2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان تیبا رو فروختیم ویه شاهین ثبت نام کردیم.تیبا رو دادیم ۳۳۷ میلیون که ۲۳۰ ریختیم حساب سایپا .۱۱۰ ...

سلام حالا که قصدتون فروش شاهین و تعویض آپارتمان هست، طلا رو بفروشید بهتره به نظرم. بعدش میتونید با وام یا خرید تکه های کوچیک طلا پس انداز کنید برای تعویض پرایدتون. 

@بانوی_نور سلام عزیزم‌من پیدا نکردم برنامه گردش روآیکنش چه شکلیه؟ اسمشو چی سرچ کنم؟❤️

سلام عزیزم 

اسم اپلیکیشن بگردش هست 

ایکونش یک دایره نارنجی هست که یک آدمک سفید در حال حرکت روش طراحی شده 

از بازار و یا مایکت می تونید در قسمت جستجو بزنید " بگردش"  و بعد نصبش کنید

قسمت نظرات برنامه را هم بخونید تا از امتیازاتش بیشتر مطلع بشید

کد معرف   ۱۰۰۰۴۰۰۳۶

سلام من حدودا ۵۰ صفحه از تاپیک عقبم اما اومدم گزارشمو بدم و برم

من برای مشکلات پوستیم توی مرداد ماه برنامه ریخته بودم که برم سمت درمان و خب نوبت مشاوره گرفتم که شد ۲۵۰ هزارتومن 

هزینه وسایل مورد نیازم میشه حدودا ۴ تومن 

کل موجودی من ۶ تومن بود در مرداد ماه که ۳ تومن رو گذاشته بودم کنار برای محصولات پوستیم 

لباس هام هیچکدوم مورد پسندم نبودن برای بیرون رفتن که یه شال و شلوار و شومیز مانتویی جدید گرفتم که شد ۱۵۰۰ حدودا 

نمیتونستم از پس انداز برای این ماه بگذرم چون به هدفم در طول سال نمیرسیدم در اقدامی جالب ( برای خودم) سه تا پارسیان ۱۰۰-۱۰۰-۵۰ سوتی که شوهرم برای دخترم از اسنپ پی خریده بود رو برداشتم به خودم و ۱ تومن که هزینه اش بود رو دادم به پای قسط طلایی که دخترم داشت

( شوهرم پارسیان ها رو خریده بود که من ببرم بفروشم و قسط طلای دخترم رو بدم که فکر کردم چرا دوبار پول وکیوم بدم من نگه میدارم برای خودم به جاش پولشو میدم اینجوری ضررمون کمتره) 

اون ۳ تومنی که برای پوستم گذاشتم کنار رو هنوز وسیله ای نخریدم تا اخرماه از چندجا تحقیق کنم و با قیمت مناسبی بتونم تهیه کنم ان‌شاءالله

@بانوی_نور سلام عزیزم‌من پیدا نکردم برنامه گردش روآیکنش چه شکلیه؟ اسمشو چی سرچ کنم؟❤️

سلام عزیزم 

اسم اپلیکیشن بگردش هست 

ایکونش یک دایره نارنجی هست که یک آدمک سفید در حال حرکت روش طراحی شده 

از بازار و یا مایکت می تونید در قسمت جستجو بزنید " بگردش"  و بعد نصبش کنید

قسمت نظرات برنامه را هم بخونید تا از امتیازاتش بیشتر مطلع بشید

کد معرف   ۱۰۰۰۴۰۰۳۶

این چه اپیه؟

تعداد قدم های شما را باکالری مصرفی بهتون نشون میده و نکته اقتصادیش اینه که برای تشویق کاربران به پیاده روی و کاهش وزن  اگر تعداد قدم هاتون به اندازه ی مشخصی برسه بهتون انواع جایزه ها از جمله شارژ و اینترنت رایگان تخفیف بن خرید کتاب تخفیف دیدن فیلم و... میده

کاملا رایگان هست

خانما تروخدا یکی جواب منوبده من وام یک ملیونی ویپادو فعال کردم درصورتی که کارتش هنوز به دستم نیومده ...

بله ..بعد باید خزید کنی باهاش و یک میلیون داشته باشی خودتم تا بشه همش رو برداشت کنی

سلام عزیزم اسم اپلیکیشن بگردش هست ایکونش یک دایره نارنجی هست که یک آدمک سفید در حال حرکت روش طراحی ش ...

سلام خوبید وقتی گوشی تو کیفه باید روی  این برنامه باشه تا با پیاده روی سکه بده ؟؟؟ یا چ جوری؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
2810