2777
2789
سلام بچه‌ها ما قراره مغازه بزنیم بدون جواز برای کارت خوان باید از کجا اقدام کنیم کدوم بانک باشه وام ...

عزیزم من از تاپیک عقبم و نمیدونم دوستان راهنمایی کردن یا نه. قبلش عذر میخوام که پستم مربوط به پس انداز نیست اما لازم دیدم جواب بدم. الان شما بخوای بدون جواز کار کنی و همینجوری اقدام کنی برای گرفتن کارتخوان. فروشنده دستگاه پوز براتون پرونده مالیاتی ایجاد میکنه و اگه صنفتون رو نامربوط بزنه براتون خیلی دردسر میشه تو زمینه مالیات.

شما اول باید تو سامانه مودیان ثبت نام کنی بعد با اون پرینت ثبت نامت برای دستگاه پوز و جواز اقدام کنی وگرنه جریمه سنگین بهت میخوره

یه گزارش دیگهبهتون گفتم که من ماهی شش گرم طلا می گرفتم که چهار گرم مصرفی بود و دو گرم برای خودم و بع ...

عزیزم طلای غیر مصرفی و دلار و که پس انداز میکنید چه برنامه ای واسش دارید؟ منظورم اینه ممکنه واسه سفر یا عوض کردن ماشین بفروشید اونارو

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب سلام دوستای گلم

ما دیروز حقوق رو گرفتیم و شوهرم ریخت به کارت من دریافتیمون از ماه پیش ۱ تومن کمتر بود قرضی ک برای خرید طلا گرفته بودم رو تصفیه کردم شکرخدا🙂🙃

دیروز ام نذرمون رو ادا کردیم اگر خدا بخاد ک هزینه اون جدا بود و همسرم از جیب خودش داد 🙂

مایحتاج خونه فعلا کامله به غیر از گوشت خورشتی 

و ماکرونی و همین😁

البته به غیر از خرید تره بار و خرید های هفتگی

۲ تومن رو ریختم باکس پس انداز 

و باکس رند باکس رو فعال کردم برای پول های باقی مانده 

این ماه باتوجه به اینکه همه چی توی خونه هست

سوای پول گوشت میخام خرج خونه رو با ۴ تومن ببندم 

اگر موفق بودم حتما میام نتیجه رو میگم 

این ماه ام تصمیم به خرید طلا ندارم اگر وسوسه نشم البته

چون حدود یک ماه و نیم دیگ منتظر وام بلو هستم اگر بشه ک بگیرم و میخام توی این مدت هرچی جمع میکنم اضاف کنم ب اون پول و یه چیز جون دار بخرم اگر بازم خدا خاست🙂🤗

چقدر اگر اگر گفتم من🫤🫤

و در اخر هرجا هستید اول از هرچیزی حال دلتون خوب باشه❣️

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
بچه ها من برای رهن خونه ۱۰۰ تومن پول نیاز دارم باید حدود ۲۵ تا ۳۰ گرم طلا بفروشم به نظرتون یه وام ...

بنظر من طلاتو بفروش رهن خونت جور بشه 

بعد یکی از واما ک تصویه شد وام ویپاد رو بگیر بده طلا و جاش رو پر کن 

البته ک بهتره برا رهن خونه طلا فروخته نشه اما فک کنم شما یکم شرایطتت سخته و فعلا مجبوری انشالله با کار و تلاش زود همشو میخری

ایرانخودرو که تا اخر سال پرهو ویش فروش نداره.سایپا ثبت نام کنم؟

بله اطلس ثبت نام میکنه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

نمیدونم مدیریت حساب میشه یانه😅 اما در راستای نگهداری از وسایل 

چندوقتی درگیر سینک بودم بااینکه شاید ۴یا۵ساله که خریدیم اما همه ش لک شده بود تمیز نمیشد منم در یک حرکت انتحاری اومدم پودرماشین پاشیدم بهش و گذاشتم یکم بمونه بعد با آبجوش خیلی کم ریختم روش یعنی دولیوان بزرگ بعدش اسکاچ کشیدم و کشیدم و دیدم لک هاش رفت 🥰 چودن های گاز رو هم همین کار کردم گذاشتم تو لگن آبجوش و پودر ریختم یکم که موند حسابی چربی هاش تمیز شد خیلی خوب بود😅با کمترین هزینه تمیزشون کردم قبلا کلی درگیر بودم و میسابیدمشون 😅

راستی اگر هر دفعه که سینک خیس میشه دستمال تمیز بکشیم و خشک کنیم همیشه مثل روز اول میمونه 👌🏻

برا کسایی که دندانپزشکی ارزون میخوان دندانپزشکی دانشگاه شاهد قیمت هاش خوبه یکی از دوستان میگفتن که ارتودنسی کردن با ۲ملیون وخورده ای و خدماتشون هم خوبه و راضی بودن 💚

سلام خانوم‌گلا روزتون بخیر و شاادی عزیزان کسی درمورد اینکه الان زمان خوبی برای خرید طلا هست یا نه ، ...

سلام گلی براساس روند سال های قبل بله الان نسبتا طلا موقعیت خوبی داره. و بعداز محرم و صفر صعودش شروع میشه فروردین و اردیبهشت به اوج خودش میرسه دوباره فروکش میکنه و.....

2810