2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزجان میشه معرفی کنید برای من

عزیزم طلای قاسمی 

طبقه اوله صبا مال کنار پستخونه لشگر

هرروز ساعت ۵تا ۸ عصر فقط فروش دارن

روزا میتونی از پیج انتخاب کنی و عصر بری حضوری تحویل بگیری

همه طلاهاش شسته شده س بدون جرم با ۳.۵ درصد اجرت

پیجشم طلا قاسمی بزنین 

قربونت برم عزیزم ♥️ لطف داری فدات شم آفرین به تو که پست همسرداری و اجرا کردی...برای پس انداز و پیشرف ...

@masumehjoon    

سلام معصومه جان خوبی یه سوال داشتم ازت

عزیزم شما که کارت های همسرت دستته، پول برای توی جیب آقاتون رو ماهی چقدر میدی ؟ 

برحسب نیازشون یا نه یه مبلغ ماهیانه ای براشون در نظر گرفتی؟ 

مثلا برای همسر و بچه چقدر در نظر بگیریم خوبه؟ 

بنظرت دوتومن برای پول توجیبی یک آقا خوبه یا نه کمه یا زیاده؟ 

پول توی جیبش و پول بنزین موتورش (برای موتور هفته ای ۳۰ تومن بنزین میزنه ) و اینترنت و حالا گاهی وقتا قهوه ای چیزی ک بیرون میخوره

همسرم که میگه هرچقدر مرام و معرفت داری برام بزن🤪    

اینم بگم همین عصری با هزارو یک ترفند و نذر و نیاز😁 راضیش کردم کارت و مخارج رو به دست بگیرم 

تازه بهم گفت امتحانی برای دوسه ماه 

گفتش اگه خوب مدیریت کنی کلا بهت میدم کارتو

خدا کنه فقط سربلند بیرون بیام از این امتحان  🤲

توکل برخدا

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

سلام بر همه 

من اومدم 🤗

چقدر صفحه !!!!!!😐🙄 متاسفانه پیام های بلند و آموزنده ای ندیدم 💔 

یه چیزی من فهمیدم اگه شل کنی یهو یه عالمه پول از کف می‌ره 😱 منم دو سه روزه شل کرده بودم و ...

خوب ما در شهریور کلی خرج داریم که از حالا به فکر 

لطفا تولد ها و مناسبت ها را زود زود چک کنید که بهتر و اقتصادی تر برنامه ریزی کنید 😜

تولد همسر را داشتیم، به بنده یک عدد ادکلان اسپرت کادو داده بودند ، یکی از دانش آموزان منم نشون نداده بودم واسه اینجا 🙃🙃

یه عدد کیک دو نفره سفارش دادم با اسنپ باکس برام اوردند که اینو تخفیف داشتم کلا شد ۷ تومن 🤪🤪

دوستان این شیرینی فروشی های توی اسنپ گرونه ، منم نزدیکمون یه شیرینی فروشی عالی سراغ داشتم ، از گوگل مپ زنگشون زدم برام عکس کیک های روزشون را فرستادند و من انتخاب کردم و۱۲۸ زدم به کارتون و ... 🌱🌱🌱🌱🌱

برای گل ، هم دست به دامن گوگل مپ شدم ، ده جایی زنگ زدم تا رسیدم به یه گل فروشی با شخصیت خیلی راهنمایی ام کرد و گل آلستر سفارش دادم ۱۳۰، بعد دوباره زنگ زدم برام عروس و سبزی هم بذار 😂😂😂 چقدر میشه گفت همون ۱۳۰ اینجا هم اسنپ باکس گرفتم با تخفیف شد ۷ تومن ، 

بعد با یه سبد گل که قبلا داشتم تزیین کردم 🥰🥰🥰 اسفنج های قبلی را توی آب گذاشتم و گل ها را داخل گذاشتم 

خدایی عاااالی شد 🥳🥳🥳

شما میتونید کیک یا کادو را بذارید وسط سبد و دور تا دورش را کل بزنید 🌸🌸

اینم بگم آقای گل فرووووش یه عالمه عروس و ... داده بود خیلی زیاد واقعا ، خدا خیرش بده 😍 منم تو همون گوگل مپ نظر مثبت براش گذاشتم و عکس گل ها را براش گذاشتم 🥰🥰

برای کلیپ ؛ یه کلیپ داشتم برای سالگرد ازدواجمون درست کرده بودم 

اون را بردم تو اینشات، آهنگ فیلم را حذف کردم 👍 یه کارت تبریک تو کارت تبریک دیجیتال ( بزنید تو بازار میاد) درست کردم و گذاشتم اول فیلم ، یه دو تا عکس جدید هم گذاشتم اول کلیپ و یه آهنگ تولد گذاشتم روش😅😅😅🍬🍬.

اینجوری تو ده دقیقه یه کلیپ توپ ساختم که اون نفهمید تکراریه😏😏😏

دو تا بلیط تگزاس ۳ را هم سفارش دادم و رفتیم .

امیدوارم ایده هام به دردتون بخوره و خدا عزیزانتون را حفظ بکنه.

برای تولد دو تا از دوستام هم که نزدیک هم هستند با خودم بلیط ، پارک آبی تصمیم دارم بگیرم 🥰 به نظرم خیلی بهمون خوش میگذره .

یکی دیگه هم تولدشه ، می‌خوایم با همکاران بریم ، ازش پرسیدم چی دوست داری برات همون را بیاریم 😅🙃 ببینم تو کلبه جوایز چی دارم براش ببرم و پیک بقیه را بگیرم 😂😂😂

راستی طرح نگین بانک سپه تا ۳۰ مهر وقت داره اگه حساب دارید سریع برید وامتون را بگیرید ، من ۸ میلیون امتیاز وام داشتم ولی گفتم ولش کن کلی باید مدارک ببرم که دوستم گفت نه خودم میام دنبالت برو بگیر حیفه😎 منم دیدم راست میگه من باید شهریه دانشگاه بدم همین خیلی کمکه. 

تا سلامی دیگر بدرود .

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
سلام بر همه من اومدم 🤗چقدر صفحه !!!!!!😐🙄 متاسفانه پیام های بلند و آموزنده ای ندیدم 💔 یه چیزی من ...

الان دیدم واای چقدر کلمات را اشتباه نوشتم 😜 امیدوارم بفهمید 😴

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
خواستم طلا فروشی با اجرت کم معرفی کنم اما چون تهران نیستین ارسال ندارن متاسفانه🌻

عزیزم قربون لطفتون ..🥹رشت جاییو نمیشناسین ؟؟🥺🥺

از دوستان کسی رشت جایی میشناسه برای طلای خوب و‌منصف و‌کم احرت ؟ بگین تروخدا 

سلام بر همه من اومدم 🤗چقدر صفحه !!!!!!😐🙄 متاسفانه پیام های بلند و آموزنده ای ندیدم 💔 یه چیزی من ...

عزیزم‌ضمن تبریک‌تولد همسرت🌻🌻 

طرح نگین بانک سپه چیه ؟ چقد وام میده ؟ ضامن اینام میخاد ؟؟ 

عزیزم اینکه حساب نگین اتیه بانک سپه تا ۳۰ مهر وقت هست یعنی کسانی که این حساب رو دارن بعد از اون نمیتونن وام بگیرن؟

عزیزم اینکه حساب نگین اتیه بانک سپه تا ۳۰ مهر وقت هست یعنی کسانی که این حساب رو دارن بعد از اون نمیت ...

عزیزم‌اصن این حساب  نگین اتیه چیه ؟ باید حساب جداگونه وا‌کرد ؟ شرایط وامش و‌مبلغش چیه بمنم میگین لطفا 

مبارکه😍

منم اون مدت که تاپیک نمیومدم تولد همسرم بود اون روز سر تمرین بود منم با مربیش هماهنگ کردم واسش همونجا کیک و گل بردم خیلی خوشحال شد😃 کادو هم براش پودر پروتئین خریدم خودمم استفاده کنم😂

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم‌اصن این حساب نگین اتیه چیه ؟ باید حساب جداگونه وا‌کرد ؟ شرایط وامش و‌مبلغش چیه بمنم میگین لطف ...

حساب بانک سپه بوده که  دیگه این حساب رو باز نمیکنن ولی کسانی که حساب دارن چون با بانک قرارداد امضا کردن هنوز میتونن وام بگیرن که ظاهرا اونطور که سما جان گفتن همون هم داره برچیده میشه

2810