2777
2789
عزیزم میتونید هدف بگذارید خونه هاتون رو ارتقا بدید به خونه بزرگتر یا نوسازتر .

یعنی شما میگید هدفم ارتقای ساختمان ها باشه یا مثلاً خرید زمین یا خرید خونه دیگه یا ملک تجاری؟نظر شما چیه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میدونی شرایطت خیلی شبیه من هست ، من هم خیلی بار اقساط روی دوشم هست و بعضی وقتها واقعا خسته میش ...

سلام عزیزم . ببخشید من پست گذاشتم بالا چند روزه گیر کردم نمیتونم وارد ویپاد بشم، با پشتیبانی  هم تماس گرفتم گفتن باید اندروید گوشیت بالا ۹ باشه ک برا من ۱۱ هستش باز گفتن حذف کن دوباره نصب کن انجام دادم باز نشد 🤦‍♀️

⚡I have myself
عزیزم میتونید هدف بگذارید خونه هاتون رو ارتقا بدید به خونه بزرگتر یا نوسازتر .

دلیل گیج شدنم اینه چون قبلاً با تاپیک آشنا نبودم همینجوری بدون هدف پس انداز میکردم ولی الان متوجه شدم همه قبلش هدف می‌زارن و راحتتر به هدفشان میرسن

یعنی شما میگید هدفم ارتقای ساختمان ها باشه یا مثلاً خرید زمین یا خرید خونه دیگه یا ملک تجاری؟نظر شما ...

بله عزیزم اونها هم هدفهای خوبی هست ولی خوب ملک تجاری واقعا شاید به سرعت دست یافتنی نباشه ولی اگر ارزش این ملکهاتون رو بالاتر ببرید میتونید مثلا چند سال دیگه با فروش یکیشون به ملک تجاری هم برسید .

و خرید ویلا هم گزینه خوبی هست .

دلیل گیج شدنم اینه چون قبلاً با تاپیک آشنا نبودم همینجوری بدون هدف پس انداز میکردم ولی الان متوجه شد ...

عزیزم بدون هدف که نبوده قطعا وقتی تونستید ۳ تا خونه بخرید پس توی مسیر پس انداز بودید ، الان هم باز همونطوری برید جلو بالاخره توی مسیر ایده های جدید هم به ذهنتون میرسه . 

درود به همه🌼

معصومه جون یه تنه به تاپیک انرژی خاصی میده،  خانم شما یه نابغه اقتصادی هستی،  خدا همراهت باشه و به هدفهات برسی 🌸

من چند وقته تاپیک رو میخونم و همش حرص میخورم از گذشتم و عدم پس انداز هدفمند وقتی کار من و همسرم خوب بود 

الان به دلیل شرایط نابسامانی که برای کار ما بوجود اومده من خانه دار شدم فقط و همش تو فکر یک کسب و کارم 

یه روز میگم ایبوک میفروشم 

یه روز تو فکر استخدامی شرکتام 

یه روز میگم چه دفتر یا مغازه ای بزنم که چرخش خوب بچرخه 

ولی میگم کسب و کار از خودم باشه گزینه بهتریه 

ولی این مشکل مالی که برامون پیش اومد شاید یک تلنگری بود  یا حکمت یا....  که یکم حواسم جمع تر بشه،  اطرافیان و بهتر بشناسم ،  قدر نعمت هایی دارم بیشتر بدونم  و ریخت و پاش و خرید های بی ملاحظه و اینکه این آف خورده و...  بزارم کنار 

تو تغذیه بیشتر دقت کردم  من همش کلی گوشت و مرغ و...  درست میکردم و هر روز خدا غذا برنجی فک کردم شاهکار کردم 😓 یکم مخلفات نزدم تنگش 

چقدر میرفتم فروشگاه و نصف بیشتر خرید هام هله هوله بود یکبار شوهرم به روم آورد گفت نگاه کن ببین چی خریدی یک میلیون  الان میفهمم متاسفانه!!!  و خرج کردن های بی مورد دیگه 

مهمونی دادن الکی 

سفرهای پر هزینه 

لباس هایی که دمده شده و..... 

کم کم اصلاح سبک کردم 

غذای برنجی رو متعادل کردم، مخلفات و دورچین بیشتر شد

فریزر  و یخچال با برنامه پر و خالی میشه 

میوه بیشتر میخورم و هله هوله ها کاهش شدیدی داشت ( البته من ازونام که میخورم چاق نمیشم) 

لباس و کیف و کفش به حداقل رسیده  

بجای پول کتاب خودم و بچم عضو کتابخونه شدیم 

استفاده از حمل و نقل عمومی بیشتر شده 

و خیلی کارهای دیگه 

ممنون میشم دعام کنید کسب و کارمون رو روال بیاد  و این نقطه صفر گذر کنیم ❤

امیدوارم همه به نقطه امن برسیم 🌸

سلام عزیز دلم ❤️ بله تامین اجتماعی داره نمی‌دونم چرا نمیتونم ریسک کنم آنلاین پرداخت کنم فک میکنم نمی ...

من اینکار رو برای یکی از اطرافیانم هر ماه انجام میدم و مشکلی پیش نیومده

باز یه نفر دیگه از اطرافیانم بیمه زنان خانه دار رو آنلاین پرداخت میکنه

عزیز دلی😘

سلام بر بانوان عزیز و دوست داشتنی😘

ببخشید من یه سوال داشتم ممنون میشم از پاسخگوییتون💗

آیا به پولی که تو حساب ویپاد داریم سودم تعلق میگیره؟

اخه امروز دوتا ۳۰هزار تومن به حساب من اومد و نوشته سند انتقال حساب از کسب و کار ویپاد این مربوط به چی؟

فکرنمیکنم برای کد مع رف باشه چون اونو میزنه هدیه معرفی دوست

سلام خانم های اقتصاد دان. طلا میخام بخرم الان بخرم‌

یا اینکه دست نگه دارم نو بخرم یا دست دوم چون دست دوم پراز اشغاله موقع تعویض بیشتر ادم ضرر میکننه هرکی سررشته داره خواهرانه کمکم کنه

2810