2777
2789

سلام به همه دوستان جانم💕

امیدوارم حال دل تک تک شما عزیزان عالی باشه۰❤

همینجور که در جریان هستید مدیریت مالی منزل ما بعهده ی همسرم هستش من فقط خرید تره بار انجام میدم اونم چون به منزلمون نزدیک هست و خودم دقیقا میدونم چی بخرم و چطور بخرم❤

تنها کاری که میکنم این هست که در کنار همه ی ولخرجیهای همسرگرامی من در حدی که در توانم هست یه پس اندازی داشته باشم که حس و حالم بهتر باشه💗

با پس اندازهای خودم و مدیریت خودم این پلاک رو امروز خریدم جهت انگیزه عکسشو میفرستم💝

وزنش ۲/۲۴۰گرم

فی طلا۳۴۰۴بود

طلای نو هست ولی بدون اجرت و فقط با۷درصد سود شد۸۱۵۰

بیشترش  زیباترش شیک ترش سنگینترش نصیب تک تک شما مهربونها🥰🥰🥰🥰

سلام هر بانکی بخوان بگیرید باید سپرده گذاری کنید ، اگر بگید چه قدر میتونید پول بگذارید بهتر میشه راه ...

سلام خسته نباشی مامان سبحان من یه سوال داشتم خدمتتون .همسرم الان گفت برام پول کارت به کارت کن مبلغش حدود ۱۲ میلیون وپانصد بود شبا زدم ولی یه قسمت پرسید انتقال بابت پرداخت بدهی ،پرداخت هدیه وخیلی گزینه های دیگه بود که من بدهی روزدم .اول بپرسم که چرا اینا رو میپرسن بخاطر مالیات هست یا چی؟دوم کدوم گزینه رو بزنیم خوبه ؟

پست اقتصادی هم باشه بگم میوه برامون هدیه آورده بودم که خودم لواشک وترشک درست کردم ۵۰۰ زدم به کارت پس انداز خودم برم سرماه طلا بگیرم انشالله 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونتون برم ♥️خواهش میکنم عزیزم ❤️

معصوم جون بداتون پیام دادم ممنون میشم وقت کردین چک کنید💕💕💕

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

خانمهاخریدازدیجی کالا خیلی بصرفه است وتخفیفهای که میزاره خیلی خوبن مثلن من یه پرده پانج حریرمیخواستم برااشپزخونم بیرون چندجاقیمت گرفتم فقط پرده بدون چوبش میشدیک وپانصدولی ازدیجی کالابا400تومن گرفتم امروزرسیددستم چه دوخت تمیزیی داره خیلی راضی بودم انشالله بعدن وسایل بهداشتی هامم ازاینجابگیرم ضدافتاب فلوئیدی مای باتخفیف گزاشته 188تومن بیرون نزدیک 300تومنه

سلام خانما به کمک نیاز دارم لطفا هرکی میدونه  جواب بده.اومدم ازاسنپ سفارش دادم خرید کنم زدم پرداخت یه چیزی نوشته بود پرداخت اخر ماه همچین چیزی من زدم که پرداخت کنم سفارش داشت اماده میشد حالا چجوری پرداخت کنم سفارش تحویل اوردن موندم چکار کنم

بله اومد عزیزم۵ نمره کم اوردم

همیشه از دیدن پست هاتون خیلی انرژی میگرفتم و میگیرم

اتفاقا موضوعی که از شما یادگرفتم خرید سکه تمام امامی بود و وامی که اول سال گرفته بودیم برای پس انداز،کامل تبدیل به سکه کردم....

براتون بهترین ها رو دعا میکنم

ان شالله سری بعد با بهترین نمره قبول میشین❤ 🧡

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
سلام خانما به کمک نیاز دارم لطفا هرکی میدونه جواب بده.اومدم ازاسنپ سفارش دادم خرید کنم زدم پرداخت ی ...

اسنپ اعتباری رو انتخاب کردین

چیز خاصی نیست

سفارش رو تحویل بگیرین

بعد عصر،فردا یا تا اخر ماه وارد اسنپ بشین و قسمت اعتباری رو انتخاب کنید، در این صفحه ،،پایین صفحه گزینه ای هست به نام بدهی ها

روی اون کلیک کرده و بدهیتون رو پرداخت کنید

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
2810