سفارش دادم ۱۳۰، بعد دوباره زنگ زدم برام عروس و سبزی هم بذار 😂😂😂 چقدر میشه گفت همون ۱۳۰ اینجا هم اسنپ باکس گرفتم با تخفیف شد ۷ تومن ،
بعد با یه سبد گل که قبلا داشتم تزیین کردم 🥰🥰🥰 اسفنج های قبلی را توی آب گذاشتم و گل ها را داخل گذاشتم
خدایی عاااالی شد 🥳🥳🥳
شما میتونید کیک یا کادو را بذارید وسط سبد و دور تا دورش را کل بزنید 🌸🌸
اینم بگم آقای گل فرووووش یه عالمه عروس و ... داده بود خیلی زیاد واقعا ، خدا خیرش بده 😍 منم تو همون گوگل مپ نظر مثبت براش گذاشتم و عکس گل ها را براش گذاشتم 🥰🥰
برای کلیپ ؛ یه کلیپ داشتم برای سالگرد ازدواجمون درست کرده بودم
اون را بردم تو اینشات، آهنگ فیلم را حذف کردم 👍 یه کارت تبریک تو کارت تبریک دیجیتال ( بزنید تو بازار میاد) درست کردم و گذاشتم اول فیلم ، یه دو تا عکس جدید هم گذاشتم اول کلیپ و یه آهنگ تولد گذاشتم روش😅😅😅🍬🍬.
اینجوری تو ده دقیقه یه کلیپ توپ ساختم که اون نفهمید تکراریه😏😏😏
دو تا بلیط تگزاس ۳ را هم سفارش دادم و رفتیم .
امیدوارم ایده هام به دردتون بخوره و خدا عزیزانتون را حفظ بکنه.
برای تولد دو تا از دوستام هم که نزدیک هم هستند با خودم بلیط ، پارک آبی تصمیم دارم بگیرم 🥰 به نظرم خیلی بهمون خوش میگذره .
یکی دیگه هم تولدشه ، میخوایم با همکاران بریم ، ازش پرسیدم چی دوست داری برات همون را بیاریم 😅🙃 ببینم تو کلبه جوایز چی دارم براش ببرم و پیک بقیه را بگیرم 😂😂😂
راستی طرح نگین بانک سپه تا ۳۰ مهر وقت داره اگه حساب دارید سریع برید وامتون را بگیرید ، من ۸ میلیون امتیاز وام داشتم ولی گفتم ولش کن کلی باید مدارک ببرم که دوستم گفت نه خودم میام دنبالت برو بگیر حیفه😎 منم دیدم راست میگه من باید شهریه دانشگاه بدم همین خیلی کمکه.
تا سلامی دیگر بدرود .