2777
2789
ممنون ک جواب دادید الان زدم نوشته اشتراک پلاتینیوم ب مبلغ ۵۵۰۰ باید داشته باشید این چیه شما میدونید ...

عزیزم اون هزینه زیرساخت وام هست که باید نقدی پرداخت کنید .

مراحل وام رو که برید خودش یک مرحله داره که باید این پول رو پرداخت کنید .

عزیزم اون هزینه زیرساخت وام هست که باید نقدی پرداخت کنید .مراحل وام رو که برید خودش یک مرحله داره که ...

یعنی ۵۵۰۰ اینجا پرداخت کنم برای ۴۰ میلیون وام هم ۴۵ تومن برگردونم تقریبا ۱۱ تومن باید اضاف تر بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به خانمای گل و با اراده 

من خیلی وقته اینجارو میخونم و باهاتون آشنا هستم ولی تا حالا پست نذاشته بودم الان یه سوال دارم از خانومای که شم اقتصادی شون خوبه لطفا جواب بدید

من اندازه ۳۰۰ ملیون طلا فروختم دوما پیش و دویستم نقد داشتم با یکی شراکت کردم تو خرید یه خونه که تو شهرستان قم هستش

پونصد من دادم پونصد طرف مقابل و ۳۰۰ ملیون هم چک دادیم تا ۶ ماه باید تصویه کنیم اون طرف به من گفت اگه نداری مابقی شو من میدم و تو به اندازه پولت سهم داری 

الان من میتونم ۱۵۰ جور کنم و بدم که ۵۰"۵۰ بشیم ولی از طرفی ماشین هم لازم دارم که داشته باشم چون جایی که ساکن هستیم یکم پرته و ماشین ضروریه برام

الان ۷۰ تومن نقد دارم به نظرتون بدم به خونه یا تبدیل به طلا کنم تا مابقی جور بشه و ماشین بگیرم؟

سلام دوستان عزیزم به نظر شما که تجربه دارید سکه بفروشم ماشین ایران خودرو ثبت نام کنم ؟ به نیت سود

به نظر من نه

تازه خرجی داری بده طلای مستعمل و ابشده و سکه امامی 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

و اینم اضافه کنم که خودمم شاغلم و با حقوق همسرم سر جمع ۳۵ تومن در ماه درآمد داریم و ۷ تومن قسط میدیم یه دونه بچه دارم زیاد ولخرجی هم نمیکنم اجاره خونه هم نمیدم ماهی ۲۰ پس انداز دارم

سلام به خانمای گل و با اراده من خیلی وقته اینجارو میخونم و باهاتون آشنا هستم ولی تا حالا پست نذاشته ...

به نظر من بده خونه

کارت با موتور راه نمیفته تا چند ماه ؟ یعنی میگم همسرت یک موتور بخره و با اون جایی برید تا انشالله پول ماشین جور شه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام به خانمای گل و با اراده من خیلی وقته اینجارو میخونم و باهاتون آشنا هستم ولی تا حالا پست نذاشته ...

سلام عزیزم اگر من بودم حتما شراکتم با ایشون رو پنجاه پنجاه میکردم. چرا؟ همیشه اون کسی که بیشتر سهم داره حق تصمیم گیری بیشتری هم داره و حتی حق تصرف بیشتر. حالا شراکت شما که قطعا برای سرمایه گذاری بوده. من بودم اول پروژه خونه رو تمام و کمال میبستم بعد میرفتم سراغ ماشین و یه یاعلی برای ماشین میگفتم.

کسی گروه مرد بازار تو تلگرام هست ؟من چند روزیه عضو گروهش شدم ولی هیجی در مورد کارهایی ک در گروع انحا ...

چرا هر وقت اینجا سوال میپرسم کسی جوابی نمیده ،انگار اینجا نامرعیم ،،فقط دوستای خودشون ریپلای میکنن و فقط جواب بعصیا میدن ،،بهصیا هم سختشونه ی راهنمایی کنن حتی اگه بدونن 

فقط خدا 
۵۵۰۰ فکر کنم برای ۵۰ میلیون هست ۴۰ میلیون یک مقدار کمتره ولی بله دیگه اینطوری هست .

سلام مامان سبحان خوبین یه سوال دارم

برای ثبت نام ماشین ۲۳۰ میلیون رو اگه توحساب بانک مهرم بزارم بلوکه بشه تاازادسازی واینا امتیازخوبی واسه وام جمع میشه یانه میدونین حدودی چقدمیشه؟یا بزارم پاسارگاد اونجا سکه میده؟اخه فعلا تا۶ماه نمیتونم وام بردارم ازویپاد چون تازه وام گرفتم

چرا هر وقت اینجا سوال میپرسم کسی جوابی نمیده ،انگار اینجا نامرعیم ،،فقط دوستای خودشون ریپلای میکنن و ...

من کلا به کسایی که میگن طلا کاهشیه طلا افزایشیه حالا چه مردبازار چه هرکی دیگه اعتماد ندارم کاری هم به حرفشون ندارم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
معصومه عزیز خداروشکر حال امیدت خوب شده😉❤برنامه ات برای آذر و دی چیه؟و چه برنامه ریزی و مدیریتی براش ...

عزیز دلم ❤️ تصمیم داریم یه آپارتمان نقلی بگیریم ....انشالله خدا بخواد 

واقیعتش برای امسال که طلا به گرم چهارصد خورده ای گرم نوشته بودم ...الان پنجمین ماه و من از شهریور ماه پارسال تا به این ماه

حدودا دویست پنجاه ...دویست شصت گرم خورده ای جمع کردیم ❤️ 

خودتون میدونین دیگه اسفند تا شهریور ماه ....روزای طلایی ما هستش ...همسرم کارش باز و به راحتی کار می‌کنه ❤️

و منم مدیریت میکنم 😊

واقعیت برای آذر و دی ماه نوشته بودم تو اهدافم که فرش های خونمون رو عوض کنیم ...و یه مقدار از نوع طلا ( پارسیان ) برای این مورد جمع کرده بودم 👌

و همسرم از صاحب کارهایی که چک دادند ...به مدت طولانی دادند برای آذر و  دی هستش 👌

اول میگفتم تا آذر ماه چک ها وصول بشه و منم پارسیان هوایی که برای فرش خونه جمع کردم ...بفروشیم و این هدفمون برای امسال تیک بخوره 😊👌

رفتیم فرش هارو نگاه کردیم ...دیدیم حالا فرش دستبافت شش متری ...شش تاش برای پذیرایی امون لازم 

جفتش میشه 

۱۵۰ملیون🙁 که اونم حالا از آشنا میخواهیم بگیریم که خودمون بالاخره تو کار فرش هستیم ومیفهمیم چی به چی 😊

اومدم حساب کتاب کردم دیدم ....شش تا شش متری یعنی سه جفت فرش بگیریم ...میشه ۴۵۰ملیون 

اینطوری هم دوست نداشتم که دو تا بگیرم .مثالا..مابقی بمونه واسه بعد 😊

یه چند وقت شب و روز فکر کردم  .....گفت الان این پول بزرگی حیف که بخوابونم تو خونه 👌

با خودم تصمیم گرفتم که ۴۵۰واقعا پول بزرگی ...بیام  بودجه بذارم

نخ و لوازم رو بگیرم بدم برامون ببافند که با نصف قیمت جمع اش کنم 😍

درست زمان بره شاید یک سال دوسال طول بکشه 👌

ولی بالاخره صحبت دویست ملیون پول که باید اضافی بدیم اگه از فروشنده بگیریم 👌

به خاطر همون اساسی که فکر کردم ...دیدم حالا فرش هامون،،، زیاد هم بد نیست که خیلی بد بشه 

اومدم با خودم گفتم که معصومه سال داره تموم میشه 😊😍

خودت رو هم قول نزن که بتونی نیمه ی دوم سال هم...صد دویست گرم  بتونی طلا جمع کنی 

ماها و روزهای طلایی ما دیگه آخراش و من تمام تلاشم رو میکنم 

شده ده بیست گرم هم اضافه بگیریم تا به اهدافم نزدیکتر بشم 😍

گفتم معصومه  یه فکری بکن که چطوری به چهارصد گرم نزدیک بشی 👌 

اومدم فکری که کردم رو آوردم رو کاغذ ....من دیدم حدود دویست گرم باید برای امسال طلا جمع کنم که تو این هفت ماه کار بزرگی 

درسته قرعه های سنگینی ...واسه آذر و آبان در میاد به اسمم ولی خب دیگه کار همسرم ضعیف تر میشه 👌 شاید اسنپ بره 

بعد فکر زیاد 😊گفتم حداقلش میتونم که یه آپارتمان نقلی بگیرم خودم رو بکشم به چالش ...😍

و اون قسمتی از  دویست گرم رو هم مجبور بشم ...تا دی ماه جمع کنم 😍

هر چی جمع کردم که فبها ..هر چی هم که نشد .در طول سال بعد انشالله جمع کنم اینطوری ...خونه رو بدیم رهن و مجبور بشیم تا سال دیگه رهن رو جور کنیم 😍

و بشه پس انداز طلایی ما برای سال ۴۰۳

خودتون هم میدونین که هدف من باغ و ویلاست برای سه سال دیگه .😍..ولی چون خطرناک و ریسک اون مقدار طلا جمع کردن 

تبدیل میکنم به ملک ....که بدونم برای سال ۴۰۳یه خونه گرفتم به ارزش مثلا دو میلیارد( با وام و با رهن )

سال دیگه هم همین روش تکرار بشه 👌سال بعد مثلا همون دو میلیارد واحد میشه دو سیصد ...دو نیم 😍هم پولم تبدیل میشه انگیزه میگیرم 👌 هم اینکه پولم نمی‌خوابه 😍

برای سومین سال همشو بذاریم به فروش با باغ و ویلا تاق بزنیم 

دارایی ما برای خونه گرفتن تا به این لحظه ۳۰۰گرم طلا با طلاهای بچه ها 😍

حدود دویست ملیون چک دادند که واسه دی ماه وصول میشه خورد خورد ....ده ملیون ...سی ملیون ...پنجاه تومن 

یه قرعه دارم در میاد ۸۰ملیون 

یه قرعه در میاد ۵۰ملیون 

یه قرعه در میاد ۷۰ملیون 

باز تا اون موقع قرعه دیگه خواهم گذاشت 😍همسرم از قرعه ها بیخبر فعلا ...

دارایی امون اینا هستند ...تا اون موقع هم جمع خواهم کرد دوباره ...ببینیم انشالله چی میشه 👌 خدا برامون چی رقم می‌زنه😍

خدا گفته از تو حرکت از من برکت 

وای دقیقااا خودمم سر همین مسئله کلی مکافات کشیدم چون فکر میکردم مبلغ تسیلاتش فقط اعتبار خریده و جور ...

سلام رویا جان خواهش میکنم 
راستش این افزایش موجودی من خودم از تایپیک یاد گرفتم و امتحان کردم و الانم وام های پشتوانه با این روش نقد میکنم . خیلیایی دیگم این امتحان کردن مشکل نداشتن ولی یکی دو نفر گفتن از حساب کم میشه ولی تو موجودی نمیزنه و به پشتیبانی زنگ زدن گفتن این غیر قانونیه باید با کارت خرید کنید  و ممکنه از تسهیلات کم بشه یا دیر برگرده و بلوکه بشه یا اگ اینترنت اون لحظه مشکلی داشته باشه کلا برنگرده 😑
اینو گفتم ک یوقت شرمنده کسی نشم 
کلی روش دیگ برای نقد کردنش هست ک همه اونایی ک خودم تو اون پست توضیح دادم امتحان کردم با این تفاوت ک بجز افزایش موجودی ک همون لحظه میاد ب حساب  بقیشون توی یه بازه زمانی طولانی تر ب حساب میشینه 

2810