2777
2789
بله ..بعد باید خزید کنی باهاش و یک میلیون داشته باشی خودتم تا بشه همش رو برداشت کنی

من دو تومن داشتم ۲۵ تومن کم کرد الان ۹۷۰ اینا تو کارت پاسارگادم دارم با اپلیکیشن دیگه ای نمیشه برداشت زد؟دی جی پی رو نصب کردم نمیدونم چطوریه🤦‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبید وقتی گوشی تو کیفه باید روی این برنامه باشه تا با پیاده روی سکه بده ؟؟؟ یا چ جوری؟؟؟

من توی کیفم می گذارم و کیفم رو روی دستم میندازم و راه میرم برام قدم هام رو می شماره اینترنتتون برای اتصال و شمردن قدم ها باید روشن باشه که البته فقط برای اتصال هست و مثل وب گردی یا روبیکا و ایتا و اینستا مصرف اینترنت انجام نمیده

عزیزم میشه توضیح بدین چجوری وام ۱تومنی ویپاد استفاده کنم میخام تو حسابم باشه نه که خرید کنم ممنون

عزیزم باید یک میلیون دیگه به حسابتون پول واریز کنید بعد میتونید به کیف پول آپ یا د ی ج ی پی یا حساب بورسی اگر دارید واریز کنید و بعد دوباره برداشت کنید ‌

عزیزم باید یک میلیون دیگه به حسابتون پول واریز کنید بعد میتونید به کیف پول آپ یا د ی ج ی پی یا حساب ...

مامان سبحان الان نگاه کردم سکه یک گرمی پارسیان 3933

اون انگشتر یک گرمی 4850

معقول نیس پارسیان یک گرمی بگیرم؟ 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام ظهر گرم همگی بخیر❤️خانما کسی وام مستاجری گرفته؟خونه اگ قولنامه باشه میشه اجاره نوشت و رفت وام گ ...

سلام عزیزم من میدونم حتما باید مبایعه نامه کد رهگیری دار داشته باشید و نمیشه خونه به نام پدرتون باشه .

سلام دوستان کسی تا حالا از جواهراتی ارم(حمامیان)که قم هست حضوری یا غیر حضوری خرید کرده؟کانال داره تو ایتا خواستم ببینم معتبره برای خرید طلا؟

خانما کدوم بانک الان برای سپرده یک ساله سود بیشتری میده؟۱۵۰ تومن دارم میخوام بزارم سودشو بگیرم تا با سودش یکم قسطام سبکتر بشه 

اگه یکساله سپرده کنیم بعد از ۲ یا ۳ ماه میتونیم اگه لازم دداشتیم پولمون رو برداریم یا سودی که دادن رو از مبلغ سپرده کم میکنن؟لطفا کسی اگه میدونه راهنمایی کنه

2810