2777
2789
خانما با حرفاتون چراغ راهم باشید .ما خونمون رو عوض کردیم و همه دار و ندارمون رو گذاشتیم رو پول خونه ...

سلام عزیز دلم از خدا میخوام یه راهی برات باز بشه بلکه از فشار دربیایید. ولی دوست قشنگم واقعا چرا اینهمه خودتون تو فشار گذاشتید برای تعویض خونه از حرفم دلگیر نشی یه وقت فقط منظورم شما نیستی ها کلی میگم پیشرفت خوبه اما نه به هر قیمتی ببین یه موقع خدای نکرده مریضی و گرفتاری و مشکلات کاری پیش میاد و ادم تو فشار مالی میوفته که خوب اسمش روشه دیگه پیش آمده اما اینکه خودمون خود خواسته اینقدر خودمون برای پیشرفت زیر بار مالی و بدتر از اون فشار روانی ببریم به نظرم درست نیست الانم اون کاری بکن که ذهنت آروم میشه ماشین بعدا بخر اتفاقی نمیفته اول بدهی رو بدید شوهر خواهرت هم اگر حرف مفت زد بگو ما تازه خونه خریدیم هر وقت شرایط مالی اوکی باشه خودمون تو فکرش هستیم شما یه بار جدی جواب این ادم بده بذار دهنش ببنده یا به خواهرت گوشزد کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم از خدا میخوام یه راهی برات باز بشه بلکه از فشار دربیایید. ولی دوست قشنگم واقعا چرا این ...

الانم گاهی میگیم ارزش اینهمه فشار رو نداشت .باز میگیم سختیش یکساله و برای بچمون این محیط بهتره‌...

نمیدونم درست بود یا غلط 

این ۳۰ تومن داییم اگه جور میشد 

تو نوبت یه وام ۵۰ تومنی هستیم شوهرم میگه یه پراید چکی  حدود صد تومنی،برمی‌داریم ۵۰ میدیم ۵۰ ۶۰ تومن هم موقع برداشت گردوهامون میدیم.نمیدونم بشه یا نه

طلاهام همه رو فروختم. یه حلقه ازدواج دارم و یه زنجیر معمولی.زنجیر رو نگه داشتم گفتم ۴ ۵ تومن ارزش دا ...

نمیشه خونه رو بدی رهن و اجاره

خودتون فعلا یه جای ارزون اجاره کنی ؟🤔

برای خورشید پس از شبهای طولانی
عزیزم طرح مهربانی امتیازدهی اش از مهر ایران بهتر هست و برای ضامن هم حتما نباید حقوق بگیر بانک ملی با ...

مامان سبحان عزیز وام مهربانی سودش مثل بانک مهر4 درصده؟؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
الانم گاهی میگیم ارزش اینهمه فشار رو نداشت .باز میگیم سختیش یکساله و برای بچمون این محیط بهتره‌...نم ...

اول ببینید خرید این خونه واقعا ارزش این سختی رو داره یا خیر..!!

اگه بله سود داره، پس هر طور شده تحمل کنید.

دوم بشینید برنامه ریزی کنید، ببینید درآمدتون چقده.. چقدش برای اقساط میره، چقدر دستتون می مونه.. بعد از باقی مونده پول ماهانه، یه مقدار برای طلب دایی کنار بذارید .. بهتره یه زمان مشخص تعیین کنید و بگید ما تا فلان تاریخ پولتونو پس میدیم..

بودجه بندی خیلی کمکتون میکنه..

بنظرم فعلا ماشین واجب نیست..

اگر ادامه وضعیت فعلی مقدور نیست جابجایی به خونه کوچکتر و محله پایینتر هم گزینه ی خوبیه.. اصلا به حرف مردم اهمیت ندین..

نمیشه خونه رو بدی رهن و اجارهخودتون فعلا یه جای ارزون اجاره کنی ؟🤔

قبل از اینکه اسباب کشی کنیم به شوهرم پیشنهاد دادم گفت اینهمه سختی کشیدیم تا خریدیم حالا بدیم رهن؟؟؟؟اصلا. 

خانواده هامون هم والا همراه نیستن که هی میخوان سرکوفت بزنن .مادرشوهرم اوایل به شوهرم میگفت حالا برای اینکه آشپزخانه بزرگ داشته باشید اینجا رو خریدید؟؟مشکلش اینه پسرش ماشین رو فروخته نمیتونه دائم به مادره سر بزنه.

اول ببینید خرید این خونه واقعا ارزش این سختی رو داره یا خیر..!!اگه بله سود داره، پس هر طور شده تحمل ...

اون آپارتمان ولی حیاط دار بود .این ویلایی و بزرگه 

اما نیاز داره تغییرات بدیم بعدها 

فعلا که اینقدر اوضاع بی ریخته هیچ لذتی نمی‌بریم از اینجا بودن .نمیدونم ارزش داشت یا نه 

دعا کنید به سلامتی از اینروزا بگذریم 

به نظرم فشار مالی و روانی و نبود ماشین ،رابطه دو نفرمون رو هم تحت تاثیر قرار داده حال و حوصله نداریم دیگه باهم مثل قبل حرف بزنیم.بیرون نمیتونیم بریم تفریح نداریم...

[QUOTE=347554395]قبل از اینکه اسباب کشی کنیم به شوهرم پیشنهاد دادم گفت اینهمه سختی کشیدیم تا خریدیم حالا بدیم رهن؟؟؟؟ ...[/QUOTEاصلا به حرف دیگران اهمیت ندید

بالاخره ۲تا آدم عاقل و بالغ یه تصمیمی گرفتید و اجرا کردید

سختیش هم میگذره و شیرینیش میمونه واستون

به نظرم طلا رو بدید و بخشی از بدهی دایی رو بدید

واسه خرید ماشین عجله نکنید،باید پله پله جلو رفت،سعی نکنید چند پله یکی رو بپرید،با آرامش حرکت کنید❤️

دوست من آنلاین شاپ داره ازین گلسرا درست میکنه ۳-۴سالهفروش که بله داره مخصوصا برای یلدا و مناسبتافقط ...

ممنون از حرفاتون اسکرین گرفتم البته من میتونم حضوری بفروشم اینستا اینا هنوز شروع نکردم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
خانما با حرفاتون چراغ راهم باشید .ما خونمون رو عوض کردیم و همه دار و ندارمون رو گذاشتیم رو پول خونه ...

نمی خواهم با حرف هام ناراحتتون کنم چون الانم تحت فشار هستید و احتمالا مرتب دارید به اشتباهاتتون در این قضیه تعویص خونه فکر می کنید.

راهکاری که به ذهنم میرسه برای شما حتما باید از طریقی افزایش درآمحد داشته باشید چون گفتید گوشت و مرغ هم ندارید دیگه قناعت کردن بیشتر جایی نداره

اگر براتون امکان داره خودتون دنبال کاری باشید که توی خونه بتونید انجام بدید 

اینجا خیلی از کارهای تو خونه گفتند برامون بنویسید چه مهارتی دارید با دستمزد کم شروع کنید 

سلام خانم ها وقتتون به خیر باشه ؛ تعداد کامنت های این پست خیلی زیاده چه طور میخونید؟🥲

میشه لطفا راهنمایی کنید که چه طور میتونیم خانه دار بشیم؟ در حال حاظر ۳۵۰ رهن خونه داریم ، یک ماشین حددود ۳۰۰ تومن ، منم طلا دارم حدود ۱۵۰ ، و حدود ۲۰۰ پس از انداز 

مسئله اینه تهران خونه به شدت به شدت گرونه و زیر ۲ میلیارد نمیشه خونه گرفت اونم ۴۵ متری … به نظرتون کار درست چیه؟؟؟

نکته خیلی مهم : همسرم بیکاره…الان دو ساله ، جدیدا هم کاری شروع کردیم ولی سرمون کلاه رفت :)

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
2810