سلام دوستای خوبم شبتون بخیر...
من جدیدا به جمع تون پیوستم، خوشحالم که تاپیک به این خوبی رو پیدا کردم، کاش زودتر باهاتون آشنا میشدم،
گزارش من:
این مدت ی مقدار پس انداز کرده بودم از پویایی که همسرم میزد به کارتم برا مخارج خونه و....
ولی چند روزه مهمون برام اومده، خانواده خودم هستن،
چون ما مرکز استانیم، برا دکتر اومدن از یکشنبه هفته پیش هستن، نمیدونم تا کی بمونن،خانوادم خیلی برام زحمت کشیدن و من واقعا مدیون شون هستم
ولی واقعا هزینه ها خیلی بالاست و ناچار شدم از کارت پس اندازم برداشت کنم،
خیلی هم سعی کردم مدیریت کنم، ولی خوب تو خانواده ما این چیزا جا نیفتاده،صرفه جویی معنا نداره، از وقتی یادم میاد هیچ مدیریتی نبوده تو خانواده مون برا مسائل اقتصادی
از همیشه مهمون زیاد داشتیم، همیشه کلی آدم میومدن خونمون میخوردن و میرفتن و بعد از فوت بابام فهمیدیم بهیچ دردی نمیخورن
تمام مراسم هاشون مامانم و بابای خدابیامرزم طلا میبردن، ولی بعد که موقع جبران شد میبینی ۵۰تومن صد تومن میذاشتن تو پاکت میدادن
خدای بزرگ رو شاکرم که با این تاپیک آشنا شدم و قدر پول رو میدونم،البته که هنوز خیلی راه دارم تا به اون نقطه ایده آل برسم ولی برای شروع خوبه
۲۰وخرده ای سیو کرده بودم این چند روز خیلی خرج شد، یکی دو تا هزینه ناخواسته دیگه هم بهم تحمیل شد، شبی زنگ زدم به دوستم که طلافروشی دارن با همسرش باهم کار میکنن، گفتم من طلا میخوام ولی اجرت ۳درصد، ۷درصد نمیخوام
اونم چند تا عکس فرستاد گفتم نهایتا بشه ۲۰تومن، تا عاقبت بین اونا ی ست کارتیر انتخاب کردم گفت میشه ۲۴ت گفتم اشکال نداره
ی مقدار برا هزینه ها ته کارتم میذارم ، ی مقدار هم از دوستم قرض گرفتم که ۴شنبه حقوقم رو دادن پس بدم بهش، چون برام مهم بود حتما فردا خرید کنم طلا رو
تو پست بعدی عکسش و میفرستم ببینید شما که حساب کتاب تون اوکی هست این دوستم گولم نزده باشه 😅😅😅😅