2777
2789
سلام عزیز دلم مبارکت باشه عزیزم...اکه کد اتحادیه و هولوگرام داره و ..وکیومش سالم ...نگران نباش و این ...

عزیزم جواب دادم خصوصی خونه یک میلیارد و ۲۰۰

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
بله میشهمشکلی ندارنپارسیان ها شکل های متفاوتی دارنبعضی ضخیم تر و بعضی نازکن حتی با وزن های مثل هم

ممنون خانومی🙏

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم😍😍😍😍

بالاخره منم دیروز باکسامو تکونی دادم و راهی خرید برای ۱۳ صفر شدم😍

خداروشکر چقدرررر شلوغ بود طلافروشیا♥️

چه شور و حالی بپا بود

از خوشحالی مردم شاد شدم😍

الهی شکرررررر

اول ب نیت خرید ماشین پدرم براشون ی جا سوییچی خریدم♥️ 

بعدم برای خرید خونه بزرگتر ی ظرف دکوری کوچولو♥️

سوم یه بشکاف خریدم ب نیت موفق شدن تو کار خیاطی و ...😍😁😁😁

و دراخر ب نیت افزایش رزق و روزی طلای فسقلی 😁

۵۴۰ سوت بود ک برام ۷ درصد حساب کرد ۲ میلیون و ۳۰ هزار✅️

انشالله ک دلاتون همیشه پراز عشق و محبت و خوشی 

جیباتون پراز پول و ثروت😍😍😍😍

سلام دوستان من دیروز رفتم طلا بخرم طلای ۱.۸۰۰ گرمی میگفت ۸۱۰۰ (جلوه ی زیادی داشت زنجیر مدل یزدی بود)یه جا دیگه قیمت کردم زنجیر بود ولی مدل یزدی نبود۲گرمی بهم گفت ۸۲۰۰ شما باشید کدومو میخرید؟اونی که تو دلتونه یا اونی که ازنظر قیمت به صرفه تره؟۲۰۰ سوت تفاوت وزن داره ۲۰۰سوت چقدرمی ارزه؟ بعد هرکدوم گرمی چند باهام حساب کردند؟گرمی ۳۵۱۰بود قیمت طلا؟

سلام امروز با شوهرم رفتیم دفتر خونه میخواد مغازه ای به اسمم کنه انشاالله که قراره فردا بریم دارایی و شهرداری 

حالا یک سوالی که چند وقت پیش همینجا بحثش بود که خانما میگفتن چیزی که شوهر به اسم زنش میکنه هر وقت خواست میتونه پس بگیره واقعیت داره ؟؟موقع نام به نام مگه مینویسن که طرف ایا پولی داده به مالک یا نداده؟کسی در این مورد میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

سلام. بدون سپرده، ده میلیون وام میده؟

من قبلا وام شش تومنیش رو گرفته بودم ولی بعد از اون حساب بلوم کلا خالی بود با حساب ویپاد کار میکردم که چند روز پیش پیامک فعال شدن وام ده تومنیم اومد بدون سپرده ای دیگه نمیدونم بع خاطر تسویه ی به موقع وام قبلی بود یا به چه دلیل دیگه ای🤷🏻‍♀️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
ببخشید عزیزمشب بود قسمت ریاضی مغزم خاموش بود. 😁تا ۳۵ الی ۴۰ میلیون برو یک نیم ست گوشواره و پلاک با ...

خواهش میکنم ؛ عب نداله من گاهی روزام قسمت زیاضی مغزم آفه‌چه برسه به شب 😁🥴

مرسی مرسی نظرت خیلی دلنشین بود برام ☘️🫠

ببخشید عزیزمشب بود قسمت ریاضی مغزم خاموش بود. 😁تا ۳۵ الی ۴۰ میلیون برو یک نیم ست گوشواره و پلاک با ...

خواهش میکنم ؛ عب نداله من گاهی روزام قسمت زیاضی مغزم آفه‌چه برسه به شب 😁🥴

مرسی مرسی نظرت خیلی دلنشین بود برام ☘️🫠

2810