2777
2789
سلام عزیزم ویپاد یک نوع وام پشتوانه داره که از یک میلیون تا ۳۰ میلیون به صورت پلکانی هست و بازپرداخت ...

ممنون از توضیحتون و اینکه بعد افتتاح حساب چقدر باید تو حساب باشه و چجوری بعد افتتاح میشه وام پلکانی گرفت

ممنون از توضیحتون و اینکه بعد افتتاح حساب چقدر باید تو حساب باشه و چجوری بعد افتتاح میشه وام پلکانی ...

عزیزم بعد از افتتاح حساب مهم نیست چه قدر باشه هر چه قدر بیشتر خوب امتیاز وام هم بیشتر میشه .

وام یک میلیونی پلکانی رو همون اول میتونید بگیرید ولی برای اینکه بتونید باهاش خرید کنید باید یک میلیون دیگه داخل حسابتون باشه ولی برای پله های بعدی اینطوری نیست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به خانومای پولدار خوشگل😍 

میخوام از ماجرای طلا خریدنم بنویسم براتون انگیزه بشه❤️ 

من دانشجوام و فعلا سرکار نمیرم و بابا ماهیانه بهم میده در حد خرج روزمره.

قبلا یه سال سرکار پاره وقت میرفتم با نصف حقوقم طلای آشکار خریدم نصفش هم مخفی پول نقد پس انداز میکردم برای کاری.چون ۶ماهه بهش نیاز داشتم طلا نخریدم...

خلاصه اون کار انجام نشد پولش موند.رو هم رفته ۲۵ تومن پول سیو شد.اواسط خرداد رفتم طلا فروشی که همیشه ازش خرید داشتم.همیشه با سود پنج درصد بهم می‌فروخت.

پشت ویترین سه تا النگو بود چشممو گرفت.دوتاشو گفتم وزن کرد به وزن۶/۹۱۰ با گرمی ۳۳۷۸۰۰۰. 

گفتم آقای فلانی مشتری قدیمی‌تونم کمتر حساب کنید اگه امکانش هست گف با سه درصد بزنم راضی میشی گفتم بله😁

شد ۲۴/۰۵۰/۰۰۰ گف ۲۴ تومن بده 

دلم پیش اون یکی النگو مونده بود ولی پول نداشتم 

گفتم میشه یه ماهه نگه دارید برام، گف یه ماه خیلی زیاده نهایتا ۲۰ روزه.تشکر کردم و خوشحال برگشتم.

با یه میلیون باقی‌مانده هم لباس خریدم ک نیاز داشتم. 

تو خونه ی زنجیر داشتم ب وزن ۱/۵ گرم پاره شده بود اونو گفتم تعویض میکنم.میدونم تعویض ضرره ولی دلم پیش النگو مونده بود.

بقیه‌ش هم از وام دانشجویی ۷ میلیونی که قرار بود دو ماهه واریز کنند.گفتم اگه نشد هم قرض میگیرم وقتی واریز کردن قرضمو میدم.

خلاصه گذشت تا رسید ب آخرین روز فرصت خرید طلا.

صبح بیدار شدم دیدم هنوز وام رو نریختن گفتم خدایا دوس ندارم قرض بگیرم.خودت یه راهی نشونم بده بتونم النگو رو بخرم.

رفتم دست و صورتمو شستم. برگشتم دیدم پیامک واریز وام اومد

ینی تا چند دیقه دهنم باز مونده بود😍😍😍 

گفتم خدایا تو چقدر بزرگی چقدر بخشنده‌ای.دمت گرم که نذاشتی ب بنده‌ت رو بزنم❤️

زود لباس پوشیدم رفتم طلافروشی.۱/۵ گرم زنجیر رو با قیمت گرمی۳۵۰۰.میشد ۵۲۵۰۰۰۰ گف رند میکنم ازت ۵۳۰۰۰۰۰ میخرم.

بخاطر پاره بودنش ذره ای کم نکرد.به قیمت تابلو برداشت ک هیچ حتی روش هم گذاشت.خدایی مرد منصفیه😍 

وزن اون النگو هم ۳/۷۶۰ با سه درصد۱۳۵۵۰

۵۳۰۰ زنجیر ،۷ تومن پول وام.موند ۱۲۵۰ 

یه میلیون پول نقد از عیدی‌هام گذاشته بودم کنار برای مبادا 

یه میلیون اونو دادم.۲۵۰ هم از پول توجیبی‌م دادم. 

خلاصه با تلاش فراوان صاحب سه تا النگو شدم.من قبلا از طلا خیلی بدم میومد ولی الان عاشقشم.فقط هم ب خاطر این تاپیک و انرژیش هس.😍❤️

عزیزم طلاسی که جزو فروشگاههای اسنپ نیست چطور خریدید متوجه نشدم

با امتیاز اسنپ کلاب ۶ صوت بهم هدیه داد چون تو اسنپ کلاب امتیاز بالا بود بعد رفتم سایت طلاسی ی ۵۰ هزار تومن پارسیان خریدم ب عنوان  افتتاح حساب بعد اون کد رو ک از اسنپ گرفتم اونجا زدم و اومد جز سرمایه خریدم و همون موقع از طریق پیامک کاغذ خریدش هم اومد و تو کیف پولم میزان طلا واعتباری ب ریال سیو شد و هر روز براساس رشد طلا اونم زیاد میشه حالا طلا بیشتر بخری سودت بیشتر از از ی وزنی ب بعد هم میتونی طلاتو ب صورت فیزیکی بگیری

عزیزم بعد از افتتاح حساب مهم نیست چه قدر باشه هر چه قدر بیشتر خوب امتیاز وام هم بیشتر میشه .وام یک م ...

یعنی شما پولی ب عنوان نقدینگی یا وام دریافت نمیکنی و فقط امتیاز وام رو میگیری و از همون طریق از جاهای مختلف خرید میکنید درسته مثال یک ملیون امتیاز وام رو همونجور خرید طلا پارسیان میکنید یا خرید وسیله خونه اینجوری منظورتون گلم

یعنی شما پولی ب عنوان نقدینگی یا وام دریافت نمیکنی و فقط امتیاز وام رو میگیری و از همون طریق از جاها ...

بله عزیزم وام های ویپاد برای خرید هست ولی میتونید با شارژ حساب بورسی یا کیف پول آپ یا د ی ج ی پی و بعد برداشت وام اون رو به حالت نقد دربیارید . 

ممنون عزیزم 😍❤️ اره حتما میگم راستش مدت ها بود که تصمیم داشتم که خونه الان و عوض کنم ولی میدونستم ک ...

گلشیفته جان خونه مبارکااا باشه به دل خوش انشاالله 

ولی ببخشید من متوجه این نشدم😅

شما یه خونه سه خواب خوش نقشه که داشتید رو فروختید و باهاش دو تا خونه خرید. 

دو خونه.... یکیش با پول اون خونه سه خوابه 

و یکی دیگه اش رو با اونایی که توضیح دادید؟؟ 

من اینطور متوجه شدم🤣🤣... اگه دوست داشتی بگو کدوم شهری این قیمت خونه خریدن خیلی خوبه اگه داخل شهر باشه نه شهرک اطراف. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

دوستان من همیشه اینجا از ایده هاتون و نظراتتون  استفاده کردم ولی چند روز پیش یه اتفاق افتاد گفتم اینجا بگم 

اینکه پارسال یه مبلغی رو جمع کرده بودم کلا شد اندازه یه گوشواره ۴ ونیم گرمی که گفتم خیلی وقته گوشواره ندارم بدون اجرت بخرم هم استفاده کنم هم پس اندازی 

که متاسفانه یه قسمتش جوش خورده بود من نمیدونستم تا اینکه چند روز پیش از قسمت جوشش پاره شد و گم شد اولش خیلی ناراحت شدم بعدش گفتم دیگه هم تجربه هم اتفاق دیگه کاریشم نمیشه کرد خلاصه برای استفاده از طلای بدون اجرت موقع خرید دقت کنید و  مواظب باشید 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
گلشیفته جان خونه مبارکااا باشه به دل خوش انشاالله ولی ببخشید من متوجه این نشدم😅شما یه خونه سه خواب ...

ممنون عزیزم 🥰🥰🥰

نازی جون قیمه ها با ماستا قاطی شد حسابی 🥰😁

نه عزیزم ببخشید شاید من بد توضیح دادم 

جریان این بود که 

خونه مون ۹۵ متره مقداری پول داشتیم که خیلی دوست داشتم سه خواب بگیرم ولی دیدم عقلانی اینه که یه خونه دیگه بگیریم فعلا 

امیدوارم منظورم و درست رسونده باشم 🥰

خونه ای که خریدیم ۸۵ متره تو خیابون صیاد شیرازی مشهد مبلغم که گفتم ۳۷۰۰

سلام عزیزای دلم ❤️ دوستای قشنگم عصر همگی عزیزان بخیرو نیکی باشه ❤️حال دلتون خوبه دیگه ؟بر قرار هستین ...

وای یه لحظه سکته کردم😁 ۸ ماه مونده😉❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
کسی اطلاع نداره؟

دوستان اینو حداقل راهنمایی کنید؟الان اون کسری وجه که میگه چیه؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام عزیزم ان شأالله به زودی تحویلتون بدنآیا خبر دارین سند این خونه ها مخصوصا طرح سه فرزندی به اسم ...

اطلاع ندارم والا دوتا فرزند داریم و این طرح مسکن ملی که ثبت نام کردیم  ربطی به فرزند اوری نداره 

خودم فقط سر بچه دوم ۶۰ وام فرزند اوری گرفتم 

اما تو اشناها کسی هست بچه سوم اورده میگفت از هر جا اقدام کردیم گفتن قضیه زمین چرته و نمیدن 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

سلام مامان سبحان عزیز وام رسالت ضامن حتما باید رسالت حساب داشته باشه یا نه؟ضامن من توی بانک ملی حساب داره میشه بدون افتتاح حساب از آی کاپ اعتبار سنجی کنم براشون و سفته بخرم تا ایشون تایید کنن؟

@مامان_سبحان۷

2810