2777
2789

،🔴🔴🙏🏻لطفا لطفا به من کمک کنید🙏🏻❤️😘

سلام خانوم قشنگا؛زنای زندگی که مثلتون پیدا نمیشه🌷

من اول راهم تازه گواهینامه رانندگیمو گرفتم😊

ارزوم خریدن ماشینه یا بهتر بگم هدفم🥳🚗🚙

ولی درامدم کمه چون درس میخونم ساعت کمی برای تدریس دارم که درامدم🔴کمه حدود چهارتومن و دوتومن که مادرم میده یعنی شش م ت🔴

🙋🏻‍♀️لطفا بگید چیکارکنم؟!بذارم بانک جمع بشه وام بگیرم!!!!

یا پارسیان بگیرم؟؟؟؟

به نظرتون میتونم ماشین بخرم؟؟؟؟؟

🔴🚗هر راهی که پیشنهاد بدین باعث افتخارمه🔴

باید به تک تکتون بگم به خودتون افتخارکنید مثل شما دیگه پیدا نمیشه برای همینه که همه تونو دوست دارم

❤️معصومه جون بخاطر توصیه های خواهرانش

❤️مامان سبحان عزیزم که همیشه باصبوری پاسخگو هستین

❤️ماریتن. و همه شماهایی که اسمتون یادم مونده ولی نمیتونم بنویسم سایه تون مستدام عزیزای دل🥰😘❤️🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

،🔴🔴🙏🏻لطفا لطفا به من کمک کنید🙏🏻❤️😘سلام خانوم قشنگا؛زنای زندگی که مثلتون پیدا نمیشه🌷من اول را ...

از این ۶ تومن برای خودت ور می‌داری منظورم اینه میتونی همش رو پس انداز کنی یا نه خرج و مخارج  ات هم از همین پول هست اگر اره  چه مقدار اش هر ماه نیاز  ات هست؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بالاخره بعد از چند روز خوندن مداوم در این ساعت رسیدم به صفحه اخر خانما خواهش میکنم برای تشکر از هم ل ...

اول اگر اعتبار اسنپ پی داری یه روتین پوستی  قیمت مناسب  و باکیفیت برای خودت از اونجا سفارش بده  احتمالا مثلا بشه ۲ تومن حدودا بعد قسط اش میشه ۵۰۰ ماهی ( برای اینکه روتین پوستی ات جواب بده هم روبالشتی ساتن میخوای پارچه بگیر بده برات بدوزن نهایت ۴۰۰ هم اون در میاد /سعی کن هر هفته هم بشوریش  تا روتین پوستی اثرات مثبت اش رو ببینی) 

روتین پوستی هم اصل اش میشه 

میسلار واتر /شوینده/تونر/مرطوب کننده و آبرسان  و یه ضد آفتاب بی رنگ جنس خوب اینا رو حتما باید تو روتین آن داشته باشی

با بقیه پول ات دو دست لباس  خونگی جنس خوب بگیر ست هم باشه که بیشتر به چشم بیاد قشنگی اش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم ببخش من الان پستتو دیدمعزیزم باید قبل اینکه پول بذاری برای اطمینان تو یه سایت مثل اعتباری ...

عزیزدلم درسته که من قبلا از روی معدل حساب وام مهرگرفتم هنوزهم قسطش تموم نشده دوباره میتونم  پول بخوابونم وام بگیرم مجدد؟بااینکه دارم قسط میدم هنوز

الهی ربی ومن لی غیرک💖
،🔴🔴🙏🏻لطفا لطفا به من کمک کنید🙏🏻❤️😘سلام خانوم قشنگا؛زنای زندگی که مثلتون پیدا نمیشه🌷من اول را ...

عزیزم چون پولهات کم هست هدفت یکم باید بلند مدت باشه ولی ناامید نشو .

وام های ویپاد خیلی بمن کمک کرد ،پولهاتو بریز تو ویپاد امتیاز جمع کن ووام بگیر .

وام که دراومد تبدیل به سکه که از تورم عقب نمونی.

هر وقت پولت وطلاهات به حد نصاب رسیدن همه رو بزار باهم ماشین بخر

چرا عزیز دلم ارزش نداشته باشه ؟؟؟صحبت پونوزده ملیون پول رو میگی بعد میگی ارزش نداشته باشه ؟؟؟پول بزر ...

ممنونم معصومه جان بابت راهنمایی هات

ممنون ک وقت گذاشتی کلی تایپ کردی

درست میگین پس باید جدی بگیرم آخه قبلا اعتقاد ب پس انداز جدا از همسرم نداشتم

فقط نگفتین ک چی بگیرم ربع یا آب شده یا دست دو؟

و اینک انگار طلا داره میره بالا نمیدونین الان مناسبه بخرم یا نه

سلام ..خانم معلم.ازطریق همراه بانک میتونیم کارهای وام روانجامبدیم؟بعدمن که خونه دارم میتونم این وامو ...

سلام عزیزم ، بله همه کارها از طریق همراه بانک هست .

خانمی نمیدونم بعضی از شعبه ها قبول میکنند خانه دار رو ولی بعضی جاها قبول نمیکنند .  

سلام خانمهای گل منم یه سوال دارم اگه سیصد میلیون رو پنج ماهه بانک مهر بزارم چقدر وام بهم میدن؟ممنون میشم جواب بدید .خودمم همراه بانک مهر دارم ولی نحوه ی محاسبه شو بلد نیستم

2810