2777
2789
پسر من ۶ سالشه تقریبا ۹ ماه بردمش گفتار عالی شد الان کامل و واضح حرف میزنه ❤️ببرش یه مرکز خلوت و خوب ...

عزیز پسر منم ۲ سال و ۱۱ ماهشه واضح حرف نمیزنه همه کلمات رو میگه اما میخوره مثلا بخورم رو میگه بورم یا خریدم رو میگه حدم یا بده رو میگه به یا میره رو میگه مییه نیاز به گفتار درمانی داره یه چیزم ما دوزبانه هستیم خودمو همسرم ترکی حرف میزنیم اما دخترم ۴ سالشه کامل حرف میزنه تحقیق کردم میگن یه علتش شاید با دخترت بیشتر در ارتباط بوده و از اون ناقص یاد گرفته کلماتو اگه شما تجربه ای دارین کمکم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام یه چی هم من بگمدیروز رفتم یه سکه یه گرمی خریدم قبل از اینکه آتیس به پولش بزنممن خونه دار هستم و ...

سلام عزیزم.

میتونید مراکز توانبخشی ببرید،هم آموزش دارن،هم گفتار درمانی و هم کاردرمانی....و  به نظرم اگر بهزیستی پرونده تشکیل بدید،یارانه تعلق میگیره و شهریه ماهانه کمتر میشه براتون .اینطوری  نصف روز علاوه بر اینکه پیش تون نیست و شما تجدید انرژی می کنید،به صورت اصولی و مناسب با سطح فرزندتون آموزش میدن و شما هم تو خونه تمرین می کنید.

سلام دوستان عزیز میشه یه کمکی بهم بکنید من حدود صد دارم و صد هم گذاشتم سودشو ماهیانه میگیرم الان تصمیم گرفتم کل این پول ها رو طلا بخرم اما نمیدونم سکه بخرم یا نه؟

خودم نظرم روی سکه است فقط موقع فروش چرا سکه رو کمتر از قیمت خرید میخرند ؟

بعدم رفتم سکه بخرم به چی دقت کنم ؟

طلای زینتی نمیخوام چون استفاده نمیکنم و نمیخوام اجرت بدم میشه راهنمایی کنید. ممنون

@masumehjoon    

@مامان_سبحان37    

میشه راهنمایی کنید سوالم چند تا پست بالاتره 

واقعا مرددم بخرم یا نخرم و فعلا این پولو لازم ندارم البته

ارمغان جون هم سلطان خرید سکه رو اسمشونو بلد نبودم تگ کنم

بعدم این پول بیشترش رو وام گرفتم برای همین نمیدونم باهاش چی بخرم که از ارزش نیوفته

سلام عزیزم.میتونید مراکز توانبخشی ببرید،هم آموزش دارن،هم گفتار درمانی و هم کاردرمانی....و به نظرم ا ...

سلامت باشید ممنونم عزیزم

یکم بگذره ببینم پیشرفت نداشت میبرم جای دولتی 

لطف کردین 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
مگر سندشون 99ساله نیس؟

نمی‌دونم اطلاع ندارم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
ماهی ۱۰ تومن؟ ب نظر من ولخرجیه😃😃😃😃ینی تو ۱۲ ماه میشه ۱۲۰ تومن. میتونی ببریشون کلاسای بیرون ک هم ...

آخه چندتا هستند یکی نیست چندتا هستند همگی زیر هفت سال 

ببخشید خارج از بحث تاپیکه ولی با حرفاتون مخالفم این حرف از پایه و اساس اشتباهه که تلویزیون رشد مغز ر ...

عزیزم روی دوتا بچه دیگه من تلویزیون تاثیری نداشت حتی خوب هم بود ولی روی این پسرم تاثیر منفی داشت وقتی جمعش کردم خیلی بهتر شده 

من با کارکرد همسرم میتونم وام بگیرم منتها چند تا وام گرفتم. یکی از ایتمهای حقوقی من هرماه متغیره ممک ...

سلام عزیزم ، به نظرم زیاد هم سخت نگیر ، آهسته و پیوسته جلو رفتن خیلی بهتره .

حالا بگذار روی افزایش حقوق سال بعد حساب کن . 🥰🥰🥰🌹🌹🌹🌹

پسر من ۶ سالشه تقریبا ۹ ماه بردمش گفتار عالی شد الان کامل و واضح حرف میزنه ❤️ببرش یه مرکز خلوت و خوب ...

عزیزم خداروشکر 

ان شاالله روزی برسه منم بچه ام حرف بزنه

پسر شما شرایطش چطور بود توی سه سالگی 

پسر من کلمه هم به زور میگه

سلام دوستان عزیز میشه یه کمکی بهم بکنید من حدود صد دارم و صد هم گذاشتم سودشو ماهیانه میگیرم الان تصم ...

سلام بهترین  چیز برای مبلغ بالا طلای آب شده هست .اگه جایی مطمن سراغ دارید آب شده بگیرید.

2810