2777
2789
ممنونم، هر دو تهران هستند؟ نه روبینا دارم نه اینستا متاسفانه

نه قم هستن

اگه تهرانید

برید عبدل اباد پارچه کیلویی دارن اونم قیمتش مناسب در میاد

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
بالاخره بعد از چند روز خوندن مداوم در این ساعت رسیدم به صفحه اخر خانما خواهش میکنم برای تشکر از هم ل ...

صددرصد پوست چون تو اعتماد بنفس و حس خوبت هم تاثیر میذاره. ولی خب شاید روتین با قیمت مناسبتر هم بتونی پیدا کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم ب راهنمایتون نیاز دارم من تنهاداریم فقط یک انگشتره طلا و الان ب چرخ خیاطی نیاز دارم قسطی هم نمتونم بیارم کسی رو هم ندارم کمکم کنه وهیچ کس جز خدا ندارم تنها چیزی که دارم این انگشتره که بخاطر اینکه با شوهرم همیشه دعوا و بحث و دلخوری دارم که کار بجاهای باریک میرسه واسه همین انگشترو گذاشتم برای روز مبادا حالا چیکار کنم توروخدا هرکی خوند خواهرانه نظرشو بگه ممنونم ازتون  

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

سلام به همه🌹

دوستان خواستم یک نکته ای خدمتتون بگم، 

اینکه از برنامه ی دیوار غافل نشین، من مدت ها بود برای خونه یک دراور کوچیک نیاز داشتم ولی به خاطر هزینه اش سراغش نمی‌رفتم، بالاخره هفته ی پیش غرورم رو کنار گذاشتم و شروع کردم توی دیوار گشتن، و یک دراور با قیمت 400 تومن پیدا کردم که خب خیلی برامون مناسب بود. البته که جنس نو عالیه و من هم اگر چیزی مطابق سلیقه ام توی دیوار پیدا نمیکردم، حتما میرفتم سراغ جنس نو ولی منظورم اینه اگر چیزی که لازم دارید به صورت تمیز داخل دیوار موجوده و همونی هست که میخواین فقط به خاطر اینکه نو نیست ردش نکنید. 

خلاصه که هماهنگ کردیم و برای بازدید رفتیم و وقتی دیدیم واقعا تمیزه، همونجا اسنپ وانت زدیم و با هزینه ی جابجایی حدود 650 برامون در اومد. 

جدای بحث هزینه، خرید اجناس دست دوم ولی تمیز و سالم، کمک زیادی به طبیعت و محیط زیست میکنه که از این جهت بسیار حس خوبی به من میده. این خیلی موضوع مهمیه و همیشه یادتون باشه وقتی ی لنگه جوراب رو میدوزین تا کمی دیرتر به زباله تبدیل بشه یا وقتی لباسی که دارید و نمیپوشید رو تبدیل به لباس دیگه ای میکنید به جای دور انداختنش، شما فقط به اقتصاد خونواده اتون کمک نکردین، بلکه به محیط زیست و نسل های بعدیمون هم کمک کردین. نقش ما به عنوان مادران و زنان این جامعه در مورد این مسئله مهمه. 

قطعا همه ی شما از من آگاه تر و داناترین، فقط جهت یاداوری عرض کردم❤️❤️

،🔴🔴🙏🏻لطفا لطفا به من کمک کنید🙏🏻❤️😘سلام خانوم قشنگا؛زنای زندگی که مثلتون پیدا نمیشه🌷من اول را ...

سلام عزیزم ❤️ خواهش میکنم فدات شم ♥️ لطف داری 

به نظر من اگه میتونی امتیاز وام بگیری ....یا پولی داری که دوماه در بانک سپه بخوابونی میتونی وام بگیری و کمتر از نصف شش تومن اقساطش میشه سه ساله 

مثلا برای شروع پنجاه ملیون بتونی درست کنی ...اون پنجاه تومن رو بذاری  بانک سپه بعد دوماه ..یه برابرش رو میده 

صد تومن رو بگیر فعل حال به پراید بگیر هم دستت عادت کنه و هم اینکه بتونی به راحتی اقساطش رو بدی 

باز پس انداز کن ارتقا بده عزیزم 

اگه ضامن و اینا نداری ...میتونی هم برای همسرتون ویپاد نصب کنید 

هم برای خودتون ...پول ها رو نصف نصف بخوابون تا شرایط وام پنجاه تومنی رو فعال کنی 

اگه مجرد هستی میتونی برای مادرت باز کنی 

من خودم از ویپاد خیلی راضی هستم ...در حا بعد از تاییدیه مراحل پول رو می‌ریزه به حسابت 😍 

دوستان

به کمکتون نیاز دارم

ما چند ماه توی حساب مهر سپرده گذاشتیم

که وام بگیریم 

الان که اعتبار سنجی کردیم

رتبه E هستیم

به خاطر ضمانت های زیادی که کردیم

و یکی از این افراد خیلی بدحسابه

چند بار اقساطش عقب افتاده🙄

الان پرداخت کرده

آیا رتبه اعتباریمون بهتر میشه؟

یا قید این وامو بزنیم؟!

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨

بچه ها نمی‌دونم چی شده که من به زور میتونم سایت رو باز کنم 

نی نی سایت اینطوری ها ..سایت های دیگه در جا وصل میشه 

از دیروز عصر اینطوری شده 

اصلا باز نمیکنه🙁

دیشب صدبار اومدم نتونستم وارد بشم ...صفحات بالا نمیاد 

آیا این مشکل فقط واسه من ؟یا شما هم سخت میاد صفحات براتون ؟

دیگه اعصبام نمی‌کشه 🙁

الان هم به دقیقه تونستم وصل بشم جواب دوستمون رو دادم 

بچه ها نمی‌دونم چی شده که من به زور میتونم سایت رو باز کنم نی نی سایت اینطوری ها ..سایت های دیگه در ...

منم مشکل دارم وقتی اینطوری میشه چند بار صفحه رو رفرش کنین باز میشه معمولا

سلام خانمای گل 🌹😍

اره منم به سختی وارد سایت شدم نمیدونم چرا اینجور شده,🤔

ممنون میشم راهنمایی کنید :

وام ویپاد یه تومنی فعال کردم ولی همچنان موجودی کارتم صفره 

چطور باید ازش استفاده کنم??????

سلام خانمای گل 🌹😍اره منم به سختی وارد سایت شدم نمیدونم چرا اینجور شده,🤔ممنون میشم راهنمایی کنید : ...

تو بخش تسهیلات میتونی ببینیش 

به موجودی حساب اضافه نمیشه  

اگر میخوای خرج اش کنی خب بیرون کارت بکشی اوکی هست 

اگر میخوای نقد اش کنی میتونی از کیف پول دی جی نقد اش کنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
،🔴🔴🙏🏻لطفا لطفا به من کمک کنید🙏🏻❤️😘سلام خانوم قشنگا؛زنای زندگی که مثلتون پیدا نمیشه🌷من اول را ...

سلام عزیزم ، خانمی شما باید برای خودتون یک بازه زمانی ۲ الی ۳ ساله تعیین کنید .

من جای شما بودم حداقل ماهی ۳ میلیون از درآمدم رو پس انداز میکردم بیشتر هم شد که چه بهتر .

حتما حساب ویپاد باز کنید و از این ۳ میلیون هر ماه نصفش رو پارسیان بخرید و بقیه اش رو هم واریز کنید به حساب ویپاد تا بتونید باهاش وام بگیرید و بعد حالا مثلا وقتی وام ۳۰ میلیونی براتون فعال شد تا اقساط اون تمام بشه میتونید اون ۳۰ میلیون رو جای دیگه سپرده کنید که حداقل یک وام ۱۰۰ میلیونی بعد از چند ماه بتونید بگیرید و همینطوری ان شا الله درآمدتون هم بیشتر میشه و زودتر به هدفتون نزدیک میشید .

من هم خودم اولین هدفم بعد از سر کار رفتن خرید یک ماشین بود که خدا رو شکر بعد از ۲ سال بهش رسیدم . 🌹🌹🌹🌹

2810