2777
2789
دوستان من بحاطر نوع کار خاصم بهمونهرهفته شیر میدن که من و همسر شیر ساده رو اصلا نمیتونیم بخوریم و هم ...

یاد برادرشوهرم افتادم کارمندن خودش و خانومش اوضاع مالی توپ. 

ی روز خونه مادرشوهرم بودیم  دختر من بهونه میگرفت برادرشوهرم هم دعوت بودن مادرشپهرم زنگ زد ک ی چیز هم برای بچه برادرت بگیر تو راه داره بهونه میگیره اونم از نوشابه هایی ک سلف شرکتشون میده و اضاف اومده بو و گرم بود و گازش خالی شده بود بس ک مونده بود برا دخترم اورد 🤕🤕🤕😂😂😂

منظورم ب شما نبود اصلا ولی این کارشون خیلی از نظر من زشت بود 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوبم من ی پولی حدود ۲۰۰ میلیون ،برای یک هفته دستمه اگر بذارم داخل قدرت خرید مفید ، بهم س ...

مفید 26درصد سود میده که برای یک هفته یک میلیون میده .سود رو دوم ماه میدن الان بزارید ماه بعد سودش رو میدم چون چیزی تا سر برج نمونده

ویپاد14000سکه میده که میتونید 30میلیون وام 6ماهه یا 15میلیون 12ماهه بگیرید

سلام دوستان خوبم من ی پولی حدود ۲۰۰ میلیون ،برای یک هفته دستمه اگر بذارم داخل قدرت خرید مفید ، بهم س ...

سلام عزیزم برای یک هفته حدودا یک میلیون بهتون سود میده .

چرا داخل همون ویپاد نمیگذارید برای گرفتن سکه و وام . 

سلام خانما لطفا هرکی خوند راهنمایی کنه ممنون میشم💝مامانم میخاد طلاشو بفروشه بعد به اسم من ماشین ثبت ...

عزیزم کلن طلا فروختن برا ثبت نام ماشین  که   معلوم نیس اسمت در بیاد یا نع کار درستی نیس 

فوقش بتونی ۱۳۰ قرض کنید. بانک صادرات مابقیشو برا مشتریای که اونجا حسابشون وکالتی کنن میزارع روش بعذ از آزاد شدن بانک ۱۰۰ تومنه خودش برمیداره دو هفته ای  ازاده  میشع از میشه اگر برنده شدین اونوقت طلا بفروشین

عزیزم کلن طلا فروختن برا ثبت نام ماشین که معلوم نیس اسمت در بیاد یا نع کار درستی نیس فوقش بتونی ۱ ...

من نمیدونستم اگه واقعا بانک صادرات صد تومنشو بده فک کنم مامانم بتونه ۱۳۰ تومنشو خودش جور کنه مرسی که گفتی 

بچه ها ما ۸ساله ازدواج کردیم و همسرم کارمنده تقریبا ماهی ۳۵میگیره خودمم خانه دارم و یه بچه داریم و س ...

من باشم اولین هدفم رو میزارم تو عوض کردن ماشین 

حیف نیست با سه تا خونه و طلا که قطعا از مدیریت خوبتون هست ماشینتون پراید باشه 

ماشین رو ارتقا بدید الان زمونه ای شده که ماشین هم جز سرمایه حساب میشه 

هم خودتون راحت تر هستید هم امنیت بیشتری داره 

2810