2777
2789
سلام یه نفر کد معرفی میلی گلدش رو بده میخوام ثبت نام کنم

سلام عزیزم این‌کد منه ولی فعلاً اون طرحشون که به دو طرف هدیه می‌دادن رو برداشتن مثل اینکه چون دیشب دوست من نصب کرد هدیه ای دریافت نکردیم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام صبح شنبه همگی بخیر امیدوارم هفته خوبی داشته باشید یاداوری کنم که فردا ۱۳ صفر هست کسانی که اعتقا ...

عزیرم نمیدونم کدوم شهر ساکنید ولی توی دیوار سرچ کنید درمان شپش توی یه سری ارایشگاه ها تو یه جلسه پاکسازی انجام میدن بعدم یه محلول بهتون میدن که هر چند ماه یک بار باید باهاش سرتون رو بشورید. لطفاً هر چه سریع تر اقدام کنید که خدای نکرده بقیه افراد نزدیکتون درگیر نشن.

عزیزم خب قسطاشو چجوری پرداخت میکردید؟تاجایی که میدونم اقساط وام اوراق خیلی سنگینه .بعد برای بقیه خرج ...

عزیزم من گفتم که پول خیلی کمی برا مخارج خودمون میموند چون خیلی قسط داشتیم و هر سال به اون اجاره خونه اضافه میشد و یه پولی برا ما اضافه میشد،ولی به طور کلی بگم من خودم خیلی از خرجارو حذف میکردم مثلاً شاید کسی باور نکنه ولی من در طول این 8سال یه شیشه مربا،ترشی،خیارشور ....نخریدم همش خودم میگیرم و من حتی یه بارم یادم نمیاد پول به کیسه زباله داده باشم،ویا مثلاً شاید در کل این 8سال من 5بار از سوپری خرید نداشتم فقط فروشگاه،مثلا گوشت رو شریکی با کسی گوسفند میگیریم سرمیبریم،میوه از مغازه اصلا و ابدا شاید چند بار،حبوبات و رشته پلو و رشته اش ماکارونی سویا لیمو و ادویه جات......فقط به صورت فله تو بگو یه بار بسته بندی نمیخرم،پیاز و سیب زمینی فقط ریز میخرم از وسایلم خوب نگهداری میکنم،لباسامو مرتب نگه میدارم و اتوکشی و تاشده این بخشی از کارایی بود که انجام میدم،رب خونگی و لیمو آبغوره آبلیمو همه اینا با خودمه،مثلا یادم نمیادم میوه نوبر بگیرم میزارم ارزونتر که شد بعد میخرم اتفاقا شاید باور نکنی ولی خوراکمونم عالیه،و اینکه عزیزم من واقعیتش نه برنامه غذایی داشتم نه دارم و نه دفتر ثبت مخارج دارم،شاید این کارایی که من میکنم باب میل بعضیا نباشه ولی ما خداروشکر با همین کارا هیچ وقت کم نیاوردیم اینم بگم که اینایی که گفتم یه بخشی ازشون بود

عزیزم من گفتم که پول خیلی کمی برا مخارج خودمون میموند چون خیلی قسط داشتیم و هر سال به اون اجاره خونه ...

حرف مربا و ترشی و‌کلا محصولات خونگی‌ میشه فشارم میفته خیلی اینجور چیزا رو دوست دارم😅

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
حرف مربا و ترشی و‌کلا محصولات خونگی‌ میشه فشارم میفته خیلی اینجور چیزا رو دوست دارم😅

آره عزیزم من درسته خانه دارم ولی شک ندارم اندازه یه خانم شاغل تو زندگیم کمک خرجم، کشک، دوغ، ماست، پودر غوره، پودر فلفل، آرد سوخاری،پودر بامیه پودر گوجه.........و هزاران چیز دیگه که الان بگم خیلی زیاد میشه همه رو خودم درست میکنم،من خیلیا رو دیدم تو اقواممون که بنده خداها از صبح تا شب سرکارن بعدشم چون که وقت ندارن و خستن مجبورن که همه چی برن گرونتر بخرن،پست قبلی هم گفتم خداروشکر خوردنمون عالیه و هم اینکه همه چی طبیعی میخوریم با قیمت ارزونتر

آره عزیزم من درسته خانه دارم ولی شک ندارم اندازه یه خانم شاغل تو زندگیم کمک خرجم، کشک، دوغ، ماست، پو ...

عزیزم اگه بتونی از این کارایی که میکنی فیلم یا کلیپای کوتاه بگیری بذاری اینستا و یه بسته بندی خوب هم داشته باشی میتونی درامد خیلی زیادی داشته باشی

البته نمیدونم فضاشو داری یا نه

میوه خشک

مغز زردالو

سس فلفل

رب الوچه

پودر سیر

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم اگه بتونی از این کارایی که میکنی فیلم یا کلیپای کوتاه بگیری بذاری اینستا و یه بسته بندی خوب هم ...

مرسی عزیزم،خیلی پیشنهاد خوبیه فعلا که می‌خوام برا آزمون آموزش و پرورش امسال بخونم اگه نشد این فکر خوبیه حتما در آینده بهش فکر میکنم گلم

دوستان راهنمایی بفرماییدطلای دست دوم چند تومن بالای قیمت تابلو ارزش داره بخرم؟

به نظرم اگه تمیز باشه نهایتا گرمی  ۱۵۰ تا ۲۰۰ بالاتر خوبه..اگه برا پس انداز میخوای گرمی ۵۰ بالاتر هم پیدا میشه که برا استفاده مناسب نیست  

سلام عزیزای دلم دوستای گلم ❤️

حال دلتون خوبه دیگه انشالله

امروز به دلم افتاده بود براتون از همسرداری بنویسم

خیلیا اومدن تو خصوصی برام نوشتن که معصومه جون

چیکار کنیم همسرمون اصلا به حرفامون گوش نمی‌ده

حرف حرف خودش فقط

فقط نظراتشون رو بهمون الحاق میکنند 🙁 چیکار کنیم اینقدر همسرمون غر ...غرو نباشه

چیکار کنیم برامون خرج کنه 👌 و هزاران سوال دیگه

ببین دوست من ♥️ همانطور که برای زندگی مشترک به فکر  پس انداز و آینده نگری هستیم

همونطور هم باید به فکر کیفیت روابط امون در زندگی باشیم ❤️

به روابط زناشویی امون بیش از بیش اهمیت بدیم که یه اصل مهم در زندگی است 👌

مبحث همسرداری خیلی فراتر از این حرفهاست که با یه پست جمع آوری کرد 👌

من امروز می‌خوام به یه موردش که خیلی مهم اشاره کنم 👌

شاید حرفهایی که می‌خوام بزنم به ضرر م باشه و بخوان تعلیق ام کنند

ولی برام مهم نیست

حداقل دوستانم رو آگاه کنم 😊

ما باید این فرهنگ رو رواج بدیم 👌که به روابط زناشویی امون بیشترررر اهمیت بدیم

اگه بدونین که چقدررررر این یه مورد مهم ....که از فوایدش شگفت زده میشین 👌

ادامه دارد....

دوستان راهنمایی بفرماییدطلای دست دوم چند تومن بالای قیمت تابلو ارزش داره بخرم؟

عریزم‌ چرا باید بالای تابلو باشه ؟ من اینو‌متوجه نمیشم 

بحای مثلا اون‌۷ درصد ینی ؟؟؟ 

من یبار رفتم طلا بفروشم گفت مثلا صد تومن زیر تابلو‌برمیداریمش یا یکیم گفت ونجا تومن کمتر از تابلو‌اینجوری

بعد سوالم‌اینه‌مثلا اگه بخایم بریم طلای دست دوم بگیریم چی کار باید بکنیم نکاتش‌چیه ؟ 

اگه‌کسی‌میدونه‌منم راهنمایی کنه ☘️🙏🏻 

سلام عزیزای دلم دوستای گلم ❤️حال دلتون خوبه دیگه انشاللهامروز به دلم افتاده بود براتون از همسرداری ب ...

خواهشاً نگو از من گذشته ...خواهشاً نگو معصومه هم فکرش به چیا هست 😉
خواهش نگو طرف از خدا خواسته فقط فکرش ......
برای هر رده ی سنی بعد از  زندگی متاهلی لازم 👌
چه من معصومه که سی و چهار سالم
چه توی عزیزی که شصت هفتاد سالت ❤️
برای همه امون نیاز ...که به عقیده ی خود من

زندگی در این یه مورد خیلی خلاصهههه میشه👌 که دنیا روش می‌چرخه 👌

همیشه به این فکر میکنم که چرا ما به فکر پوستمون هستیم ...به فکر ناخن امون هستیم ....به فکر موهامون هستیم 👌
تا میبینیم موهامون نامنظم و جلوه ی بدی داره تندی با آرایشگر حرف می‌زنیم ...میریم برای پروتین ترابی

پول نداشته باشیم حداقل به فکر این هستیم که دنبال یه شامپوی خوب باشیم 👌
بگو ببینم دوستم برای ترمیم رابطه ات چیکار می‌کنی؟؟؟؟
آیا به این هم یه بار فکر کردی ؟؟حداقل پول مشاور نداری
یه مطلب سرچ کنی و ده دقیقه وفات رو بگذاری بخونی ؟
اصلا به این فکر کردی
که چیکار کنم ؟که رابطه ام مستحکم تر باشه ؟.

اکه آره که واقعا باریکلا بهت ❤️اگه نه که حتما بهت توصیه میکنم ...حتما آموزش ببینید ...حتما مشاور بگیرید
چطور ناخن امون تا بلند تر میشه ...زودی به هر نحوی شده دنبال پولش هستیم که بریم ترمیم اش کنیم
چطور به فکر ابرو ..پلک و استیشن و ناخن وهزار و یک چیز دیگه  ...هستیم
ولی برای اون یه مورد مهم میگی ...اح بابا من نمی‌دونم دیگه چرا دوست ندارم 👌چرا اینقدر سرد مزاجم

اح بابا من نمی‌دونم چقدر چندش ام میشه 🤦
اح بابا نمی‌دونم چرا مردا فقط به فکر اینن 🤦

عزیز من به فکر باش ....تویی که الان سنت به چهل نرسیده
اینطور سرد مزاجی...تمایل نشون نمیدی و بدت میاد ...و هزار و یک بهونه میاری که پشت کنی به عشقت و بخوابی 👌
فردا انتظار نداشته باش که همسرت سالها به پات بشینه ها
فردا سر انتظار نداشته باش که خیانت نبینی ها 👌

من خواهرانه بهتون میگم ...قصدم فقط آگاه کردن اتون
حالا نگین معصومه جون من همیشه پایه هستم ولی همسرم بهم خیانت میکنه 👌
این کلا بحث اش جدا از این موضوع که انشالله بعدها بهش میرسیم
الان صحبت من اینکه چرا واقعا

نمیان این س ک س ترابی رو برامون آموزش بدن ؟
همش گفتند زشته 👌زشته
چی زشته آخه ؟من واقعا درک نمیکنم
تا حرف می‌زنیم تعلیق میشیم
دفعه ی پیش حرف زدم تعلیق شدم 🙁

ولی دوستان ازتون خواهش میکنم به رابطه ی زناشویی اتون بیشتر اهمیت بدین👌 که متاسفانه هشتاد درصد طلاق ها به خاطر همین بلد نبودن ..یا اهمیت ندادن به این موضوع است 👌
نداشتن رضایت جنسی زوجین از همدیگر  👌
رابطه ای که خدا این همه براش ارزش گذاشته 👌
و در قرآن خودش هزاران بار بهش اشاره کرده 👌
که ما شما رو جفت آفریدیم که در کنار هم به آرامش برسین ❤️
رابطه ای که خداوند هزاران لذت درش گذشته 👌
خیلی ببخشید بیشتر و واضح حرف میزنم ❤️
احساس میکنم که این طور حرفها هم باید گفته بشه که ما آگاه بشیم ...

شاید من زیر دیپلم باشم و نتونم با کلمات بازی کنم

ولی لپ کلامم اینکه چرا آموزش نمی‌بینیم ؟
چرا وقتی یکی میخواد بیاد آموزش بده در همین خود سایت
زودی تعلیق میشه ؟
مطمینم خیلی ها احتیاج دارند به این نوع آموزش ها
عزیزان زندگی فقط کار کردن و پول در آوردن و پول جمع کردن نیست 👌
که به جرات بهتون میگم   اگه فقط تو فقط یه رابطه جنسی درستی داشته باشی
اصلا رنک مریضی رو نمی‌بینی ❤️
دوستای عزیزم که هفتگی میان برنامه ی غذایی مینویسند
هفتگی میان برنامه ی تفریحی مینویسیند 👌
برای زندگیاشون برنامه و پلن دارن 👌
عزیزان هفتگی هم باید بشینید برای این قسمت 👌 برنامه بریزن برای داشتن رابطه ی سالم ❤️
در هفته کم کم اش حداقل دوستانی که زیر چهل سال هستند ...سه بار در هفته براشون الزامی 👌
اکه رابطه ی خوبی ندارند .. حتمااااا باید به فکر ترمیم رابطه اشون باشند 👌
که منشا همین حال خوبی ها😍 ...همین داشتن محبت😍 و علاقه بین زوجین .😍همین شاداب بودنشون 😍همین خستگی ناپذیر بودنشون 😍..همین داشتن تعهد 😍هستش
که فقط از این یه مورد سر چشمه میگیره 😍❤️

برعکس نداشتن رابطه بین زوجین 😟
و بی توجهی به رابطه 🙁
باعث میشه که هم مرد هم زن پرخاشگری کنند 👌
الکی بهونه بیارند
فقط دعوا دعوا کنند
سر بچه ها داد بزنن ..از .نقطه ضعف  های طرف مقابل بگن و بکوبند به سر هم. 🙁
و زندگی رو برای خودشون و بچه هاشون زهرمار کنند 🙁
اگه دلت میخواد که همسرت اونیکه میخواد باشه ❤️
همسرت تو مشتت باشه
همسرت بهت ارزش و بها بده ❤️
بهش برس ❤️ کمبودی نذار ...حداقل کمبود از طرف تو نباشه